christian825 написа:И за какво трябваше да осирате темата, заеби?
Не знам ! Тъпо е но ...

[offtopic]Много ми е интересно с какъв състав ще започнем ? Луиз или Кейхил ? Дали с двама нападатели и кои ?[/offtopic]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
christian825 написа:И за какво трябваше да осирате темата, заеби?
batmanlevski написа:отговарям според заглавието - най–големия проблем на ц. е а.с. дали обаче отборите на Л., Л., Ч . или Ч.М. ще бъдат ш. не е от з. защото м. е с . и н. да отиде при д . заради проблема с т.
Станко Йовчев написа:Абе излизаме довечера и ги мачкамеАко искате вярвайте,но дори не ме и интересува толкова дали ще продължим,колкото играта и характера,които ще покажем
Нищо против нямам и Наполи да продължат,ама искам довечера да ги смачкаме
Станко Йовчев написа:Абе излизаме довечера и ги мачкамеАко искате вярвайте,но дори не ме и интересува толкова дали ще продължим,колкото играта и характера,които ще покажем
tatusindo написа:Станко Йовчев написа:Абе излизаме довечера и ги мачкамеАко искате вярвайте,но дори не ме и интересува толкова дали ще продължим,колкото играта и характера,които ще покажем
Утре
batmanlevski написа:отговарям според заглавието - най–големия проблем на ц. е а.с. дали обаче отборите на Л., Л., Ч . или Ч.М. ще бъдат ш. не е от з. защото м. е с . и н. да отиде при д . заради проблема с т.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта