Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Blue1914 написа:Тоя е някакъв музеен експонат.Вече сме в XXI век, е**ти!
Дори и най-болните цесекари вече псуват, псуват и злобеят към Левски, пък току все пак споменат и нещо за отбора, на който между другото се водят фенове. Младенов да е обелил две думи за ЦСКА, за когото му ПЛАЩАТ да се занимава... пък не е като да не говори много. Уникален!
danko_lud написа:Войната с Левски, която е във вихъра си в момента идва в подходящия момент най-вече за да обедини червените фенове. Но от друга страна нима това, което казва Стойчо не е вярно или р поне част от него? Това ,което не ми харесва е, че чрез тази война вниманието и фокусът се измества от АС Титан, а именно те са най-големите виновници за сегашното състояние на ЦСКА в чисто игрови план
Обичам Левски написа:Ако трябва да бъда безпристрастен си мисля ,че г-н Стойчо Младенов иска да отвлече вниманието на червените фенове от некадърното управление на Титан към вечния враг.
redman написа:Евала на Стойчо, досега се възхищавах на Сър Алекс /колкото и да е далеч единия от другия/, когато със значително по слаби отбори, ставаше шампион, благодарение на психо войните, които водеше. В момента Стойчо сваля напрежението от отбора, защото са само младоци, и го прехвърля върху себе си и геренци. Това което казва е отчасти истина /за признанията и на ББ, и на Тара, и на Иво Тонев, от къде е дошла помощта/, а другото са догатки /за шпалира и съдиите, бфс-то и т.н./. Който си мисли че Пепси в България е американска компания, много се лъже, това са евреи - Куадрант Бевъриджис, които си плащат на американците, да продават Пепси тук, а това говори само по себе си за топлата връзка с Израел и защо те са следващия спонсор. А от къде дойде помощта на Винпром Пещера, ами който не знае, всъщност те са фирмата, която стои зад приватизацията на Булгартабак. Айде честито на Левски, те не са за завиждане, защото фирмите, които застанаха зад тях, ще се изнесат в момента, в който бат Б. загуби изборите.
redpride написа:Харесвам Стойчо Младенов, но той си знае само едно: долу Левски. Е, на мен вече ми омръзна. Вместо да каже истината, че отбора ни е зле той седнал да се заяжда. Хората вече поумняха и не се хващат на такива популиски приказки. Да направи десет победи, да стане шампион с бой над Левски и тогава да говори. Иначе темата за власта и ФК 1914 е друг въпрос. Бойко Борисов сам пусна духът от бутилката, като се обяви за спасител на сините. Няма, как останалите да не се сърдят.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта