По-близо ли сме до Шампионската лига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Re: По-близо ли сме до Шампионската лига

Мнениеот unist_gp » 13 мар 2012 19:24

След като прочетох статията и мненията до сега, ето как виждам нещата аз. Който и да стане "шампион" на Ъ група, отпада още след първите два мача. Единствено ако Черноморец пребори мафията на Домусчиев, Ганчев, Бойко Борисов или Титаните, което е много малко вероятно, няма да падне разгромно, а ще отнесе две загуби с по 0-2. Всичко останало ще яде як бой, защото това не е уговореното БГ първенство. Миналата година Ловеч имаха късмет да попаднат на черногорците, с които можеха да уредят мача, този път няма и това да стане.Най-добре ще е Разград да се уредят и да стане както Локо Пд - Брюж 0-6, след което да реват, както реваха пловдивчани тогава, че всъщност са си отбор от Б група, ама видиш ли уредили се за "шампиони". Не забравяйте, Ъ група, БФС и 99% от спортните "журнлисти" в България са вредни за спорта!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 13 мар 2012 20:35

@unist_gp , пишеш добри мнение, но прекалено многото жлъч в теб ги прави без тежест, намали същата и вероятно ще стават много по-интересни дискусии, а хората с нетърпение ще чакат поредният ти пост за да го прочетат.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 13 мар 2012 21:38

Поздравления за темата, статията е много полезна. Като формат на ШЛ мисля, че ни дава малко повече предимство, от преди години, но футболната действителност у нас е трагична. В крайна сметка, мисля, че сме още много далеч от групите на ШЛ.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 13 мар 2012 22:58

L_Messi написа:
Pichichi написа:L_Messi , Левски още не е играл нито с Лудогорец нито пък с Литекс,ЦСКА,Черноморец !!!
Едва 2 мача са минали на базата на какво казваш че само Левски имал шанс , нека видим кой е най-добър
сред слабаците все пак !!!
На мен селекцията на Лудогорец като футболисти ми се струва най-добра ама дали е така ще видим !!!

На базата на по-добрия коефициент, който в трети кръг от квалификациите за ШЛ евентуално може да осигури по-лек съперник.

3 години Левски беше поставен за групите на Шампионската Лига и какво от това?И в трите пъти отпаднаха от БАТЕ,Дебрецен и Тампере.Това че си поставен не означава че ще ти се падне лек отбор.От това което виждам в първите кръгове някакви минимални шансове да пробие има Лудогорец,а другите са трагедия.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 14 мар 2012 00:59

Parmalat написа:
L_Messi написа:
Pichichi написа:L_Messi , Левски още не е играл нито с Лудогорец нито пък с Литекс,ЦСКА,Черноморец !!!
Едва 2 мача са минали на базата на какво казваш че само Левски имал шанс , нека видим кой е най-добър
сред слабаците все пак !!!
На мен селекцията на Лудогорец като футболисти ми се струва най-добра ама дали е така ще видим !!!

На базата на по-добрия коефициент, който в трети кръг от квалификациите за ШЛ евентуално може да осигури по-лек съперник.

3 години Левски беше поставен за групите на Шампионската Лига и какво от това?И в трите пъти отпаднаха от БАТЕ,Дебрецен и Тампере.Това че си поставен не означава че ще ти се падне лек отбор.От това което виждам в първите кръгове някакви минимални шансове да пробие има Лудогорец,а другите са трагедия.

Явно не си проследил внимателно дискусията ни.Неслучайно казах, че има някои условности, относно Левски. Иначе мисълта ми е, че за пробив (и то в ЛЕ, за ШЛ и дума не може да става) трябва да са налични и двете условия - хем добър отбор, хем добър коефициент. Защото по-добрият коеф. ти дава шанс за по-преодолим отбор. При Левски има шанс и двете да са налице, докато при Лудогорец - само едното.

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 14 мар 2012 04:31

pomiqrat написа:
milan199440barca написа:Абсолютно! Те къде е Кипър. Една туба бензин и гледаш четвъртфинал ;)

Определено не знаеш къде се намира Кипър

:lol: :lol: Дам. Вярно, че се правят някакви "хибриди" межди лек автомобил и самолет, ама пък не вярвам да имаш толкова пари. До Кипър не се стига с пернишкия голф, човек. :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от messi7 на 14 мар 2012 10:11, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 14 мар 2012 08:00

който е следил контролите на нашите отборчета през зимната пауза, ще е много по-добре подготвен за изказване в тая тема!
всичко друго е само едно голямо бла-бла или подочуто от към нашето блато е типично ква-ква!
к'ви коефиценти, к'ви евромачове, след като собствениците на големите клубове гледат само да правят пачки от трансфери, без да влагат нищо за развитието и укрепването на отбора!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 мар 2012 11:47

Lyubooo написа:собствениците на големите клубове гледат само да правят пачки от трансфери, без да влагат нищо за развитието и укрепването на отбора!

В Левски, вече няма да е така.
Поне не и тази година ...

Със сигурност Левски ще разполага с умопомрачителен бюджет за селекция, ако стане шампион !
Вероятно, и за Лига Европа ще бъде направена селекция, но няма да е такава, както за Ш.л. например.

Та от тая гледна точка и с оглед на това, че Левски определено е 2-3 класи по-добър от есента на миналата година, то ако се запази тази тенденция на градация ( няма никакви причини да смятаме, че няма да се запази ... ) То Левски, автоматично се превръща в реален кандидат за групите на Лигата.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 14 мар 2012 12:57

За ШЛ сме много, много далеч. Истината е, че словаци, словенци, кипърци, белоруси (в лицето на БАТЕ) дръпнаха много напред, а ние все повече потъваме. Един словенски Марибор отстрани Рома в плейофите на ЛЕ.
Надеждата ми е в Лудогорец, и то за ЛЕ. С този нисък коефициент обаче ще е много трудно. Целта е да се стигне до плейофите на ШЛ- и в това е големият шанс. Ако погледнем реално- втория кръг на ШЛ не би трябвало да е проблем за който и да е български отбор. В третия има възможност да се падне преодолим отбор. Ако се отстрани се стига до плейофа, където вече имаш гарантирано участие поне в групите на ЛЕ. А при отпадане в третия кръг на ШЛ става вече много по-трудно, защото се отива на плейоф в ЛЕ и там ще се натресеш на отбор от ранга на Рома, Атлетико Мадрид, Челси, Ливърпул дори. Т.е. чудото на Марибор едва ли има вероятност да се повтори.

И кой ви излъга, че Лудогорец няма да играе в Разград? Мисля, че само осветление трябва да се постави, за да вземе стадионът лиценз за евротурнирите. А Лудогорец все пак са заявили Ловеч и Бургас като резервни варианти. Така че- със сигурност няма да играят в София.

Едит: Сега се сетих още нещо. Ако предположим, че Лудогорец запазят преднината си и станат шампиони, те в третия кръг със сигурност няма да са поставени. Което ще рече, че ако отстранят съперника си в третия кръг, взимат неговия коефициент, който ще е доста по-висок, и това увеличава шансовете да са поставени и в плейофа (имаше такова правило, не съм 100% убеден, че все още съществува). Това важи и за Левски и ЦСКА. За мен разковничето е в третия кръг.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 14 мар 2012 14:19

pomiqrat написа:
Captain Stottlemeyer написа:
Неутрален написа:......Ако агент Тара, боклуците от Перник и онзи великия борец от Микре искат да играят футбол в ШЛ, да звъннат на шефа на APOEL, той със сигурност знае как !

Ами може и да не се охарчват за телефони, нещата са ясни. Което не става с пари, става с много пари. ;) У нас това го доказва другарят Домусчиев в Разград, който далеч не се слави като "футболен" град. Що се отнася до "Апоел", май и там нещата са ясни. Не съм гледал мачове на "Апоел" но разбрах, че в титулярния му състав има само трима кипърски гърци. От друга страна, Кипър от известно време стои по-добре икономически от България - страната вече четвърта година е в еврозоната, а БВП на глава от населението е два пъти по-голям от нашия. Иначе казано, крушата си има опашка. ;)

Разград събираше във "В" група толкова зрители, колкото ПФК "Левски" в "А". До тук с не футболния град.

Ти нали се сещаш, че за да се нарече един град футболен, освен количество трябва да има и качество, и традиции!? :roll:
П.П. А това за броя на зрителите на мачовете на "Левски" по-добре беше да не го споменаваш, като се има предвид размерът на стадиончето в Разград. :lol: :lol: :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Футбол - Свят”