100 ГОДИНИ БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Re: Завистта няма граници!

Мнениеот Taz » 12 мар 2012 15:21

Pupper_ написа:
Taz написа:Като цяло е комплексарско и от двете страни. И от ботевистите, че слагат из целия град никому нужни билбордове и локомотивци със селяндурските си изпълнения.

На 3 Март ти е приятно да виждаш развети трибагреници по тераси и покриви, нали?

Сам знаеш че няма нищо общо. На кого съобщавате с тези билбордове, че клубът е станал на 100 години? Вашите фенове ако не знаят то това не са фенове. Който обича "Ботев" ще отиде на празненствата и без да го агитирате по този пошъл начин.

(Лично мнение)

Потребителски аватар
tihomires
Контакти:

Мнениеот tihomires » 12 мар 2012 15:27

Всеки може да си прави реклама според мен. В Бургас в периода на Бобич и Балъков също имаше билбордове, даже още има автобуси на градските линии с реклама на Черноморец. У нас няма култура на поведение между т. нар. футболни фенове. Обиждаме се на животни и се псуваме по стадиони и форуми, но трябва да се уважаваме, защото това показва какви хора сме!

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 12 мар 2012 15:27

Taz написа:Сам знаеш че няма нищо общо. На кого съобщавате с тези билбордове, че клубът е станал на 100 години? Вашите фенове ако не знаят то това не са фенове. Който обича "Ботев" ще отиде на празненствата и без да го агитирате по този пошъл начин.

(Лично мнение)

Билбордовете не приканват никого към нищо. Там не пише, елате на площада! Не знам колко си голям, но преди 30 години из цяла България бяха поставени подобни "реклами" за 1300 години България! Следвайки твоята логика, означава ли, че ние - българите, не знаем какво ще празнуваме, та да ни го натякват?
(лично мнение)

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Мнениеот Taz » 12 мар 2012 15:29

Pupper_ написа:
Taz написа:Сам знаеш че няма нищо общо. На кого съобщавате с тези билбордове, че клубът е станал на 100 години? Вашите фенове ако не знаят то това не са фенове. Който обича "Ботев" ще отиде на празненствата и без да го агитирате по този пошъл начин.

(Лично мнение)

Билбордовете не приканват никого към нищо. Там не пише, елате на площада! Не знам колко си голям, но преди 30 години из цяла България бяха поставени подобни "реклами" за 1300 години България! Следвайки твоята логика, означава ли, че ние - българите, не знаем какво ще празнуваме, та да ни го натякват?
(лично мнение)

С тази разлика че преди 30 години слагаха и много интересни надписи върху градските тоалетни, в заводите и градския транспорт, това не означава че е нормално.

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Re: 100 ГОДИНИ БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Мнениеот Rooster1912 » 12 мар 2012 15:36

PFC Litex написа:Rooster1912, статията е на Владимир Зарков, копирах я от sportline

Благодаря!

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 12 мар 2012 15:39

Пловдив празнува,Българския футбол празнува!Какво Ви пука за билбордовете?Ние имаме юбилей,а те с декларации и измислена история се опитаха да се натрапят.Посредствени са били,посредственоста им е присъща.Нищо не помага и мача им в четвъртък по обед е доказателство,че са никои.Сега отново опитват да влезнат в новините,но нищо няма да засенчи празника на Пловдив.

Потребителски аватар
Allein
Контакти:

Мнениеот Allein » 12 мар 2012 15:39

Честит юбилей на Ботев и всички негови привърженици :)
Не виждам какво лошо има да се поставят билборди в чест на 100-годишния юбилей на отбора. Нито виждам в това израз на "комплексарщина, умопомрачено съзнание, дребнавост" и прочие епитети и състояния... Хората имат празник, нека го отбележат и отпразнуват, както подобава.
Това, че целия ни народ се държим като племе, като някое подивяло стадо животни, не трябва да бъде повод за безпочвени и според мен олигофренични нападки за това, че тези билбордове са поставени. Да, дразни една част от хората, но това повод ли е да вандалстващ и вършееш по градовете като някой австралопитек с ментални отклонения? И на мен няма да ми хареса, ако колегите от синия отбор си сложат билбордове след няколко години по повод тяхната годишнина, които да гледам из цяла София, но няма да тръгна да ги разрушавам. Имат повод, нека го отбележат. Какъв е проблема?
Останалото е липса на елементарно възпитание и израз на нулевата ни култура в последните 20 и няколко години...
Не обиждам феновете на Локомотив Пловдив. Нямам предвид масата от тях, а само малката част слабоумни лумпени, за която едничката радост на тоя свят е да рушат, развалят... не на мен да ми е добре, а на вуте да му е зле... за съжаление все повече се олицетворяваме с това, което е жалко...
още веднъж - Честит празник Ботев :)

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 12 мар 2012 15:40

Taz написа:С тази разлика че преди 30 години слагаха и много интересни надписи върху градските тоалетни, в заводите и градския транспорт, това не означава че е нормално.

До колко е нормално, не мога да кажа, понеже съм пристрастен! Аз лично се радвам сутрин като видя подобен билборд. Да видиш "реклама" на нещо което обичаш - еми, не може да не те зарадва и да те зареди с положителна енергия. Но определено съм на мнение, че има нещо сбъркано в България, дори и сред тук пишещите. Да изразяваш негласно или полугласно, че си съгласен с подобен род деяния, си е проява на висша форма на кретенизъм. Тези действия не водят в правилната посока, а напротив - към западане на футбола в България. И без това футбола ни е слаб, интереса към него - трагичен, с какво едно подобно разделение и озлобяване, ще ни помогнат? И трябва ли да подкрепим това поведение?

Потребителски аватар
Kotzata
Контакти:

Мнениеот Kotzata » 12 мар 2012 15:59

Pupper_ написа:Билбордовете не приканват никого към нищо. Там не пише, елате на площада! Не знам колко си голям, но преди 30 години из цяла България бяха поставени подобни "реклами" за 1300 години България! Следвайки твоята логика, означава ли, че ние - българите, не знаем какво ще празнуваме, та да ни го натякват?
(лично мнение)

[offtopic]Да ти кажа, има хора, които и елементарни неща не знаят.
Ще ти дам пример - навръх 100 годишнината от обявяването на Независимостта на България също имаше билбордове навсякъде и въпреки това пак имаше хора, които не знаеха какво е станало на 22-ри септември. И между тях имаше и по-възрастни даже...[/offtopic]

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 12 мар 2012 16:25

Оставете момчето,разбирам го.Аутсайдера не би признал превъзходството на натурално родения лидер.Най много декларацийка,циганийка и нищо повече от златен скункс.Важното е,че и той ще има своите 5 минути слава покрай празненствата на великана.Не му се сърдете,съжалете го и нека и той бъде част от празнуващия Пловдив

Върни се в “Архив”