Отборът на Банско спечели служебна победа срещу Академик (Сф) в срещата от 17-ия кръг на Западната „Б” група.
Причината е отказът на ЦСКА да пусне своя сателит да играе на стадион „Българска армия”.Така Банско ще прибави три точки към актива си без игра.„ Автобусът ни е паркирал пред входа на стадион „Българска армия” и не го пускат да влезе. Благодарение на делегатa само треньорите Войн Войнов, Валентин Лазаров и Иван Христо влязоха вътре. Аз закъснях и сега и мен не ме пускат. Със сигурност мач няма да има и ще спечелим службна победа”, коментира изпълнителният директор на Банско Красимир Горанов.
Банско спечели служебна победа срещу Академик
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- damageplan
- Контакти:
Банско спечели служебна победа срещу Академик
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"
Re: Банско спечели служебна победа срещу Академик
Още един отбор бе затрит от ЦСКА.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- damageplan
- Контакти:
dodo7271 написа:Още един отбор бе затрит от ЦСКА.
Това е фундаментална грешка на ръководството на цска , затриват отбора на Академик , а лятото като ги изхвърлят цска във В група , ще се чудят откъде да вземат лиценз .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"
Браво!Стойчо няма ли да каже нещо по въпроса?
dodo7271 написа:Още един отбор бе затрит от ЦСКА.
Академик отдавна бе затрит, след като тарикати от сорта на Ганди си изпраха парите... Колко клубове бяха заличени или новосъздадени, благодарение намесата на "благодетели"
- italianeca_77
- Контакти:
А каде е стадиона на Академик? на скоро бях в Англия, там и отборите от 5та дивизия имат стадиони. Съжелявам за Академик но това е положението
-
- Контакти:
italianeca_77 написа:А каде е стадиона на Академик? на скоро бях в Англия, там и отборите от 5та дивизия имат стадиони. Съжелявам за Академик но това е положението
Италианеца а в Италия така,ли е?

italianeca_77 написа:А каде е стадиона на Академик? на скоро бях в Англия, там и отборите от 5та дивизия имат стадиони. Съжелявам за Академик но това е положението
Като гледам това
http://football24.bg/novina/71748-akade ... ko-ne-vali
си мисля че днес е валяло. То вярно, че напоследък в кухнята на ЦСКА таванът тече, ама чак пък толкова. Или пак държавата е виновна?
Не е сериозно всичко това, което се случва напоследък... Пълна простотия!
П.П. Навремето (не чак толкова отдавна) ЦСКА играха на националния стадион. Много ми е чудно какво щеше да стане, ако ръководството на стадиона не беше пускало ЦСКА на стадиона.
Последна промяна от gzagorov на 13 мар 2012 17:43, променено общо 2 пъти.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
- ASENOVSKI VOYN
- Контакти:
Ама как ЦСКА да разреши да се играе този мач, като в рамките на по малко от две седмици на този стадион трябваше да се изиграят четири мача. Просто тук ЦСКА си гледа своите интереси. Жалко за Академик но този пат това решение на червеното ръководство е правилно.
То от както Стойчо пое нещата в свои ръце всички решения са само в полза на ЦСКА. Онзи ден се игра мача с Калиакра в понеделник е мача с Монтана а в сряда или четвъртък този с Локо Сф, е кога да се възстанови тревата та и Академик да може да играе днес мач на Армията.
То от както Стойчо пое нещата в свои ръце всички решения са само в полза на ЦСКА. Онзи ден се игра мача с Калиакра в понеделник е мача с Монтана а в сряда или четвъртък този с Локо Сф, е кога да се възстанови тревата та и Академик да може да играе днес мач на Армията.
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."
- АКАДЕМИК София
- Контакти:
Така е, като си нямаш собствен дом.
Бездомниците ги подритват.
Академик, докато не си вземе стадион "Академик" ще са бездомници!

Академик, докато не си вземе стадион "Академик" ще са бездомници!

Върни се в “Футбол - България”