Мъри Стоилов прави бизнес с националния

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

futbol

Re: Мъри Стоилов прави бизнес с националния

Мнениеот futbol » 09 авг 2009 14:18

ЕМИЛ написа:
futbol написа:
ЕМИЛ написа:Според мен си е доста квалитетен и не му се бъркай в избора.Защо да не продадат Манолев за 3,5 млн €?
Ти за кой играч по-точно страдаш ,че не е повикан?И незабравяй това е контрола.Кога, ако не сега Мъри може да използва различни играчи?

Различни ли той вика едни и същи и ако някой от тях се контузи вика примерно от Литекс още един селски бек все едно няма други отбори в България, един Камбуров по-малко ли заслужава място в националния от Сърмов, Виданов или Николов, давам просто пример, мога да там 30 примера има доста играчи в България, които са пренебрегвани заради тая подлога

Той ако го искаше Камбуров ще ше да го повика още за мача с Ейре.Иначе искам да разбера кои са пренебрегваните от Мъри играчи?

От 3-4 отбора от А група са

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 09 авг 2009 14:20

Пренебрегваните....

1.Мартин Камбуров - номер 1 на пролетния полусезон,голмайстор на А група.Миланов Живкото,гениалния деф.халф СЪрмов и великия вратар Урсула - в прекия мач - хеттрик на Мартин Камбуров и 0:3.
2.Александър Александров - най-добрия защитник в България.Твърд титуляр в Черно Море,несменяем стълб в отбраната с отлични изяви срещу Щутгарт,Макаби,ПСВ.Поне 5 класи над анонимника Пламен Николов.
3.Емил Гъргоров - нямаме плеймейкър,а Мърю пренебрегва най-добрия ни наличен играч на този пост.Номер 1 в Страсбург,основен мотор на отбора и причина за влизането му в Лига 1.Знаем и качествата му от времето му в ЦСКА.Срамота бе,срамота да не повика този играч!!!
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

djonik
Контакти:

Мнениеот djonik » 09 авг 2009 14:20

Sagittarius написа:Пламен Николов и Георги Сърмов,както и Павел Виданов - тези посмъртно,ама посмъртно не заслужават националната фланелка!Кой е тоя Николов бе,анонимник,който даже и в младежкия национал беше резерва,защото е ебаси куцото магаре.Гледал съм го как играе,кръгла нула.Хубаво,викнал го,дано само да не го пуска да играе,че направо не знам.Сърмов?Много е груб,много рисков,но може да се пробва в незначителна контрола.Виданов?Смях смях смях,тоя келеш даже футболист не е станал още.Мъри е ебаси мижитурката - вика от Литекс протежетата си,а за да не гракнат от Левски и ЦСКА вика и по 2 от тях.Боже,какъв жалък лакей,каква мижитурка.Чужденец,чужденец или не става,това е

Преди време някой беше казал, че феновете на Черно море абсолютно нищо не разбират от футбол. Единственото, което могат да правят добре, е да псуват собствените си треньори и играчи. Само да те питам, ти следиш ли футбола? Знаеш ли, че Сърмов изобщо не беше вариант, но се контузи Владо Гаджев. Кой да извика, ако не Сърмов за негов заместник? Хайде посочи ми едно име на подобен халф?

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 09 авг 2009 14:22

Радостин Кишишев
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 09 авг 2009 14:23

futbol написа:Той ако го искаше Камбуров ще ше да го повика още за мача с Ейре.Иначе искам да разбера кои са пренебрегваните от Мъри играчи?

От 3-4 отбора от А група са[/quote]
С имена ми говори ,не с цифри.Ако визираш някой от Черно море далеч си от истината.Видяхме им заешките сърца на моряците

djonik
Контакти:

Мнениеот djonik » 09 авг 2009 14:24

Sagittarius написа:Радостин Кишишев

Ти си ми ясен

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 09 авг 2009 14:26

djonik написа:

Ти си ми ясен

И ти на мене.Пред Кишишев палячото Сърмов е като футболист от селските групи,но нали сме обещали на Борат 2 играча в Национала :) .Ако Сърмов беше контузен щяхме да викнем кой?Пеньо травестита ли?Най-слабия Национален отбор в историята на българския футбол

futbol

Мнениеот futbol » 09 авг 2009 14:27

ЕМИЛ написа:
futbol написа:Той ако го искаше Камбуров ще ше да го повика още за мача с Ейре.Иначе искам да разбера кои са пренебрегваните от Мъри играчи?

От 3-4 отбора от А група са

С имена ми говори ,не с цифри.Ако визираш някой от Черно море далеч си от истината.Видяхме им заешките сърца на моряците[/quote]
Не само от тях, със сигурност имат там по-добри от подуенци и от ловешките селяни, а ти си такова тъпо парче, че ми омръзна да споря с тебе

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 09 авг 2009 14:30

[quote="futbol"
Не само от тях, със сигурност имат там по-добри от подуенци и от ловешките селяни, а ти си такова тъпо парче, че ми омръзна да споря с тебе[/quote]
Кога разбра ,че съм тъпо парче?Когато поисках да ми посочиш конкретни имена и ти неможеш ли?Давай ,не се спотайвай казвай имената на играчите които споредтеб е трябвало да бъдат повикани.

djonik
Контакти:

Мнениеот djonik » 09 авг 2009 14:31

Sagittarius написа:
djonik написа:

Ти си ми ясен

И ти на мене.Пред Кишишев палячото Сърмов е като футболист от селските групи,но нали сме обещали на Борат 2 играча в Национала :) .Ако Сърмов беше контузен щяхме да викнем кой?Пеньо травестита ли?Най-слабия Национален отбор в историята на българския футбол

Ебаси злобата, по-полека я карай. Ще вземеш някоя болест да пипнеш.

Върни се в “Национален отбор”