Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Стойчо Младенов
- Контакти:
Re: Кой е истинският проблем на ЦСКА:Държ. помощ на Л. или Титан
Левски го знаем. Там има държавна намеса, знаем каква директива е поставена. Но ще гледаме да се преборим и да парираме ударите под кръста. Ще се борим до последно за първото място!
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/510/4517510G.jpg[/wrapimg]
Помощта на бб да не се окаже поредния случай на пр от негова страна. Той нали беше построил велоалеята на Борис III, а се оказа, че посолствата на Холандия и Белгия са дали пари или като многобройние магистрали, които строи?
Не се ли забелязали, че той е навсякъде където казва, че е направил нещо. Къде беше на пресконференцията на ВТБ?
И какво значи "държавна помощ"? Искам дефиниция!
И как държавата да даде на ЦСКА стадион, след като те не пазят и това, което имат, справка - срутения балон?!
Не се ли забелязали, че той е навсякъде където казва, че е направил нещо. Къде беше на пресконференцията на ВТБ?
И какво значи "държавна помощ"? Искам дефиниция!
И как държавата да даде на ЦСКА стадион, след като те не пазят и това, което имат, справка - срутения балон?!
- BLUE CHAMPIONS
той иска феновете на ЦСКА да се обединим и какъв по-голям повод за това от нашата обща омраза към Левски.
Е това ви е проблема на вас! Вие сте вредни за спорта в тази държава! Пречите,мразите и вредите, това е положението

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Хахаха ами кой ви е построил базите които използвате бе? ДЪРЖАВАТА!!! С парите на родителите ми! Левски имат един Герена и това е, а вие мили ми опозиционери? Червено знаме, Армията, Панчерево???? Кой друг отбор може да се похвали с такива имоти? КОЙ КОЙ КОЙ? Ми никой! Държавата издържа директно цска с парите които плащам за такса смет, НО втб не са ми взели един лев! Но онеправданите мъченици си ревът.....
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
- alexveselinov
- Контакти:
Red Warrior написа:И двете са проблем
A ти освен за държавната намеса за друго мислиш ли?
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
BLUE CHAMPIONS написа:той иска феновете на ЦСКА да се обединим и какъв по-голям повод за това от нашата обща омраза към Левски.
Е това ви е проблема на вас! Вие сте вредни за спорта в тази държава! Пречите,мразите и вредите, това е положението
Потвърждава факта има Левскари и антиЛевскари! Няма да ги обедини обичта ами омразата?!?!? Абе аз си знам че има нещо изначало сбъркано ама тоя пост го доказва!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
Аз неще го предада,
за нищо на света,
- Стойчо Младенов
- Контакти:
BLUE CHAMPIONS написа:той иска феновете на ЦСКА да се обединим и какъв по-голям повод за това от нашата обща омраза към Левски.
При всички правителства Левски е по-подкрепян. Единствено по време на комунизма беше 50:50. Аз уважавам Левски, но уважавам Левски от предишните години, на Вуцов, на Панов, на Гунди, на Барзов, това са фантастични футболисти. На оня отбор на Левски се прекланям, те бяха достойни хора, а в момента са долни отрепки! Не им прави чест по този начин да купуват титли!
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/510/4517510G.jpg[/wrapimg]
Стойчо Младенов написа:BLUE CHAMPIONS написа:той иска феновете на ЦСКА да се обединим и какъв по-голям повод за това от нашата обща омраза към Левски.
При всички правителства Левски е по-подкрепян. Единствено по време на комунизма беше 50:50. Аз уважавам Левски, но уважавам Левски от предишните години, на Вуцов, на Панов, на Гунди, на Барзов, това са фантастични футболисти. На оня отбор на Левски се прекланям, те бяха достойни хора, а в момента са долни отрепки! Не им прави чест по този начин да купуват титли!
Снима ли дириктивата с тилифончиту да ни я пукайш?
Титан като са купили отбора не са ли мислили дали могат да издържат този клуб само със собствени средства а не да чакат някой да им помага .В парламента е пълно с привърженици на ЦСКА никой не ги спира ако желаят да ВИ окажат помощ и на ВАС
Хайде господин Баткофф да спре да пуска теми в форума за ЦСКА