Аз ще си позволя да коментирам всички, така както аз съм ги видял:
1. Денчев -- Не беше тестван сериозно.
25. Сашко -- Доста пасивен първото полувреме, но като цяло един от енергичните ни играчи. Направи няколко вересии в типичен негов стил, но както винаги се бори да коригира грешката и често успява.
15. Ал.Александров -- Стабилен, с изключение на една грешка в началото на мача.
55. Р.Колев -- Също като Големия Сашо, но пак си "спечели" жълт картон. Понякога изнася топката с 50-метров пас, което направо ме дразни.
18. Янев -- Пропиля поне едно положение, когато навлезе в противниковото наказателно поле и трябваше задължително да шутира с левия крак, ала Рийзе. Явно се притеснява да поеме отговорност. В защита нямам забележки; далеч не е дупката, която всички очаквахме да бъде.
5. Камазола -- Изключителна липса на движение и желание да играе с топката. Почти всеки пас към него от защитата беше връщан мигновено назад, точно обратното на това, което трябва да прави един опорен халф при изграждане на атаката. Много се пестеше в единоборствата, а пасовете му напред бяха дълги подавания (най-често към Дончо). Мисля, че това беше най-слабия му мач за нас.
21. Жоро -- Удивен бях, че през първото полувреме беше по-назад от Камазола и основно той се заемаше с изнасянето на топката. Много брак в действията му, не му потръгна играта, но все пак спаси мача (за пореден път).
86. Фернандес -- Напомня ми на Ратников на тази позиция. Безполезен, с изключение на едно центриране, което Дончо не успя да утилизира и един удар в ръцете на вратаря на Ботев. И Румбата, и Капитанов, а и Миро, с всичките им кусури, са повече флангови футболисти от него. Кощунство е да играе на фланга, предпочитам Сашко там и съвсем не се шегувам. Не съм убеден и в качествата му като атакуващ халф.
14. Божилов -- Нищо не направи, като КПД. Няколко пробива отляво, ако могат да бъдат наречени пробиви изобщо, един сватбарски шут и едно лигаво демонстриране на техника при един (несполучлив) пас.
8. Дончо -- Всичко интересно идваше от него. Можеше да реши мача още през първото полувреме, но си го знаем. Показа старание и движение, както и отговорност в дефанзивен план. Както казах в една друга тема, човека май се бори за нов договор.
9. Паломино -- Слаб. Сравнително добро движение, но без преса, не овладяваше умело топките към него и по много странен начин ги третираше като горещ картоф.
10. Манолов -- Внесе необходимата енергия, макар че и на него сякаш му липсва самочувствие. Трябваше да стреля сам срещу вратаря, а не да комбинира.
23. Симеонов -- Приятно се изненадах, че се появи той (а не Хр.Попов). Беше малко неориентиран в началото, но после захапа. Много енергичен футболист.
91. Ж.Атанасов -- Не направи грешки, това се искаше от него.