Що е то уважение и има ли почва у нас?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Що е то уважение и има ли почва у нас?

Мнениеот Кашчей » 13 мар 2012 02:51

venom написа:
Кашчей написа:Стойчо да говори за култура и възпитание?!?
Отделно е това, че той не е играл нито с Гунди, нито с Вуцов, нито с Меци или със Соколето.Не е играл и с Жеков и Денев, с Цецо Атанасов и Димата Якимов.
Стойчо е боклук, като човек.Дано не е боклук, като треньор!

Ейййй! Боклук бил като човек? Ти цял живот наблюдаваш как той се отнася му към неговите близки и приятели и затова може да ти се има пълно доверие, а аз си мислех, че си изграждаш мнението на база изявите му по телевизията, в които той се гаври с хората, които се гаврят с него. :roll:

Стойчо не е играл нито с Гунди, нито с Вуцов.Стойчо няма представа как играеха тогава, защото е мърша, която се продаде за тристаен апартамент.Сам той не знаеше в кой софийски отбор иска да играе!Гаврели се били с него, сякаш не започна той първи с "говеждия стадион".Я ни кажи някой световен треньор с подобно изказване!?

ПП-Значи, ако с приятели и близки си ОК, можеш с непознати да си простак?!? Това ли е твоето символ верою, в червено и Стойчовски?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

venom

Мнениеот venom » 13 мар 2012 03:15

Кашчей написа:
venom написа:
Кашчей написа:Стойчо да говори за култура и възпитание?!?
Отделно е това, че той не е играл нито с Гунди, нито с Вуцов, нито с Меци или със Соколето.Не е играл и с Жеков и Денев, с Цецо Атанасов и Димата Якимов.

Ейййй! Боклук бил като човек? Ти цял живот наблюдаваш как той се отнася му към неговите близки и приятели и затова може да ти се има пълно доверие, а аз си мислех, че си изграждаш мнението на база изявите му по телевизията, в които той се гаври с хората, които се гаврят с него. :roll:

Стойчо не е играл нито с Гунди, нито с Вуцов.Стойчо няма представа как играеха тогава, защото е мърша, която се продаде за тристаен апартамент.Сам той не знаеше в кой софийски отбор иска да играе!Гаврели се били с него, сякаш не започна той първи с "говеждия стадион".Я ни кажи някой световен треньор с подобно изказване!?

ПП-Значи, ако с приятели и близки си ОК, можеш с непознати да си простак?!? Това ли е твоето символ верою, в червено и Стойчовски?

Изказвания има много по-тежки от това на Стойчо. Ако се разтърся безкрай ще намеря, ама това няма да промени нищо. Казана дума - хвърлен камък. От раз се сещам как Кени Далглиш изкрещя в лицето на Венгер: Фак оф! Пис оф!
Отношението на Стойчо не може да бъде друго, защото тяхното отношение към него е същото, с други думи каквото повикало - такова се обадило. Няма как аз да псувам майка ти, а ти да ми пляскаш, има ли?

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 13 мар 2012 04:16

:roll: :roll: :roll: Последните 3 мнения - мисля че са НАПЪЛНО ИЗЛИШНИ! И това е много дълга тема за уважението, която не почва със Стойчо или който и да е( и съответно не свършва с него). :!: ;)
Изображение

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 13 мар 2012 07:07

Някои левскари им е много къса паметта , но много бързо забравиха как Гонзо & Мъри за последно бяха шампиони като играчи на Левски и пееха - на " На чорбата по главата ... " ! И при това лайното Мъри беше ял 6 месеца хляб на БА ! Така , че цялата тази селяния е деяние на селендурите от Подуене ! Каквото повикало , такова се обадило ! Г-да Левскари за всичко това може да сте благодарни на Гонзо и Кауна които отприщиха тази селяния !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 13 мар 2012 07:14

Не знаех,че Плоския разбирал от култура.Но като му чета изцепките мисля че го докарва на културтрегер.
СПУКАНОГЪРНЕ

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 13 мар 2012 07:39

messi7 написа::roll: :roll: :roll: Последните 3 мнения - мисля че са НАПЪЛНО ИЗЛИШНИ! И това е много дълга тема за уважението, която не почва със Стойчо или който и да е( и съответно не свършва с него). :!: ;)

А защо да не се пусне една голяма тема за уважението (или липсата на такова) между Левски и Цска? Идеята е добра, ама май не сме дорасли за нея, ако има такава тема, гарантирам, че ще е пълно с псувни и заяждания... И както казваш, темата за уважението не започва и свършва със Стойчо, нито с Батков, нито с когото и да било.
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 13 мар 2012 07:41

Кашчей написа:
russia написа:Стойчо Младенов в "Пред банята": "Уважавам Левски на Гунди и Вуцов, сегашният Левски няма култура и възпитание!"

Аз Гунди нямах шанс да го гледам, за съжаление, тъй като съм се родил няколко месеца след смъртта му, но се придържам към мнението на Стойчо и дори бих прибавил имената на Барзов, М.Вълчев, Р.Гочев и други на чийто футбол в дербитата с ЦСКА съм се възхищавал в средата на 80-те години. Докато сегашното отношение се насажда главно от собственика, а доскоро и от спортно-техн.директор, което естествено рефлектира върху поведението на футболисти и фенове. Е, няма как да изискваш от публиката по време на мач да се държи по европейски цивилизовано, докато ти в същото време сипеш ругатни във всички посоки за да изтъкнеш съмнително ниво на интелигентност и остроумие! Към Иво Тонев и Николай Костов нямам забележки, тъй като си личи че са друга порода хора, т.е. не са закърмени със "синята идея", която един Господ знае каква е! В тоя ред на мисли, когато започнат след мач треньорите да показват уважение ръкостискайки се, а президентите ограничат медийните си изяви до абсолютен минимум и се заемат единствено с управленчески решения и финансиране, то тогава ЕВЕНТУАЛНО може да тръгнем в правилна посока! Поне откъм отношение едни към други!

Стойчо да говори за култура и възпитание?!?

Въздържай се от подобни определения :!: Не познаваш човека,а съдиш по негови медийни изяви,на база лични пристрастия 8-) .Аз мога да кажа същото за теб,но това няма да промени факта,че за мен си оставаш пълен боклук,а за други си гений на мисълта и те така :!:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

ScarredInRed
Контакти:

Мнениеот ScarredInRed » 13 мар 2012 07:45

Кашчей написа:
russia написа:Стойчо Младенов в "Пред банята": "Уважавам Левски на Гунди и Вуцов, сегашният Левски няма култура и възпитание!"

Аз Гунди нямах шанс да го гледам, за съжаление, тъй като съм се родил няколко месеца след смъртта му, но се придържам към мнението на Стойчо и дори бих прибавил имената на Барзов, М.Вълчев, Р.Гочев и други на чийто футбол в дербитата с ЦСКА съм се възхищавал в средата на 80-те години. Докато сегашното отношение се насажда главно от собственика, а доскоро и от спортно-техн.директор, което естествено рефлектира върху поведението на футболисти и фенове. Е, няма как да изискваш от публиката по време на мач да се държи по европейски цивилизовано, докато ти в същото време сипеш ругатни във всички посоки за да изтъкнеш съмнително ниво на интелигентност и остроумие! Към Иво Тонев и Николай Костов нямам забележки, тъй като си личи че са друга порода хора, т.е. не са закърмени със "синята идея", която един Господ знае каква е! В тоя ред на мисли, когато започнат след мач треньорите да показват уважение ръкостискайки се, а президентите ограничат медийните си изяви до абсолютен минимум и се заемат единствено с управленчески решения и финансиране, то тогава ЕВЕНТУАЛНО може да тръгнем в правилна посока! Поне откъм отношение едни към други!

Стойчо да говори за култура и възпитание?!?

А ти кой си, че да съдиш този човек? :shock:
Не разбирам как може някои хора, без никакъв срам, без да поглеждат себе си, да коментират живота на другите и при това по форумите...
Нямаш ли поне срам, че човекът не е тук, за да се защити?
Да запеем дружно песента,
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 13 мар 2012 07:59

В такъв случай и всички спортисти, дето ги коментираме, също не се защитават. Значи абсолютно всички в този форум нямат СРАМ. :lol:
Изображение

choko77
Контакти:

Мнениеот choko77 » 13 мар 2012 08:21

А да припомня на червените и още една простащина от един футболист,който лично аз много уважавам,защото е тръгнал от моя отбор-Валентин Илиев,след мача на чорбата и Стяуа обикаляше пистата и викаше "к.р за Левски" Това какво е? Европейски мач,европейска публика,евробойци ли,какво ли?Точно вие няма да говорите за това кой бил прост,кой бил държавен отбор и т.н.

Върни се в “Футбол - България”