Блиц: Коко Динев бута Любимец към елита

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
B-1912
Контакти:

Re: Блиц: Коко Динев бута Любимец към елита

Мнениеот B-1912 » 10 мар 2012 12:50

ванко прав си, не знам какво е решението, никой няма да ги извади тея мачове от тиражите, защото букмейкърите са в чужбина и не им пука за нашите проблеми. просто трябва да се намерят играчи-мъже, които да спрат да спазват наставленията, било то и с риск да ги изгонят и дори публиката да нахлуе, за да видят че не може постоянно да си разиграват коня някои хора

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 10 мар 2012 12:57

Мой приятел, с който бачкаме в една фирма се познава с човек, който е близък до нашето ръководство.
Та неговия познат му е казал, че :arrow: НИЕ, AH1N1 и дръпнатите очи сме в ТОТО-схемата...неговия познат също е в тези далавери.
Ай кажете ми , майна сега аз с какъв стимул да отида днес на стадиона и да подкрепя отбора?
Да не ви приказвам, какви "гуши" са направили от контролите в "Анталия".
Последна промяна от Ванко_Ултраса на 10 мар 2012 12:58, променено общо 1 път.
Изображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 10 мар 2012 12:58

B-1912 написа::) лайте си, продадохте си душите за няколко седалки и чимове, с опция и за лампи, а хората имения в Макао си купиха, докато вие се чудите как да съберете по 6 лева за екскурзия. Но така е - прост и невеж народ най-лесно се управлява :!:

6 лв екскурзия?

Екскурзиите ни са в пъти по къпи+ си плащаме и билета.

Точно на вас ви направиха екскурзията фиксирана 5 лв+платен билет,сиреч ви е безплатна.
Може да направиш разликата , кой фенове единствени във България пътуват на аванта :roll:

Бакалов какво си купи от няколкото ви хикса,май мерцедес :lol:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
B-1912
Контакти:

Мнениеот B-1912 » 10 мар 2012 13:02

кубик образно казано 6-20 има ли значение? нали си плащаш да гледаш цирка, за който на други им плащат после да щракат цяла седмица в инфи и хистерия. щом ти е кеф, продължавай.
а за анталия на нас дръпнатите очи ни събраха парите, на обранто правеха нещата - на високите коефициенти играеха и се понабутахме, ама който е по вещ и навътре изкара добре, имаше огромни лимити

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 10 мар 2012 13:15

B-1912 написа:кубик образно казано 6-20 има ли значение? нали си плащаш да гледаш цирка, за който на други им плащат после да щракат цяла седмица в инфи и хистерия. щом ти е кеф, продължавай.
а за анталия на нас дръпнатите очи ни събраха парите, на обранто правеха нещата - на високите коефициенти играеха и се понабутахме, ама който е по вещ и навътре изкара добре, имаше огромни лимити

Да! Има разлика!
Най евтината екскурзия ни е 12 лева-до София+билет=17-19 лева
Бургас 26 лева+ билет 6 лева или 7 че ни си спомням=32-33 лева

Вашета е 5 лева за цяла България с платен билет=5 лева

Като казваш А,кажи и Б и за вашето тото.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

noctambulist

Мнениеот noctambulist » 10 мар 2012 13:22

Ванко_Ултраса написа:
B-1912 написа:това е обществена тайна, любимец е под шапката на коце маца и лейтенанта му коко. редовните тото контроли между двата отбора не са случайни,както и мачовете на Любимец под19 (иван петлешков им е на всеки мач), едно че ако влезе в А група, коко ще върти далаверите там, защото при локото се наби много на очи, второ ще си прави двоен доход, а има и шанс за троен ако влезе и Бдин, където пак е коко, чрез бачев, който се явява бос в сянка.
винаги има по един буферен отбор, който на обира негативизма и после изчезва, а обичайните заподозрени правят яко пачка, мездра замина, сега ги замества бай петко със светкавица, този бушон гърми сега и влизат любимец. след 2 години любимец изпада и влиза обединението малеш-вихрен. плана си е ясен

На Коко знаеш ли през къде му минава мнението на феновете...въобще не му пука!
Целта е да влезнат, колкото се може повече такива тотаджийски отбори, за да могат още по-добре да си нагласят мачовете.
Всички отбори в "А"гр. играят ТОТО...вие жълтите - НЕ сте изключение!!!
Истината е, че всички ние се лъжем, че гледаме футбол...твае, майна.
Има само една оправия - БГ-футболът да бъде изваден от букмейкърските къщи!
Това, обаче няма как да стане, така че оправия - НЯМА!

Ние падаме от отбор с 18 нови футболисти събрани от кол и въже на пожар - Локо СФ...на мен ми се реве, а ръководството ни заедно с Кмета пируват в хотел Империал.
Ми...е баси наглостта, майна!
Кажете ми това, на какво прилича?

Чак да не повярваш, че такива мнения могат да излезнат от теб. Впечатлен съм! Добре е , че се осъзнавате, поне част от вас, другите като kubik ще продължават да си носят розовите очила.

Потребителски аватар
B-1912
Контакти:

Мнениеот B-1912 » 10 мар 2012 14:06

pomiqrat написа:
B-1912 написа:това е обществена тайна, любимец е под шапката на коце маца и лейтенанта му коко. редовните тото контроли между двата отбора не са случайни,както и мачовете на Любимец под19 (иван петлешков им е на всеки мач), едно че ако влезе в А група, коко ще върти далаверите там, защото при локото се наби много на очи, второ ще си прави двоен доход, а има и шанс за троен ако влезе и Бдин, където пак е коко, чрез бачев, който се явява бос в сянка.
винаги има по един буферен отбор, който на обира негативизма и после изчезва, а обичайните заподозрени правят яко пачка, мездра замина, сега ги замества бай петко със светкавица, този бушон гърми сега и влизат любимец. след 2 години любимец изпада и влиза обединението малеш-вихрен. плана си е ясен

Сподели на нас невежите какви тото далавери въртят Светкавица в "А" група

:) :) светкавица са най-доходоносния отбор в а група

примерно последния им мач, че не ми се рови по-назад

Изображение

предпоследния и така нататък Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 10 мар 2012 14:13

B-1912 написа:
pomiqrat написа:

Сподели на нас невежите какви тото далавери въртят Светкавица в "А" група

:) :) светкавица са най-доходоносния отбор в а група

примерно последния им мач, че не ми се рови по-назад

Изображение

предпоследния и така нататък Изображение

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Какво общо има приятелски мач с мач от "А" група
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
B-1912
Контакти:

Мнениеот B-1912 » 10 мар 2012 14:17

същото каквото става и в приятелския :) не ми се рови по-назад за миналия сезон, но картинките са същите имаше с черноморец 8-0 там беше красота

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 13 мар 2012 20:02

pomiqrat написа:Като гледам резултатите на двата отбора един срещу друг, по-скоро Локото ще стане сателит на Любимец, а не обратното.

А ето всъщност бъдещите сателити кои отбори са!!!

Локомотив 1926 (Пловдив) - настоящият клуб, създаден в 2001 г. Велбъжд (Кюстендил) премества седалището си в Пловдив, за да се обедини с местните “железничари”. Двата отбора прекратяват съществуването си, а новият футболен клуб приема името Локомотив 1936.
Любимец 2007 (Любимец) - От сезон 2006/07 дублиращият отбор на Хасково играе домакинските си мачове за първенството на Югоизточна “В” група в град Любимец, а през юли следващата година със съдебно решение за негов правоприемник е утвърден Любимец 2007.

Атанас Сталев - Неговият бизнес започва от фирма „Амфора", която търгува с вносни цигари и маркови питиета в безмитната зона Свиленград.

Върни се в “Футбол - България”