Кой е правилният път за Националния отбор?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Re: Кой е правилният път за Националния отбор?
Абе с "Мъри" поне биехме в безмислените мачове ... Справка, онова 6:2 срещу Грузия ... 

- ALEX_D_GREAT
- Контакти:
Обобщение:

Армейци, винаги помнете, че ЦСКА е гордостта на България !
Re: Музикален коментар: Падението на националния отбор
vas_yoo написа:До Стефан СтояновПолзвах днешния коментар и направих видео на коментара. Написал съм, че авторът е Стефан Стоянов, Дарик радио и Gong.bg. Видеото е фенско и е с цел забавление! Ето и линковете, ако има някъкв проблем с авторски права, трия клипчетата на момента. Очаквам отговор, да си нямам проблем с властите
.
http://www.youtube.com/watch?v=TUshrhwlRt0
http://vbox7.com/play:m00b6687d8
P.S. Ваш редовен слушател и фен!
Евала! Евала и на теб, и на гонг, и на Стефан Стоянов !

1914
THE G.A.M.E написа:Абе с "Мъри" поне биехме в безмислените мачове ... Справка, онова 6:2 срещу Грузия ...
Този мач беше платен

YA GUNNERS YA
-
crap написа:THE G.A.M.E написа:Абе с "Мъри" поне биехме в безмислените мачове ... Справка, онова 6:2 срещу Грузия ...
Този мач беше платен
Ми а де ...
На'ще к'во спаха, че не уредиха и мача с Уелс, ами ся да се правят драми ...

То остави, ами както се чува, че може Джика Хаджи да е следващият селекционер ...
Да не вземем да се сещаме с носталгия за Матеус и Мадански само ...

THE G.A.M.E написа:crap написа:THE G.A.M.E написа:Абе с "Мъри" поне биехме в безмислените мачове ... Справка, онова 6:2 срещу Грузия ...
Този мач беше платен
Ми а де ...
На'ще к'во спаха, че не уредиха и мача с Уелс, ами ся да се правят драми ...![]()
То остави, ами както се чува, че може Джика Хаджи да е следващият селекционер ...
Не мога да имам мнение за Мадански, оооообаче! Тоя като че ли е абониран за националните ни отбори! Нито го знам къв е, що е, ама вечно национален треньор! Та какво направиха с него младежите ни?! Какво въобще е постигнал! Кофти впечатление ми направи и как се обърна като палачинка след брифинга на Благо! В един момент се оказа, че наистина е имало такива разговори, ама видите ли, не трябвало да се изнася информация от "спалнята"! Ми, пич, или си седиш зад думите и не шикалкавиш, или си оставаш някакъв си, който не можем да те зауважаваме?!
Прочетено в Sportni bg : Правим нов национален отбор
Да се създаде национален отбор за играчите на по 22 и 23 години е поредната идея на селекционера Любослав Пенев и специалистите от обкръжението му.
В неформални разговори щабът на представителната гарнитура е предложил на ръководните фактори в българския футбол да се помисли за дублиращ отбор, който да има своя програма и свой треньор.
Идеята за "България - Б" е да има къде младите играчи, които не са напълно готови за представителния тим, да се развиват в условия, подобни на тези за батковците.
След напускането на младежкия национален отбор 99% от футболистите не успяват да влязат в мъжкия тим и така губят самочвуствие, а и възможности за развитие. Право на участие при младежите имат играчи до 21 години.
В повечето държави от Европа има подобни формации, които могат да се търсят за контролни срещи. Ако бъде приета идеята, треньорът ще бъде избран съвместно от президента на БФС Борислав Михайлов и националния селекционер Любослав Пенев.
Междувременно феновете очакват с нетърпение календара за 2012 година с националния отбор.
Снимката за него бе направена с временния селекционер Михаил Мадански по време на лагера в Правец преди последната ни евроквалификация с Уелс. Сега феновете очакват да видят как ще се процедира с Любослав Пенев и дали главата му ще бъде залепена на календара.
Да се създаде национален отбор за играчите на по 22 и 23 години е поредната идея на селекционера Любослав Пенев и специалистите от обкръжението му.
В неформални разговори щабът на представителната гарнитура е предложил на ръководните фактори в българския футбол да се помисли за дублиращ отбор, който да има своя програма и свой треньор.
Идеята за "България - Б" е да има къде младите играчи, които не са напълно готови за представителния тим, да се развиват в условия, подобни на тези за батковците.
След напускането на младежкия национален отбор 99% от футболистите не успяват да влязат в мъжкия тим и така губят самочвуствие, а и възможности за развитие. Право на участие при младежите имат играчи до 21 години.
В повечето държави от Европа има подобни формации, които могат да се търсят за контролни срещи. Ако бъде приета идеята, треньорът ще бъде избран съвместно от президента на БФС Борислав Михайлов и националния селекционер Любослав Пенев.
Междувременно феновете очакват с нетърпение календара за 2012 година с националния отбор.
Снимката за него бе направена с временния селекционер Михаил Мадански по време на лагера в Правец преди последната ни евроквалификация с Уелс. Сега феновете очакват да видят как ще се процедира с Любослав Пенев и дали главата му ще бъде залепена на календара.
Археолози: Ракията е българско изобретение ! Батков: "Гонзо е нашият Димитър Пенев"
- venci_1913
- Контакти:
Правилният път е да ни закриват и да ни правят аматъорски футбола
Славия София
kartago написа:THE G.A.M.E написа:crap написа:Абе с "Мъри" поне биехме в безмислените мачове ... Справка, онова 6:2 срещу Грузия ...
Този мач беше платен
Ми а де ...
На'ще к'во спаха, че не уредиха и мача с Уелс, ами ся да се правят драми ...![]()
Не мога да имам мнение за Мадански, оооообаче! Тоя като че ли е абониран за националните ни отбори! Нито го знам къв е, що е, ама вечно национален треньор! Та какво направиха с него младежите ни?! Какво въобще е постигнал! Кофти впечатление ми направи и как се обърна като палачинка след брифинга на Благо! В един момент се оказа, че наистина е имало такива разговори, ама видите ли, не трябвало да се изнася информация от "спалнята"! Ми, пич, или си седиш зад думите и не шикалкавиш, или си оставаш някакъв си, който не можем да те зауважаваме?!
Мадански класира юношите на европейско и сега снего младежите ни също имат шанс да се класират
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
За да е успешен националния отбор водещите ни отбори не трябва да започват със 7 чужденци в стартовия си състав

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.