Голямата Тони Зетова напусна волейбола. Снощи след 22 години на полето, тя изигра последния си мач и остави маратонките и фланелката си на мрежата. Цялата публика на срещата Киери – Пезаро я изпрати с бурни аплодисменти, а българката не скри сълзите си. Първите бяха дори преди мача, когато съотборничките й заедно с целия щаб облякоха фланелки с нейния №5 и името й.
Само в Италия Гонг изчисли, че родената на 17 сепретмври 1973 година в Плевен Зетова има реализирани 2614 точки, спечелила е какво ли не – шампионската титла в Серия А1 (2000 и 2007 година), Купата на Италия (2002 и 2007), Купата на CEV (2002 и 2007), Топ Тиймс къп (2005) и Шампионската лига през 2006-та, като става и най-добър реализатор в А1 през сезоните 1999/2000 и 2000/2001. В кариерата си 189-сантиметровата ни бивша националка след ЦСКА е играла 11 години на Апенините, а също така в Турция, Франция, Испания и Гърция.
Чрез Гонг Антонина пожела да каже едно голямо "Благорадя" на своята майка Соня, но и на друг и хора. Ето как се чувстваше и какво ни сподели Тони Зетова от Италия в първата сутрин, в която не е на тренировка:
Уморена съм от емоциите след последния ми мач. Още не мога да си дам равносметка за това, което съм направила. Но този път, след толкова опити за прекратяване на кариерата и намиране на сили да продължа, тази година направих едно мирно разделяне с играния волейбол в зала. Оставям го с удоволствие и знанието, че повече наистина не мога да продължавам да играя.
Уникален човек и уникален спортист!!!!!
Поклон пред Зетова за всичко което е сторила по волейболните игрища.