Синьо сърце написа:donDiego написа:По тази тема не мога да взема отношение,защото ми звучи нормално,когато водещ отбор победи новак.Оставете дребните заяжданки настрана.Интересно ми е какво мислят левскарите за играта на отбора в изминалите два кръга ? Достатъчно добра ли е за шампионска титла и с тази игра,дали имате шансове в квалификациите в ШЛ или ЛЕ. Всички ли сте заслепени от приказката за милионите,не виждате ли ,че нямате резервна скамейка,а и някои набедени за звезди започнаха да дават фира рано-рано.Играта на отбора ви е безидейна,а вие си говорите във форума,сякаш не сте излизали от групите на ШЛ от 5 години

...не е смешно,жалко е.Преди нямаше толкова заблудени фенове и в двата лагера...

Ми на този етап играта е, каквато може да се очаква. Но безидейна не бих казал. Каквото ни липсва ще го добавим лятоска, а за титла е още далече, за ЕКТ още повече!
+1

Определено си личи стилът на игра, налаган от Николай Костов. Ще повторя стил и тактика, които играчите къде повече, къде по-малко успешно прилагат и вече започва да се получава. Има още какво да се желае, но отборът определено върви нагоре. Болшинството от новите играчи се включиха добре. Резервна скамейка не само че имаме доста дълга, а и се налага да се разделяме с някои играчи (най-пресен пример: Тошко Христов). "Левски" е бил само веднъж в групите на ШЛ, вярно е, но другите български отбори не са направили и това, повечето няма и да го направят в близките 50 години.

Надяваме се сега с новите спонсори да има и повече средства за по-качествени попълнения, защото само с желание в ШЛ не се влиза, както и само с пръдня не се прави боя.
П.П. "За два месеца Николай Костов направи от "Металург" отбор, но имаше много пари....Без футболисти не става." Велизар Димитров