Има ли Бербатов място в националния отбор???

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
silver_sky_boy
Контакти:

Re: Има ли Бербатов място в националния отбор???

Мнениеот silver_sky_boy » 07 сеп 2008 11:51

Да бяха сложили Маркиниос щеше да играе много по-добре,важдаме го колко много работа върши в ЦСКА,или поне да сложат Христо Янев или Гаргоров,но им е по-лесно да изпълняват поръчки,понеже един футболист трябва да играе за националния зада го трансферират в чужбина и сега зорлен ще играят че да ги продадат,а къде остават интересите на националния отбор и клалификациите.Парите развалят футбола

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 07 сеп 2008 11:51

ritchi

иди се прегледай незабавно. положнието ти е критично според мене или пък току що са те пуснали от психиатрията за да пишеш подобни глупости.
абе момче как може футболист за 30 милиона паунда да няма място в национала бе? ти имаш ли мозък в главата, наред ли си въобще? я си пусни мача и гледай внимателно играта на бербатов. ама не само положението което изпусна ами целия мач. аиде да те попитам:
- колко пъти бербатов участва във фаза защита и чистеше топката от нашето наказателно поле?
- колко пъти участва в изнасянето на топката?
- ти видя ли въобще какьв периметър покри бербатов целия мач?
- ти видя ли че ношеше по двама, а в някои моменти и трима, защитници на гърба си цял мач?
ами че той ни беше един от най добрите на терена бе, заедно със велизар и ивелин. я сравни играта на бербатов с тази на прехваления вучинич. берба е на светлинни години пред него.
и стига сте писали глупост че подходил несериозно към ситуацията която изпусна. вие въобще гледали ли сте едни мач на бербатов в национала или в англия. че тои на пръв поглед така си подхожда към всяка ситуация. лежерно. и след това следва нещо гениално. е вчера не се получи, другия път ще стане.
ама да ми пишеш подобни глупости си е направо срамно, даже не е смешно...

nanio80
Контакти:

Мнениеот nanio80 » 07 сеп 2008 12:04

1 propusk i nqmal mqsto v otbora ako neznaite vi pitam koi e vkaral nai mnogo golove za BULGARIQ az sam ot CSKA no sno6ti bqh za BULGARIQ neka pone kato igraqt na6ite da nqma pak levcski CSKA

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 07 сеп 2008 12:05

Пичове,Бербатов е добър.Ман.Юнайтед не са луди да се набутат с толкова кинти,ако не става. Просто ни трябват Балъков,Ив.Йорданов и "един опорен среден" /цитирам чичо Митко/т.е.Златко Янков...а да...и Туньо в защита...
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

phoenix
Контакти:

Мнениеот phoenix » 07 сеп 2008 12:06

Абе хора, вие друга работа нямате ли, та създавате толкова безумни теми? :lol:
Бербатов това, Бербатов онова.... Комплексарска работа и това е....
Държа да отбележа, че съм Левскар!
Проблема разберете не е в Бербатов, проблема е с развитието на цялата игра като цяло! Някой направи ли си труда да гледа снощи някой и друг мач, освен нашия? Някой гледа ли каква мъка беше настоящия еврошампион Испания срещу жалката Босна? Някой видя ли как голямата им звезда Вия игра, как подходи към дузпата през първото полувреме? Наистина именно той впоследствие вкара победния им гол, но това по никакъв начин не може да замаже смешната му игра! И въпреки това едва ли испанците ще тръгнат да обсъждат дали Вия има място в националния им отбор!
Проблема е в приоритетите и парите, които започнаха да им дават! Защото в днешните времена най-нормалното нещо е всеки да гледа личния си приоритет! Отдавна отмина времето, когато националната фланелка беше чест и гордост да се носи. Сега имам чувството, че повечето играчи, не само Българите го правят по задължение, а не че е гордост за тях! И ако говорят обратното бъдете сигурни на 90%, че това е абсолютен популизъм!

ritchi
Контакти:

Мнениеот ritchi » 07 сеп 2008 12:16

А как ви звучи това:Всички национали бутат автобуса а Бербатов Си седи в него!Той каво е повече от другите а?Нима те не са национали?За това нещо ви говоря а не че е слаб футболист,и никой не му завижда за трансфера,напротив искрено се радвам за него но като си звезда и като си капитан трябва да си най-големия,не само на заплата и трансфер а и като човек!!!

kiki
Контакти:

Мнениеот kiki » 07 сеп 2008 12:21

Spored men ima miasto no ne se razdava do krai. Ako napravi takav proposk i srestu Livapool ste tarka peikata.

divech
Контакти:

Мнениеот divech » 07 сеп 2008 12:49

Момци, въобще не съм чел кой какво е писал ама да знаете, че това е най-смешната тема, която съм виждал. Да питаш дали най-добрият ти футболист има място в национала е най-глупавият въпрос, който може да съществува. Освен това той е на път да стане рекордьор по голове, а е на 27 години. Не забравяйте, че в национала, той не играе с футболисти от Премиършип. А пък за това, че няма решаващи голове мога само да се хвана за главата от почуда как може да сте толкова невежи. Ще спомена само дебютния му гол с срещу Дания. Бяхме гости, губихме с 0:1, на врата бе Шмайхел, а тийнейджърът Бербатов вкара страхотен гол от много трудно положение и ни донесе точка. Който е пуснал тази тема е пълен ХАЛ.....
Последна промяна от divech на 07 сеп 2008 13:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Milen84
Контакти:

Мнениеот Milen84 » 07 сеп 2008 12:56

Аз съм съгласен че няма място в националния ни отбор как може такъв играч като него да се мъчи със играчи като Пелето,Генчев ,Попов и Томашич то е смешно ама нали все пак е българин какво да прави а иначе съм съгласен да вземат паспорти еньо и пеньо и заедно с гонзо да играят вместо Мартин ,Бербо,Божинов и Велизар и тогава няма да има проблем да се класираме на всяко първенство.

divech
Контакти:

Мнениеот divech » 07 сеп 2008 13:04

Милене, Велизар е много спорен. Не може при всяко докосване да лежи по 2 минути. Хубав футболист, но голям симулант, пък и много фирка. Оная при 0:1 я връща на Чавдар и Черна гора отиват да си лягат. Тогава форума щеше да е пълен със суперлативи. Разбира се всеки греши. Просто мисля, че Велизар не трябва да е титуляр

Върни се в “ЦСКА”