Всичко по темата "Анисе"!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Анеси моли да се върне!?

Мнениеот Искам си Акаунта » 08 мар 2012 22:57

galin56 написа:Сега по спортните новини казаха, че Анеси е въртял телефони до Бургас днес. Като се е извинявал , бил е подведен от мениджърката си и ЦСКА, които му били казали че картотеката за пролетта не е проблем, и питал дали може да се върне да играе в Бургас. Повод за тия негови действия най-вероятно е, че от ЦСКА са му казали, че вероятността да го картотекират в техния отбор за пролетта клони вече към нула, а от там и опасност наистина да му се сбъдне желанието "че уж иска да се отказва от футбола" и пролетта да гледа мачове само по тв-то.
Какво е вашето мнение по въпроса? Според това което показа не е лош играч, млад е, май не заема квота за извън ЕС ,защото има и френско гражданство, още една опция в атака, където за сега са само Преслав Йорданов и Боли, но и двамата за сега са загадка, защото са нови. Но не знам след тия негови изпълнения как биха го приели добре отново в отбора. Така, че решението е сложно.

Пич , ми то тази новина не е нова . Аз я споделих на съфорумците преди поне 20-на дни ;)
п.п Ей , ще ме слушате повече когато споделям информация от "моя човек" :mrgreen:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 08 мар 2012 23:09

Искам си Акаунта написа:
galin56 написа:Сега по спортните новини казаха, че Анеси е въртял телефони до Бургас днес. Като се е извинявал , бил е подведен от мениджърката си и ЦСКА, които му били казали че картотеката за пролетта не е проблем, и питал дали може да се върне да играе в Бургас. Повод за тия негови действия най-вероятно е, че от ЦСКА са му казали, че вероятността да го картотекират в техния отбор за пролетта клони вече към нула, а от там и опасност наистина да му се сбъдне желанието "че уж иска да се отказва от футбола" и пролетта да гледа мачове само по тв-то.
Какво е вашето мнение по въпроса? Според това което показа не е лош играч, млад е, май не заема квота за извън ЕС ,защото има и френско гражданство, още една опция в атака, където за сега са само Преслав Йорданов и Боли, но и двамата за сега са загадка, защото са нови. Но не знам след тия негови изпълнения как биха го приели добре отново в отбора. Така, че решението е сложно.

Пич , ми то тази новина не е нова . Аз я споделих на съфорумците преди поне 20-на дни ;)
п.п Ей , ще ме слушате повече когато споделям информация от "моя човек" :mrgreen:

Ей,няма да говориш в множествено число!!! Той не е бил с нас!!! ;) :mrgreen:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 08 мар 2012 23:12

subzero написа:Ей,няма да говориш в множествено число!!! Той не е бил с нас!!! ;) :mrgreen:

Той послеписа за ВАС се отнасяше .... Мушеннннннници :mrgreen:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Анисе е прекратил договора си неправомерно!

Мнениеот ntodorov » 09 мар 2012 08:37

Миро. С оглед, че "предвиди" ( прогнозира ) контузия на възлов играч на ЦСКА. Дори го назова по име мнооого преди мача да се състои, иде да покаже, че имаш контакти с "кристалната сфера". В тази връзка на мисли не обръщай внимание на нашите съмнения и отрицания. С времето и с натрупване на фактите доказващи твоите провидения и промисли най-много да ни вкараш в някоя "бет" къща, където може да си позволим залози от рода:
Къде първо ще се почеше съдията ? или С кой крак ( ляв или десен) ще стъпи на терена страничния съдия ?...Дерзай. Аз ти вярвам. ;)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
dsn
Контакти:

Анисе иска обратно

Мнениеот dsn » 13 мар 2012 14:27

„Не съм говорил с Анисе, има индикации, че иска да се върне. Бих му простил“, каза още Димитров./LIVESPORT/

Защо? Той се подигра с отбора.Според мен новите попълнения след като се адаптират няма да са по зле толкова от него.
две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената!

Потребителски аватар
dsn
Контакти:

Re: Анисе иска обратно

Мнениеот dsn » 13 мар 2012 14:39

Съжалявам заблехосал съм се :roll:

ЗМЕЙ
Контакти:

Мнениеот ЗМЕЙ » 13 мар 2012 14:42

А да не би да иска и да се подриска?

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 13 мар 2012 14:44

dsn написа:„Не съм говорил с Анисе, има индикации, че иска да се върне. Бих му простил“, каза още Димитров./LIVESPORT/

Защо? Той се подигра с отбора.Според мен новите попълнения след като се адаптират няма да са по зле толкова от него.

Aз също не съм съгласен с връщането му. Изненадвам се, защото Херо и Чиликов бяха категорични, че този играч няма повече място в състава.
Те се чувстваха излъгани. Това те го заявиха на срещата ни във фенклуба...Въпреки всички признавам, че Анисе липсва на отбора. С него ще сме по-силни. В момент, когато имаме и куп кадрови проблеми може да ни бъде от полза, но надали ще промени характера си и пискюла на феса, който види се- лесно се клати при силно течение.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
dsn
Контакти:

Мнениеот dsn » 13 мар 2012 14:53

Абе че е добър, добър е ама той утре може да реши нещо друго.Има си принципи, отбора е над всичко и отбора не е един човек.Той да не се прави на Карлос Тевес.

Потребителски аватар
dsn
Контакти:

Re: Анисе е прекратил договора си неправомерно!

Мнениеот dsn » 13 мар 2012 15:10

Мерси на модератора.

Върни се в “Черноморец”