Честит юбилей на Ботев и всички негови привърженици

Не виждам какво лошо има да се поставят билборди в чест на 100-годишния юбилей на отбора. Нито виждам в това израз на "комплексарщина, умопомрачено съзнание, дребнавост" и прочие епитети и състояния... Хората имат празник, нека го отбележат и отпразнуват, както подобава.
Това, че целия ни народ се държим като племе, като някое подивяло стадо животни, не трябва да бъде повод за безпочвени и според мен олигофренични нападки за това, че тези билбордове са поставени. Да, дразни една част от хората, но това повод ли е да вандалстващ и вършееш по градовете като някой австралопитек с ментални отклонения? И на мен няма да ми хареса, ако колегите от синия отбор си сложат билбордове след няколко години по повод тяхната годишнина, които да гледам из цяла София, но няма да тръгна да ги разрушавам. Имат повод, нека го отбележат. Какъв е проблема?
Останалото е липса на елементарно възпитание и израз на нулевата ни култура в последните 20 и няколко години...
Не обиждам феновете на Локомотив Пловдив. Нямам предвид масата от тях, а само малката част слабоумни лумпени, за която едничката радост на тоя свят е да рушат, развалят... не на мен да ми е добре, а на вуте да му е зле... за съжаление все повече се олицетворяваме с това, което е жалко...
още веднъж - Честит празник Ботев