Девет милиона лева влизат в касата на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
donDiego

Re: Девет милиона лева влизат в касата на Левски

Мнениеот donDiego » 03 мар 2012 22:43

Синьо сърце написа:
donDiego написа:
Синьо сърце написа:...че нямаш никакво инфо и стреляш напосоки. Нищо ново под слънцето! Далече си от истината.

А ,то инфо има за пред хората,но тя не каза кой стои зад имената на спонсорите,защото тук има хора,които отдавна са проучили,че VTB няма нищо общо с ВТБ и Велчевците.Сега постреляй ти ...в целта,да не забравиш да уточниш за колко време е договора,че кранчето още не е текнало,а в края на годината ще пресъхне и ще трябват нови разходи :roll: за надписване на тениските ...нещо между бадем и макадамия :mrgreen:

Аз съм стрелял отдавна. Сега пък за велчевците ли се хванахте,голем сеир. :) :) :) Договорът е без значение за колко години е, защото парите идват от друго място. Но все пак руснаците най-вероятно ще останат спонсор за още години.Но бъркаш спонсорство със собственост-там е ключето...Извъртяхте 5 варианта и ги изоставяте-защо ли? Що не пробвате с МОСАД или Сендеро луминосо? Може и да хване дикиш,а?

Ти да не си преродения Айнщайн е,само за вероятности говориш,без никви факти..............Нали си мноо запознат,запознай ни и нас ,да не се заяждаме за финансовия феърплей ве мен :mrgreen:,другия Феърплей си е ваш,никой не може ви го отнеме :mrgreen:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Девет милиона лева влизат в касата на Левски

Мнениеот TodorT » 13 мар 2012 13:31

ВТБ вече е спонсор на ЛЕВСКИ! Дискусиите около това в другата тема!

levski/viewtopic.php?f=1&t=100599

Архив!

Върни се в “Архив”