Спас Джевизов: ЦСКА е гробница, на "Панчарево" падат керемид

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Re: Спас Джевизов: ЦСКА е гробница, на "Панчарево" падат керемид

Мнениеот Gonzi_407 » 12 мар 2012 15:45

danko_lud написа:Кървави сълзи се ронят от душата ми като чета такива неща, кървави. Ето г-н Борисов докъде докарахте най-титулувания бг клуб с вашата спортна зала!!! Кажете ми как после да имаме качествен футбол, национален отбор и т.н. след като най-известния бг отбор няма дори едно нормално игрище за децата си? Няма Левски, няма ЦСКА, ВСИЧКИ КОИТО ПОНЕ МАЛКО МИЛЕЯТТ ЗА БГ ФУТБОЛ ТУК ТРЯБВА ДА РАЗБЕРАТ, ЧЕ ТАКА НЕ СТАВА. И ДЪРЖАВАТА Е ДЛЪЖНА ДА СЕ НАМЕСИ, ДА ИЗГОНЯТ ТИТАН, НО ДА ПОМОГНАТ НА ОТБОРИТЕ НИ. ТАКА КАКТО СЕ ПОМАГА НА ЛЕВСКИ, ТАКА ТРЯБВА ДАСЕ ПОМОГНЕ И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ОТБОРИ!

Много интересно кой е построил тези всички бази? Май пак е държавата а? Еми сори ама държавата вече не може да ви дава толкова колкото преди!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 12 мар 2012 16:05

child in time написа:
danko_lud написа:
child in time написа:За съжаление не е само тази на ЦСКА! Като изключим Ч-ц БС не виждам школа в БГ която може да се каже че работи в нормални условия!

Да бе пич аз уважавам всички отбори и Локо Плд и другите. Ама съгласи се, че тва е най-титулуваният бг клуб, лицето на бг футбол така да се каже заедно с Левски и да нямаме едно игрище за деццата, а до скоро имахме сумати бази. Тва не е нормално, умре ли ЦСКА, УМИРА и горляма част от бг футлбол. не може да се помага на едни, а други да се оставят да загиват, само защото видиш ли премиерът и е фен на този отбор и затва на него се помага, следователно на най-голлемия враг на този тим ще се пречи. то така излиза ;)

Голяма тъпотия от страна на Бойко! Тези които са гласували за ГЕРБ са само от Левски? Не не са ( не съм гласувал за него) ! Като ще го правиш прави го за всички ако не можеш не се захващай изобщо!

Какво ти е виновен Бойко Борисов? Обърни се към Коко Динев, това са частни дружества, не са национални проекти, да не мислиш ,че в Левски всичко е ок, има едно общежитие и 3 терена, изкуствения е под всякаква критика, да не мислиш че децата на Левски тренират на суперлукс.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 мар 2012 16:09

child in time написа:........ Тези които са гласували за ГЕРБ са само от Левски? Не не са ( не съм гласувал за него) ! Като ще го правиш прави го за всички ако не можеш не се захващай изобщо!.....

Мъдро!.... :lol: Чакай сега, как беше...: "Не всички фашисти са левскари, но всички левскари са фашисти!" :lol:
А сега по темата: Да не би бате Бойко да построи общежитието на ДЮШ на "Левски" !? :roll: Или той даде парите за отоплението на терена на "Георги Аспарухов" (един от трите стадиона с отопление на терена в България)?! Или може би бате Бойко участва в ремонта на сектор "Б" ?! Айде малко по-сериозно, моля!
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 12 мар 2012 16:13

Между другото ЦСКА имаха 3 обекта - Армията, Червено Знаме, Панчарево, за толкова години не си ремонтираха нищо, и пак чакат на държавата, е какво е това разточителство, ама нали сте свикнали да се с привилегии, в Левски, всичко си го направи клуба и не Бате Бойко даде пари за общежитието, да си направят справка червените шамани, и стига с тоя вой ,че ни помагала виждаш ли държавата! На вас ви помага , защото 1 лев не сте вкарали от клуба а чакате на готово! Ето това е срамно, че не си цените клуба и в частност младите таланти, а все търсите вината далеко от Армията!

danko_lud
Контакти:

Мнениеот danko_lud » 12 мар 2012 16:18

Theos написа:Между другото ЦСКА имаха 3 обекта - Армията, Червено Знаме, Панчарево, за толкова години не си ремонтираха нищо, и пак чакат на държавата, е какво е това разточителство, ама нали сте свикнали да се с привилегии, в Левски, всичко си го направи клуба и не Бате Бойко даде пари за общежитието, да си направят справка червените шамани, и стига с тоя вой ,че ни помагала виждаш ли държавата! На вас ви помага , защото 1 лев не сте вкарали от клуба а чакате на готово! Ето това е срамно, че не си цените клуба и в частност младите таланти, а все търсите вината далеко от Армията!

Да бе помага ни държавата, затва само ние плащаме наем за стадиона нали? няма стига щом савмо на вас ви помага държавата значи вие сте държавния отбор, отборът на властта. Най-добре да напряавят едно отделно първенство само за ФК Левски и Витоша Бистрица. Тамън двата отбора на властта!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 12 мар 2012 16:20

Опа гузен не гонен стана тук! Какво стана настъпих ви по болната тема? Много е лошо да си на хранилка и да не си го признаваш! Подобен толеранс на правителствено ниво не е правен за БГ отбор след края на комунизма! Сам премиера да търси спонсор на частен клуб! Наистина оставя горчив вкус у иначе гордите сини фенове! Папкаите деца така се става голям!
А другите ?
Ще си чакаме премиер фен на нашия отбор току виж ни огрее и нас! Стига син плач ставате смешни!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 12 мар 2012 16:23

child in time написа:Опа гузен не гонен стана тук! Какво стана настъпих ви по болната тема? Много е лошо да си на хранилка и да не си го признаваш! Подобен толеранс на правителствено ниво не е правен за БГ отбор след края на комунизма! Сам премиера да търси спонсор на частен клуб! Наистина оставя горчив вкус у иначе гордите сини фенове! Папкаите деца така се става голям!
А другите ?
Ще си чакаме премиер фен на нашия отбор току виж ни огрее и нас! Стига син плач ставате смешни!

Кой намери Титан за ЦСКА, ами собственика на Берое, а на Ботев Враца? Нещо говориш без да се замисляш.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 мар 2012 16:24

danko_lud написа:
Theos написа:....Да бе помага ни държавата, затва само ние плащаме наем за стадиона нали? ....

Плащате, защото имате дългове. ;) Министър Нейков обясни ясно, май само ти не си разбрал: Докато ЦСКА има дълг дори 1 стотинка към държавата, не може да вземе при условията на безвъзмезден наем дори един кенеф!... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 12 мар 2012 16:27

Theos написа:
child in time написа:Опа гузен не гонен стана тук! Какво стана настъпих ви по болната тема? Много е лошо да си на хранилка и да не си го признаваш! Подобен толеранс на правителствено ниво не е правен за БГ отбор след края на комунизма! Сам премиера да търси спонсор на частен клуб! Наистина оставя горчив вкус у иначе гордите сини фенове! Папкаите деца така се става голям!
А другите ?

Кой намери Титан за ЦСКА, ами собственика на Берое, а на Ботев Враца? Нещо говориш без да се замисляш.

Какво има да се замислям пред очевадното? Левски е на хранилка! А идват и избори ... замислил съм се аз! ;)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 12 мар 2012 16:31

ЦСКА ще стори на Армията и Панчарево товгава,когато Петър Диков и Свилен Нейков им позволят-т.е. никога.От МФВС измислиха хиляда суми за плащане.Бяха платени.Сега пък всячески се мотат комисиите,през които трябва да минат документите за концесията.Пак нарочно защото 90 % от чиновниците в министерствата са отпрали по 2 декара задници от мързел и пиене на кафета.Петър Диков пък се кани,че няма да позволи строителство в Борисовата градина,защото видите ли било парк.Май го е хванала амнезията,защото така и не иска да каже как част от Ловния парк стана София ленд а сега и бизнес център?Ама винаги за едни може за други не.Само,че господата забравят,че идва Видов ден.А тогава всеки му според заслугите.....

Върни се в “ЦСКА”