Попфолк(Чалга)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dromihait
Контакти:

Re: ПОТРЕС! Карат хлапета да се кълчат на Азис на 8 март

Мнениеот dromihait » 13 мар 2012 14:40

Да, бе! По тази логика в следствие на гнусната чалга се появява тъпотията!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 13 мар 2012 14:41

Гнусна работа :(
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 13 мар 2012 14:45

По темата - да, отвратително е! Тук някои писаха, че видите ли, няма защо да се възмущаваме, всеки бил слушал чалга и прочие. Съжалявам ги, ако кръгът им от познати е толкова тесен. Аз пък познавам мнозина като мен, изпитващи органическа непоносимост към чалгата. Надявам се, че успявам да предам това отношение и на децата си.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 13 мар 2012 14:53

тъй като родителите веднага го нападнаха заради “позора” и “срама” децата им да се кълчат на песен на фолкзвездата Азис.

Извинявайте,но какво значение има чие е изпълнението-дали е на Азис или някой друг?! Хореографията и изпълнението на децата е важното в случая,а не това чия е песента!
Ако става въпрос за песента,то тя е кавър версия!
И ето,че за пореден път се проявява типичната за българина ограниченост и липса на всякаква отвореност към света :oops:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UL5wrco72BI[/youtube]
Абсолютно съм сигурен,че ако песента беше в оригиналната версия,изобщо нямаше да се шуми около това,но нали българина е ограничено същество и веднага трябва да го демонстрира :oops:

Потребителски аватар
red_HOOLIGANS
Контакти:

Мнениеот red_HOOLIGANS » 13 мар 2012 15:13

Чалгата е музика без никакъв смисъл !!!! Примерно песента на мангала мръсен Илиян(Чикита) няма никакъв смисъл !!! В песента дори не се разбира мангала за какво пее :) :) .Не мога да си обясня какво става какво толкова са се вманиачили в тая чалга!И това,че Софи Маринова е на Евровизия е най-голямата простотия която някога съм виждал ! Софи Маринова коята не знае таблицата пее на Английски :) :) :) :) :) :) .Олее олее тази държава отвсякъде се разпада....

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 13 мар 2012 15:14

quote]dromihait на 13 Мар 2012 15:45
По темата - да, отвратително е! Тук някои писаха, че видите ли, няма защо да се възмущаваме, всеки бил слушал чалга и прочие. Съжалявам ги, ако кръгът им от познати е толкова тесен. Аз пък познавам мнозина като мен, изпитващи органическа непоносимост към чалгата. Надявам се, че успявам да предам това отношение и на децата си.[/quote]

Честно казано като видя хора от твоите среди малко настръхвам

Потребителски аватар
labrador2
Контакти:

Мнениеот labrador2 » 13 мар 2012 15:27

хореографа да го пращат на ЛАУТА при Коко Динев, вместо да го линчуват!!!
ТОЙ НЕ УМИРА
Изображение

grimlock
Контакти:

Мнениеот grimlock » 13 мар 2012 15:47

Жик-так който пее и танцува зло не мисли :)

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 13 мар 2012 15:52

dromihait написа:По темата - да, отвратително е! Тук някои писаха, че видите ли, няма защо да се възмущаваме, всеки бил слушал чалга и прочие. Съжалявам ги, ако кръгът им от познати е толкова тесен. Аз пък познавам мнозина като мен, изпитващи органическа непоносимост към чалгата. Надявам се, че успявам да предам това отношение и на децата си.

red_HOOLIGANS написа:Чалгата е музика без никакъв смисъл !!!! Примерно песента на мангала мръсен Илиян(Чикита) няма никакъв смисъл !!! В песента дори не се разбира мангала за какво пее :) :) .Не мога да си обясня какво става какво толкова са се вманиачили в тая чалга!И това,че Софи Маринова е на Евровизия е най-голямата простотия която някога съм виждал ! Софи Маринова коята не знае таблицата пее на Английски :) :) :) :) :) :) .Олее олее тази държава отвсякъде се разпада....

Du hast. Bitch.
Smack My Bitch Up
Girls&Boys

Свръх смислени, нали.

Много яко да се хванеш за 3 песни и да повтаряш като развалена грамофонна плоча.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
vks1
Контакти:

Мнениеот vks1 » 13 мар 2012 15:57

Голяма излагация.
Канарче!

Върни се в “Свободна зона”