Мнениеот acmilan » 15 мар 2012 02:42
Авалокитешвара написа:acmilan написа:Поне аз съм свикнал да ни подценяват винаги. Нищо ново под слънцето

Подценят ни, ние за пореден път играем финал в Лигата, печелим го или го губим, после пак ни подценят, ние пак стигнем финал и всичко това се повтаря многократно. Не си научиха урока някои хора и това е

Какво имаш предвид с това подценяват. 2003 г. Милан беше сред основноте фаворити, 2004 г. също, 2005 също, също и 2006. Единствено 2007 г., не бяхте сочени за основен фаворит за трофея, но това беше заради силното представяне на англичаните и провала на Милан в първенството. През следващите години, пък, Милан така и така се проваляше. За тази година ще видим. Не мисля, че перманентно ви подценяват. Когато бяхте най-силни никой не ви подценяваше. По-скоро други отбори ги надценяват (не говоря конкретно за този сезон). Стигнете полуфинал тази година и догодина отначалото ще влизате във всички сметки.
За основен фаворит не си спомням да сме сочени някога от медиите, феновете и букмейкърите. До средата на века фаворит беше Реал, после станаха англичаните и Барса. Единствено 2004 г. бяхме в описаното от теб положение и тогава се изложихме най - много

Никога не е било модерно да си от Милан, неслучайно повечето фенове на Милан сме изключително запалени, Юнайтед и испанските грандове са пълни с фенове, които са за тези отбори, просто защото е модерно и имат звезди. И не говоря само за момента, а откакто гледам футбол, т. е. вече 15 години. Разбира се, всеки може да бъде фен на когото пожелае.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.