Истинският проблем на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Истинският проблем на ЦСКА

Мнениеот Синьо сърце » 10 мар 2012 19:56

ozzmozisa написа:
deepblue1963 написа:Айде една по-лесна задачка:
Това е съставът на ЦСКА достигнал и играл ? финал за КЕШ срещу Ливърпул.
Състав на ЦСКА:Г. Велинов,Кр. Безински,Д.Димитров,М.Томанов(106-Керимов),Г.Димитров,Г.Илиев,Цв.Йончев,Ст.Младенов,Сп. Джевизов,Пл.Марков,Р.Здравков(68-Велков).
Въпросът е:"Кой от тези футболисти е юноша на ЦСКА и освен Р. Здравков има ли друг роден в София?"

така е.в тези времена все още подкрепях левски в евротурнирите,но бакърджиев,г. марков и софиянски-тотално ме отвратиха от левски.бай ганьо-панагон.20 години геноцид за цска.който може да отрече това с факти-да заповяда.

Пич, подкрепяй когото искаш, отвращавай се от когото искаш, но вземи си оправи правописа-просто е срамота! Погледни другите-погледни си постовете...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 10 мар 2012 20:11

vaskonti написа:
Състав на ЦСКА:Г. Велинов,Кр. Безински,Д.Димитров,М.Томанов(106-Керимов),Г.Димитров,Г.Илиев,Цв.Йончев,Ст.Младенов,Сп. Джевизов,Пл.Марков,Р.Здравков(68-Велков).
Въпросът е:"Кой от тези футболисти е юноша на ЦСКА и освен Р. Здравков има ли друг роден в София?"

Това какво общо има с каквото и да е на тоя свят?

Точно толкова,колкото и това:
"от mistreated на 08 Мар 2012 16:53

Avanti_Ragazzi написа:Това е най-силният български клубен отбор който съм виждал.

Е те затова точно тогава се изгавриха с вас в Европа. Олимпия, Люцерн, Ференцварош и Аалст направо се измяха на "най-добрия отбор в историята на България"!"
Изображение
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
losko
Контакти:

Мнениеот losko » 10 мар 2012 21:43

20 години мачкат ЦСКА а сега ББ направо ще закрие най-великия Български отбор! :cry:
Money Over Bitches

Потребителски аватар
ozzmozisa
Контакти:

Мнениеот ozzmozisa » 11 мар 2012 11:05

Синьо сърце написа:
ozzmozisa написа:

така е.в тези времена все още подкрепях левски в евротурнирите,но бакърджиев,г. марков и софиянски-тотално ме отвратиха от левски.бай ганьо-панагон.20 години геноцид за цска.който може да отрече това с факти-да заповяда.

Пич, подкрепяй когото искаш, отвращавай се от когото искаш, но вземи си оправи правописа-просто е срамота! Погледни другите-погледни си постовете...
пич.аз разбирам от компютър,колкото ти от кардиохирургия-може би.самоук съм и ми е трудно да си оправя превописа-имаш вероятно предвид,че пиша с малки букви.поне се стремя да слагам правилно запетайките. :lol: продължавам да твърдя,че последните 20 години има държавен геноцид срещу цска. :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 мар 2012 11:32

ozzmozisa написа:пич.аз разбирам от компютър,колкото ти от кардиохирургия-може би.самоук съм и ми е трудно да си оправя превописа-имаш вероятно предвид,че пиша с малки букви.поне се стремя да слагам правилно запетайките. :lol: продължавам да твърдя,че последните 20 години има държавен геноцид срещу цска. :mrgreen:

В какво се изразява този държавен геноцид срещу ЦСКА?Въобще, какво е геноцид срещу някакъв отбор?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ozzmozisa
Контакти:

Мнениеот ozzmozisa » 11 мар 2012 13:21

геноцид-унищожаване генофонда на една нация.в случая цска-сремеж на държавно овластени .едераси да унищожат марката цска по всякакъв начин. .овежди подлоги се слагат на отбора на властта- за сметка на цска.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 13 мар 2012 19:51

Снощи гледах " Пред банята" по TV 7.Хората категорично казаха кой в момента е държавния тим.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 13 мар 2012 21:01

В TV 7 бяха Стойчо Младенов и Ники Александров... Все хора неангажирани с клубни пристрастия и славещи се с безпристрастност и реален поглед над нещата... Жалка картинка...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 13 мар 2012 21:35

Защо той и ваш Ганьо обича да бълва срещу ЦСКА за разлика от Гърнето което и на градус внимава какво говори.Нека говорят това е за масите един вид шоу.Важно е какво става на терена в крайна сметка.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 мар 2012 21:48

Синьо сърце написа:В TV 7 бяха Стойчо Младенов и Ники Александров... Все хора неангажирани с клубни пристрастия и славещи се с безпристрастност и реален поглед над нещата... Жалка картинка...

Аха, а ако бяха Батков и Томето, картинката нямаше да е жалка, а преливаща от обективност и коректен тон?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “ЦСКА”