SUPERSTAR написа:След като видя състава мога да дам прогноза.Фърги си знае работата
Ей тва като го видя ми става смешно....ква работа си знае, като в Европа кой ви хване все ви тупа....всве така да продължава да си я върши тогава

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
SUPERSTAR написа:След като видя състава мога да дам прогноза.Фърги си знае работата
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
OldTrafford написа:Оуен и Берба напред![]()
kingofpop написа:SUPERSTAR написа:След като видя състава мога да дам прогноза.Фърги си знае работата
Ей тва като го видя ми става смешно....ква работа си знае, като в Европа кой ви хване все ви тупа....всве така да продължава да си я върши тогава![]()
kingofpop написа:SUPERSTAR написа:След като видя състава мога да дам прогноза.Фърги си знае работата
Ей тва като го видя ми става смешно....ква работа си знае, като в Европа кой ви хване все ви тупа....всве така да продължава да си я върши тогава![]()
Edwin написа:kingofpop написа:SUPERSTAR написа:След като видя състава мога да дам прогноза.Фърги си знае работата
Заради един сезон си направи сметка за 20 години напред.Доста ограничено мислене имаш.Лесно е да викаш за каталуния,но на всеки му минава времето нали знаеш?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта