Не е възможно винаги да си на върха. "Барселона" и "Манчестър Юнайтед" се опитаха и разбиха тази теория.
С наглост, с подкупи успяха. Не е вярно, че когато са ти силни играчите, нямаш нужда да си "купуваш" трофеите. Каталунците имат точно един силен играч и той е непрекъснато толериран от реферите. Ако него обаче го няма или му свирят лошо, тогава животът става сложен. Без Меси "Барселона" е нищо, но никой не дава да го докоснат даже този хандбалист.
Трите купи, спечелени под логото на УНИЦЕФ, са едно изключително силно доказателство как една ужким благотворителна организация може да търгува с хората, да се подиграва с тях. Не са един и два случаите през "големия" период на "блаугранас", в които те не доказаха с нищо, че някога може да станат част от великите клубове.
И трите купи на каталунците в последните години бяха фалшиви. Виждал съм много пъти да бъде толериран отбор, но и в трите шампионски сезона в Лигата, по презумция се знаеше, че "Барселона" трябва да спечели. Това не е много нормално. Изключително грозно и недостойно поведение на играчи и треньор не само към големи отбори легенди, но и към малките клубове, към които уж трябва да се показва нормално отношение.
За не знам кой път ще напомня, че мачовете на "Барселона" с "Левски" напълно показаха "блясъка" на испанците.
Само те и "Манчестър" понеже имат страхотни комплекси от по - великите от тях, ще извадят винаги на умряло куче нож, при спечелен мач ще симулират, за да вкарат гол, няма да спрат играта при паднал съперник.
Серия А: Милан - Лече 11.03.2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Серия А: Милан - Лече 11.03.2012
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- Purple Kush
- Контакти:
- Purple Kush
- Контакти:
Re: Серия А: Милан - Лече 11.03.2012
maldin1 написа:Това последното не можах да го разбера.... Как да са щастливи след явната секира от УЕФА и норвежкото недоразумение? През 2006 отмениха чист гол на Шева на Кампа. За Арсенал пресиленото изгонване на Ван Перси си реши мача до голяма степен....А после срещу Реал М няма да коментирам червения картон на Пепе и явната симулация на трола(Алавеш), но дори и да имаше основание за червен, то следващата седмица на Бутскетс за същото положение не получи и жълт дори......Purple Kush написа:Много опрадвания могат да се измислят, но фактите са си факти - Барса обира почти всички трофеи в последните години. И на мен не ми харесва, но си е така ! Феновете на Челси да не би да са по-щастливи от тези на Барса защото със сигурност са щели да елиминират каталунците през 2009 ?
Така е, но ние нищо не можем да променим...