По-близо ли сме до Шампионската лига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: По-близо ли сме до Шампионската лига

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 мар 2012 17:46

Лудогорец нямат и грам шанс за лигата.
Щото няма да играят в Разград, а в София ...
Едно е да играеш пред 10-15 хиляди, в твоят - собствен град, друго си е на 500 км. пред 500-1 000 зрители.

Иначе като потенциал и с оглед на новата ситуация, Левски има не-лош шанс да попадне за втори път в груповата фаза на турнира.
Предполагам, че при Шампионска титла, Левски ще разполагат със солидни за българските стандарти, средства за селекция.
Ако остане и Ники Костов, шансът, никак не е "илюзорен". ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 13 мар 2012 17:51

За съжаление само Левски има някакви шансове (и то с много условности) за влизане в групите на Лига Европа през квалификациите за ШЛ, а останалите бг отбори най-много да отстранят по един съперник.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 13 мар 2012 18:06

L_Messi , Левски още не е играл нито с Лудогорец нито пък с Литекс,ЦСКА,Черноморец !!!
Едва 2 мача са минали на базата на какво казваш че само Левски имал шанс , нека видим кой е най-добър
сред слабаците все пак !!!
На мен селекцията на Лудогорец като футболисти ми се струва най-добра ама дали е така ще видим !!!

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 13 мар 2012 18:07

L_Messi написа:За съжаление само Левски има някакви шансове (и то с много условности) за влизане в групите на Лига Европа през квалификациите за ШЛ, а останалите бг отбори най-много да отстранят по един съперник.

Наистина има много условности. Левски първо трябва да стане шампион. И аз съм песимист. Един отбор в ЛЕ догодина ще бъде успех и изненада, поне за мен.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 13 мар 2012 18:17

Pichichi написа:L_Messi , Левски още не е играл нито с Лудогорец нито пък с Литекс,ЦСКА,Черноморец !!!
Едва 2 мача са минали на базата на какво казваш че само Левски имал шанс , нека видим кой е най-добър
сред слабаците все пак !!!
На мен селекцията на Лудогорец като футболисти ми се струва най-добра ама дали е така ще видим !!!

На базата на по-добрия коефициент, който в трети кръг от квалификациите за ШЛ евентуално може да осигури по-лек съперник.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 13 мар 2012 18:22

То че Левски има най-добър коефициент е факт ама дали има най-добър отбор и дали ще стане
шампион е съвсем друга бира. Аз мисля че най-голям шанс има този които има най-добри футболисти а не
най-добър коефициент. Коефициента не играе на терена , доста примери има в последните години
един БАТЕ и АПОЕЛ постоянно играят с/у коефициентите и то вече някоко години и вече самите те имат
приличен коефициент .

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 13 мар 2012 18:26

angelos1982 написа:
LaRgO написа:"А “сините” все още са с най-малък актив в историята на групите."
Не разбрахте ли, че това не е вярно ? офффффффффффф

точно така,не е вярно

вярно е предполагам.... спартак м и динамо з вероятно имат и други участия в ШЛ, в които участия са спечелили някакви точки... така че левски си е на последно място като точков актив и голова разлика в изиграните до този момент турнири на ШЛ :idea:
ИзображениеИзображениеИзображение

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 13 мар 2012 18:27

THE G.A.M.E написа:Лудогорец нямат и грам шанс за лигата.
Щото няма да играят в Разград, а в София ...

Когато един отбор е добре комплектован няма значение къде играе, а и как реши, че ще играят в София не зная.
БАТЕ също не играят в Борисов.

Статията от първата страница е някакъв опит за анализ, но без никакво сериозно заключение.
В шампионският поток не е важен коефициента.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 13 мар 2012 18:29

По-близо сме били до ШЛ!!!! Това е най-големия лаф. По-скоро след изброените факти излиза,че да влезе наш отбор там граничи с вероятността филмите от жанра Sci-Fi да са по действителни случаи. Ние играем най-грозния професионален футбол в Европа - факт. Терените ни са ужасни, футболистите бавни и най-дразнещото нещо - поне по 60 фала на мач. Ако в чужбина е нормално за целия мач да има 15-20 фала в България са 60-70. От там съдете и за качеството на нашия футбол. Той за това си ни е интересен само на нас. С националния отбор същата работа. От 5 отбора сме 5-ти. Аз не знам защо изобщо още се мерим с нормалните държави. Да си играят само вътрешно първенство и да не се излагат навънка.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 13 мар 2012 18:43

Pichichi написа:То че Левски има най-добър коефициент е факт ама дали има най-добър отбор и дали ще стане
шампион е съвсем друга бира. Аз мисля че най-голям шанс има този които има най-добри футболисти а не
най-добър коефициент. Коефициента не играе на терена , доста примери има в последните години
един БАТЕ и АПОЕЛ постоянно играят с/у коефициентите и то вече някоко години и вече самите те имат
приличен коефициент .

Това, че Лудогорец е по-добър отбор (засега) от останалите у нас не може да е никаква гаранция за успехи в Европа, имайки предвид на какво ниво е футболът ни. Ако се придържаме към контекста на родната футболна действителност, трябва да перефразирам второто ти изречение по следния начин: Единствено има шанс този, който има и най-добрите футболисти, и най-добрият коефициент.
В Левски има не по-лоши футболисти, но както и ти каза, тепърва предстоят решителните мачове и тогава ще видим.

Върни се в “Футбол - Свят”