Челси - Наполи ( 14.03.2012г.) 21:45ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Челси - Наполи ( 14.03.2012г.) 21:45ч.
Как си сравнил Брана Иванович с Хамшик, просто е без коментар :D Иначе за прогноза, почти няма отбор в Европа, който може да спре нападението на Наполи, така че очаквам хубав, отворен мач. Не знам, мразя английските милиардерски клубове, така че очаквам 3:2 за Челси и голяма клизма накрая.
Да Вярваме в нашият Челси Могат да бият според мен ще 3:0/1 ако има продължения 4:1
пп дано сиси1914 да няма нет :D

пп дано сиси1914 да няма нет :D

Let's go CHELSEA Let's GO
3:0 или 2:0 и чао-чао Наполи 

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
3 : 0 С много атаки
messi7 написа:DON Del Piero написа:Симпатизирам на Челси много преди ерата на Абрамович.Но този отбор в момента е доста под нивото на очакванията ми.
Наполи е фаворит с оглед на първия резултат.Но ако потръгне играта на Челсито не се знае къде ще му излезе края.
Прогноза...2:1 2:2
Направо ми взе думите( за резултата говоря). Иначе и мен ми бяха симпатични Челси, но преди дойде Абрамович. КОгато играеха Дзола и др.
Челси ще бият, но мисля че няма да се класират. Може и продължения да има, но ако се стигне до тях, лондончани ще излезат победители. По-опитни и рутинирани са.
Един въпрос - защо Мейрелеш не играе често при вас? В Ливърпул изпъкваше...![]()
Как ще не играе....Докато АВБ ни беше все още треньор си късахме всеки мач нервите да го гледаме на терена...Добре,че сега е накзан за реванша

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Мисля си, че ще вкараме първи гол - някъде до 30 мин. След това вече не знам ... ако не допуснем гол през първото полувреме, мисля, че ще имаме много големи шансове да продължим... трябва да сме предпазливи в защита и ефективни в атака, това е...
както може да вкараме 3-4, дори 5 гола на Наполи, така може да допуснем и 2 или 3 гола.
както може да вкараме 3-4, дори 5 гола на Наполи, така може да допуснем и 2 или 3 гола.
Валтер Мацари ако излезе със трима в защита имаме всички шансове да ги отстраним. 4:1. Интересен ми е само състава на Ди Матео!? Мата не е бил титуляр с/у Стоук понеже е дребен и не пасвал на силовия футбол налаган от противника.

- Roger_Federer
- Контакти:
Много труден мач ще е срещу Наполи. Ние Стоук едвам бихме, така че не знам какво да очаквам. Искаше ми се тази година да вземем ШЛ, ама сега дори 1/4 финалите няма да минем. 1:1 ми е прогнозата.
- Артилериста
- Контакти:
Челси определено е фаворитът в Анлгия,най-малкото заради публиката и по-опитните играчи.Надявам се на много голове,но все пак искам Наполи да продължи
Прогноза 2-1 

"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"