Попфолк(Чалга)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- mertezaker
- Контакти:
Re: ПОТРЕС! Карат хлапета да се кълчат на Азис на 8 март
Всеки се възмущава от въпросното видео и съм сигурен, че всеки слуша чалга
И какво значение дали е българска чалга или американска? Разбирам да се слуша класическа и рок музика, ама... Иначе мисля, че все пак хореографът можеше да избере друго парче 
SW19 написа:Аз повече съм потресен от това , че модераторите не "дават почивка" на igra4 , отколкото че децата танцуват на Азис
Нормално като си от ромските гета, кво ти пука за децата, циганин...
Не знам как има хора, които да възприемат ученето на децата, на Азис и тем подобни, но прост народ слаба държава са казали хората.
Ако те мразят, значи си личност!
mertezaker написа:Всеки се възмущава от въпросното видео и съм сигурен, че всеки слуша чалгаИ какво значение дали е българска чалга или американска? Разбирам да се слуша класическа и рок музика, ама... Иначе мисля, че все пак хореографът можеше да избере друго парче
В САЩ и Англия слушането на рок, метъл, пънк и т.н, тамошните "аристократи" също го оприличават на нещо долно и пошло, а в България се издига на пиедестал като някаква висша форма на образованост. Значи щом в България американската пошлост се смята за върха на интелигенцията смятай колко ни е образована интелигенцията.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
igra4 написа:SW19 написа:Аз повече съм потресен от това , че модераторите не "дават почивка" на igra4 , отколкото че децата танцуват на Азис
Не знам как има хора, които да възприемат ученето на децата, на Азис и тем подобни, но прост народ слаба държава са казали хората.
ПОЧИВКААААА...... Гошо от Почивкааааааа...... (абе възможно ли е да се казваш Гошо?
Иначе всички сте потресени от това, никой не е потресен от чалгата и липсата на каквата и да е идея и желание у ВЕЖДИТО и Игнатов да се справят с това...
[center]
[/center]
[/center]-
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
- Контакти:
Уволнение за този идиот!
Т.нар. българска чалга на 90% текстовете са по-смислени от американската таква. Ако някой ми каже какъв е смисъла на песните на Гага, Бионсе, Риана, Питбул, освен увлекателна мелодия браво.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Т.нар. българска чалга на 90% текстовете са по-смислени от американската таква. Ако някой ми каже какъв е смисъла на песните на Гага, Бионсе, Риана, Питбул, освен увлекателна мелодия браво.
и колкото и да е странно трябва да т еподкрепя, просто текстописците са си на хонорар и в тая криза всъщност някой доста добри текстописци работят за чалга индустрията... но за рок музиката не си прав:
Инди рок, алтърнатив, поп рок, брит поп са си жанрове, които въобще не се асоциират с упадъчност...
[center]
[/center]
[/center]Re: ПОТРЕС! Карат хлапета да се кълчат на Азис на 8 март
igra4 написа:SW19 написа:Аз повече съм потресен от това , че модераторите не "дават почивка" на igra4 , отколкото че децата танцуват на Азис
Какво искаш да постигнеш като качваш само провокативни теми, а и обиждаш на расова основа, с което нарушаваш правилата на форума???
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
И цела книга много ще те измори!"
Alex написа:pomiqrat написа:Т.нар. българска чалга на 90% текстовете са по-смислени от американската таква. Ако някой ми каже какъв е смисъла на песните на Гага, Бионсе, Риана, Питбул, освен увлекателна мелодия браво.
и колкото и да е странно трябва да т еподкрепя, просто текстописците са си на хонорар и в тая криза всъщност някой доста добри текстописци работят за чалга индустрията... но за рок музиката не си прав:
Инди рок, алтърнатив, поп рок, брит поп са си жанрове, които въобще не се асоциират с упадъчност...
В началото текстовете на чалгата бяха със социална насоченост и точно описваха ситуацията в държавата и по логиката ти за текстописците ще се окаже, че кризата е от края на 90-те години.
Изброените рок стилове от ъндърграунд с времето се комерсиализират и хората, които в началото са слушали Оейзис, Блър и т.н се отдръпват от тях, защото в началото са били предназначени за работническата класа от крайния квартал, в който са се напивали и друсали, а новият звук се е превърнал в една обикновена машина за правене на пари.
В следствие на инди рока се повават емотата