Стойчо Младенов:Левски са отбора на власта,ясно е и на децат

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Стойчо Младенов:Левски са отбора на власта,ясно е и на децат

Мнениеот Синьо сърце » 12 мар 2012 21:24

percival написа:
Синьо сърце написа: ... за Батков си прав. Но за държавата не си. И една стотинка няма от държавата, колкото до бб, той си направи PR с тази история след освиркването в Разград. Банката решава за Левски много по-рано и решението не е свързано с бб. Свързано е с новите собственици на Левски. Те назначиха и Костов, между впрочем. И Тонев. Няма власт-има пари и бизнес. Да, Левски има база и това е важно. Всичко са частни пари на частни инвеститори. Това е решението на ребуса. Това е подчертаното в синьо. Това са реалностите. Пожелавам ви да се случи и на вас.

Да нормално е да има инвеститори все пак имате стадион и бази отдадени во веки веков за без пари.Частни пари са да и частни инвеститори ,но влизат след указания ,закрила и с големи преференции от властта.Кои са новите собственици на Левски и кой по точно беше стария ?
Още нещо примерно държавата да каже ето ви стадиона и базите и ще ви върнем парите които сте плащали за наем ,ще ви доведем и добри инвеститори на които ще им предложим да имат благоприятни условия за монопол в тяхната сфера у нас.И след това примерно ние да отричаме че има намеса в наша полза от властта.
Виж какво стана с ДЮШ на ЦСКА на 4-ти километър ,един паркинг ,това ще стане и с останалата част от базите на другите клубове под марката ЦСКА.Да някои ще кажат че беше една поляна ,но кой и как по дяволите можеше да инвестира пари там .Да плащаш наем на собствените си пари ? Или въпреки това да изградиш нещо за да предпазиш трениращите и да им създадеш елементарни условия за тренировки след което да те накарат да го развалиш и върнеш в предишният му опасен вид ,както е случаят с Панчерево.Е кажи ми драги ми приятелю не се ли намесва тук тая пуста власт ?

Сега аз не съм олигофрен да не виждам някои неща. Крушката обаче си има опашка-ключето е в отношенията военни-ЦСКА. Левски си оплете 1997 кошничката, но там имаше единомислие по въпроса( макар МВР да е дошло в Левски доста след строежа на Герена). Крамолите в ЦСКА бяха страховити и доведоха до тотален разрив.( тук колегата bobonikolov от вашите е много запознат-който желае, да се обърне към него за инфо!). Та накрая Панчарево, Армията и 4 км бяха апортирани от военните в ДАМС, вместо в ПФК ЦСКА АД...Защо-питайте си управниците! Не може да вините сините за нещо, което те са направили, а вие-не! Някой беше казал-военните извивали ръце, искали контролен пакет и прочее...Ами ще искат-ТЕ създадоха ЦСКА, ТЕ дадоха името, ТЕ изградиха и поддържаха базата...Те дадоха на Стойчо офицерски чин за головете с Ливърпул, ако щеш...Вината си е във вас, няма какво да коментираме. Божков и той им искаше вноската, че и Поповата шапка-е няма как да стане така! Сега трябва да им сърбате попарата, но не винете държавата и Левски за това...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 12 мар 2012 21:26

Hellkeeper написа:
vaskonti написа:Иво Тонев е никой в сравнение с Борисов. Иво Тонев дори е подчинен на Борисов, тъй като е държавен служител. Така че не ми говори за пъдаря, а ми говори за царя!
Пак те питам, как точно ще накараш някой да вземе една съборетина, дължаща 700 милиона срещу условието да купи един футболен клуб? Къде виждаш ти тук мотивация Митал да направи подобно нещо? Питам, защото аз виждам доста сериозна мотивация Мтел и руснаците да влязат в Левски - монопол, гарантиран от държавата! Пак ти казвам да се замислиш над това!
Левски няма вина, че яде баницата, това е ясно. Тук обсъждаме тези, които дават тази баница!
Пирин бяха пратени във В група заради фалшификация на документи, не за дългове.
И аз се чудя защо ни наказаха, след като шефа на лицензионната комисия казва, че ЦСКА е единственият изряден клуб, ама ей на, наказаха ни! Дали има нещо общо едно изказване на Батков, че с изкарването реалните заплати ЦСКА е отворил кутията на Пандора? Не знам, вероятно ще кажеш, че няма нищо общо, нали?

Сега се върни малко по-назад и виж за какво става дума относно Иво Тонев и тогава коментирай пак!
Според теб Митал е фен на ЦСКА от дете и за това е купил клуба, нали? Аз пък виждам мотивация Титан да вземат ЦСКА - осигурена концесия за боклука в не малка част от България. Има логика, нали? Виж това да станат М-тел и ВТБ спонсори (а не собственици) на Левски и да ги свържеш с монопол ... нещо ми се губи логиката! Пепси наскоро пак станаха спонсор, те кой монопол държат?
Дали е само заради фалшификации?
Ясно, Батков е виновен за всичко, за това, че не си плащате данъците (според Гарибов или го забрави това)?

И пак не каза на кого да вярваме за наема - на вас или на феновете на Черноморец?

Правата за Пепси в България се притежават от една от многото фирми на шефа на Лукойл Златев. А този е МНОГО ама МНОГО ГОЛЯМ приятел на Бойко Борисов.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 12 мар 2012 21:30

Синьо сърце написа:
percival написа:
Синьо сърце написа: ... за Батков си прав. Но за държавата не си. И една стотинка няма от държавата, колкото до бб, той си направи PR с тази история след освиркването в Разград. Банката решава за Левски много по-рано и решението не е свързано с бб. Свързано е с новите собственици на Левски. Те назначиха и Костов, между впрочем. И Тонев. Няма власт-има пари и бизнес. Да, Левски има база и това е важно. Всичко са частни пари на частни инвеститори. Това е решението на ребуса. Това е подчертаното в синьо. Това са реалностите. Пожелавам ви да се случи и на вас.

Да нормално е да има инвеститори все пак имате стадион и бази отдадени во веки веков за без пари.Частни пари са да и частни инвеститори ,но влизат след указания ,закрила и с големи преференции от властта.Кои са новите собственици на Левски и кой по точно беше стария ?
Още нещо примерно държавата да каже ето ви стадиона и базите и ще ви върнем парите които сте плащали за наем ,ще ви доведем и добри инвеститори на които ще им предложим да имат благоприятни условия за монопол в тяхната сфера у нас.И след това примерно ние да отричаме че има намеса в наша полза от властта.
Виж какво стана с ДЮШ на ЦСКА на 4-ти километър ,един паркинг ,това ще стане и с останалата част от базите на другите клубове под марката ЦСКА.Да някои ще кажат че беше една поляна ,но кой и как по дяволите можеше да инвестира пари там .Да плащаш наем на собствените си пари ? Или въпреки това да изградиш нещо за да предпазиш трениращите и да им създадеш елементарни условия за тренировки след което да те накарат да го развалиш и върнеш в предишният му опасен вид ,както е случаят с Панчерево.Е кажи ми драги ми приятелю не се ли намесва тук тая пуста власт ?

Сега аз не съм олигофрен да не виждам някои неща. Крушката обаче си има опашка-ключето е в отношенията военни-ЦСКА. Левски си оплете 1997 кошничката, но там имаше единомислие по въпроса( макар МВР да е дошло в Левски доста след строежа на Герена). Крамолите в ЦСКА бяха страховити и доведоха до тотален разрив.( тук колегата bobonikolov от вашите е много запознат-който желае, да се обърне към него за инфо!). Та накрая Панчарево, Армията и 4 км бяха апортирани от военните в ДАМС, вместо в ПФК ЦСКА АД...Защо-питайте си управниците! Не може да вините сините за нещо, което те са направили, а вие-не! Някой беше казал-военните извивали ръце, искали контролен пакет и прочее...Ами ще искат-ТЕ създадоха ЦСКА, ТЕ дадоха името, ТЕ изградиха и поддържаха базата...Те дадоха на Стойчо офицерски чин за головете с Ливърпул, ако щеш...Вината си е във вас, няма какво да коментираме. Божков и той им искаше вноската, че и Поповата шапка-е няма как да стане така! Сега трябва да им сърбате попарата, но не винете държавата и Левски за това...

Базата беше прехвърлена на ДАМС от Николай Свинаров през 2005 година. Не знам какви военни искали "контролен пакет", като военните и ЦСКА нямаха общо от близо 15 години? И беше прехвърлена в края на мандата на правителството на Сакса, след като Васил Божков води преговори поне 1 година. Сле дтая простотия си вдигна чукалата и продаде клуба на Митал.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 12 мар 2012 21:34

Е искаш да ми кажеш че никой от ЦСКА не е искал базите и затова не са ги получили ли ?Лично си спомням как Божков се мъчи да ги вземе няколко години и от всякъде го режеха и на човека му писна и си тегли камшика, за реверанс че се оттегля от стопанисването на отбора получи "железен" закон за хазарта у нас ! Никой не казва че вашият отбор е виновен ,казва се че властта в държавата не мери с един аршин.ББ излиза през родната татковина и се бие в гърдите "Ще намеря голям спонсор на Левски" ,"На ЦСКА не им трябва те са си добре !" трябва ли пак да откриваме разликите ? Или 'На тия ,аз базите на ЦСКА няма да ги дам !" а преди това "Като си платят ще ги получат" е кой нормален ще инвестира само във футболисти без стадион без база .Пак не е намесване на държавата а?
Колкото ви е помагат на вас толкова и вредят на нас ! Поне да не ни се пречеха и да ни правят спънки.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 12 мар 2012 21:36

delqnski47 написа:
Не съм гледал мача, но подчертавам пасажа отгоре! ;)

Никой нормален червен фен не го приема това,което се случи с разпродажбата и допингите!Но също така:
http://www.sportal.bg/video.php
нищо не е забравено ;)
П.П.До 40-стата минута не се пееше!След това се почна и скандирането ''Вън боклуците от ЦСКА''!Второто полувреме Сектор Г беше празен!

А бе не беше празен, в сектор Г откъм А имаше към 500 човека, но не пяха. М/у другото като сметнем целия сектор Г, може би беше 3/4 пълен.
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 мар 2012 21:39

percival написа:Е искаш да ми кажеш че никой от ЦСКА не е искал базите и затова не са ги получили ли ?Лично си спомням как Божков се мъчи да ги вземе няколко години и от всякъде го режеха и на човека му писна и си тегли камшика, за реверанс че се оттегля от стопанисването на отбора получи "железен" закон за хазарта у нас ! Никой не казва че вашият отбор е виновен ,казва се че властта в държавата не мери с един аршин.ББ излиза през родната татковина и се бие в гърдите "Ще намеря голям спонсор на Левски" ,"На ЦСКА не им трябва те са си добре !" трябва ли пак да откриваме разликите ? Или 'На тия ,аз базите на ЦСКА няма да ги дам !" а преди това "Като си платят ще ги получат" е кой нормален ще инвестира само във футболисти без стадион без база .Пак не е намесване на държавата а?
Колкото ви е помагат на вас толкова и вредят на нас ! Поне да не ни се пречеха и да ни правят спънки.

"Лично си спомням как Божков се мъчи да ги вземе няколко години и от всякъде го режеха..."
Всъщност,си спомняш вестниците,които ЛИЧНО си чел по това време.Защото ЛИЧНО не си говорил ЛИЧНО с Божков и не знаеш каква е истината,нали?

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 12 мар 2012 21:44

Hrabar написа:Правата за Пепси в България се притежават от една от многото фирми на шефа на Лукойл Златев. А този е МНОГО ама МНОГО ГОЛЯМ приятел на Бойко Борисов.

Че даже е и от Левски и бе спряган за нов собственик преди време. И като е приятел с бат Бойко (който също е фен на Левски) трябва да значи, че бат Бойко му е наредил Пепси да стане спонсор ли?

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 12 мар 2012 22:18

Ами като човек от народа е на власт,много ясно че Левски е отбор на властта.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 12 мар 2012 22:26

Стойчо Младенов май яко получава пари от трети хора, за да приказва толкова начесто простотии. Съгласете се, че не е нормално да се казват неща, в които дори и Младенов е "вътре". Случилото се през 2008 година имаше логика и тя не е само тази, за която говори новия треньор на ЦСКА, а факта, че Борат използва предишни проблеми със задължения на "червените".
Парата прави борбата. Еххххххххх!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 мар 2012 22:51

Hellkeeper написа:
Hrabar написа:Правата за Пепси в България се притежават от една от многото фирми на шефа на Лукойл Златев. А този е МНОГО ама МНОГО ГОЛЯМ приятел на Бойко Борисов.

Че даже е и от Левски и бе спряган за нов собственик преди време. И като е приятел с бат Бойко (който също е фен на Левски) трябва да значи, че бат Бойко му е наредил Пепси да стане спонсор ли?

А,защо направо не нареди на Златев да купи Левски?

Върни се в “ЦСКА”