Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Синьо сърце написа:donDiego написа:По тази тема не мога да взема отношение,защото ми звучи нормално,когато водещ отбор победи новак.Оставете дребните заяжданки настрана.Интересно ми е какво мислят левскарите за играта на отбора в изминалите два кръга ? Достатъчно добра ли е за шампионска титла и с тази игра,дали имате шансове в квалификациите в ШЛ или ЛЕ. Всички ли сте заслепени от приказката за милионите,не виждате ли ,че нямате резервна скамейка,а и някои набедени за звезди започнаха да дават фира рано-рано.Играта на отбора ви е безидейна,а вие си говорите във форума,сякаш не сте излизали от групите на ШЛ от 5 години...не е смешно,жалко е.Преди нямаше толкова заблудени фенове и в двата лагера...
Ми на този етап играта е, каквато може да се очаква. Но безидейна не бих казал. Каквото ни липсва ще го добавим лятоска, а за титла е още далече, за ЕКТ още повече!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Unscrewed написа:ralka_levskarka написа:Unscrewed написа:аз да не съм им фен бе ралке нещо май ги бъркаш понятията
Знам ли, па и то като те кефят едни си те кефят до края бе Александърчо
ми ти как си се кефила на 30 за 2 години бе![]()
![]()
![]()
donDiego написа:Синьо сърце написа:donDiego написа:По тази тема не мога да взема отношение,защото ми звучи нормално,когато водещ отбор победи новак.Оставете дребните заяжданки настрана.Интересно ми е какво мислят левскарите за играта на отбора в изминалите два кръга ? Достатъчно добра ли е за шампионска титла и с тази игра,дали имате шансове в квалификациите в ШЛ или ЛЕ. Всички ли сте заслепени от приказката за милионите,не виждате ли ,че нямате резервна скамейка,а и някои набедени за звезди започнаха да дават фира рано-рано.Играта на отбора ви е безидейна,а вие си говорите във форума,сякаш не сте излизали от групите на ШЛ от 5 години...не е смешно,жалко е.Преди нямаше толкова заблудени фенове и в двата лагера...
Ми на този етап играта е, каквато може да се очаква. Но безидейна не бих казал. Каквото ни липсва ще го добавим лятоска, а за титла е още далече, за ЕКТ още повече!
Сега хем ми отговаряш,хем не съвсем.ТИ МИСЛИШ ЛИ,ЧЕ ЛЕВСКИ ЗАСЛУЖАВА ДА Е ШАМПИОН С ИГРАТА ОТ ИЗМИНАЛИТЕ 2 КРЪГА,защото аз не ви пожелавам турнирни мачове с подобна игра........защото ми писна да се срамувам от подобни "великани"
valiooooo написа:... Нека си припомним как падна третото „овърското“ попадение в Монтана – номер 6 от Монтана Трифонов от границата на своя пеналт подава (?!) топката към дъгата, където играч на Монтана „закъсня“ да пресече паса и от там Иван Цветков я прати във вратата на Яначков.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
JackPackage написа:ти пък кво се срамуваш от Левски ?!
Нали не си фен на отбора, остави нас да се гордеем или срамуваме от него...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост