Или не харесвате истината по принцип . Милиционерски отбор като "братушките" от Динамо ,
пълен с агенти на ДС и с логото на банката на КГБ . Красота .
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Хан Крум написа:Кое точно от истините казвани от Стойчо не ви кефи ?
Или не харесвате истината по принцип . Милиционерски отбор като "братушките" от Динамо ,
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
T&T написа:Привличането на Стойчо Младенов в ЦСКА има за цел единствено да се отклони вниманието на феновете от истинския проблем на отбора - неговите собственици и да се насочи негативната енергия към врага - Левски, БФС, правителството и който още се сетите. Именно затова от устата на този иначе добър като футболист и треньор, но изключително ограничен като интелект човек ще се ръсят бисер след бисер по адрес на всички "пречещи" на ЦСКА да постигне успехи този сезон. Междевпрочем, ако левскарите са забелязали и при Борат я има тази патология...

[/offtopic]Hellkeeper написа:Хан Крум написа:Кое точно от истините казвани от Стойчо не ви кефи ?
Завиждаш ли![]()
Ние им взимаме парите, вие само името. Какво да се прави, съдба

ЦСКА-р написа:Наскоро говорих с един израелец по скайпа.. играем една игра заедно, та си говорим чат пат, питах го, знаеш ли някой български отбор, той вика знам само един - ЦСКА. Питах го да си чувал нещо за Левски? Той вика не, знам само, че има 2 отбора ЦСКА, единия Москва, другия София. Така че не се мислете за голямата работа, доказано е, че по цял свят ако хората знаят някой български отбор то е ЦСКА! ЦСКА е отсранявал 3 пъти европейски клубен шампион, не Левски. Дори и да станете шампиони тази година, което би било истинско чудо, единствения шанс е Лудогорец да продадът титлата. Стойчо няма да ви даде да биете с/у нас, ако трябва ще накара играчите да ви убият на терена, просто няма да загубим.
blue avalanche написа:dodo7271 написа:Добре де, какво толкова го коментирате този истерик. Стойчо Младенов е извънредно некадърен треньор - резултатите му в Европа говорят красноречиво - Торпедо, Тулуза, ГАК. Апропо, Торпедо и ГАК вече ги няма на футболната карта. Аз обаче се чудя на Левски. Вместо да го дадат на съд, те си мълчат и се правят на девици. С такива ненормалници има само един начин на действие - съдебна зала.
А в "белите държави" трябваше да гледа поне 5 мача от трибуните и да се бръкне в джоба!Ама много дълбоко да се бръкне...Но,понеже,БФС-то е "синьо"...
Могилката написа:това е един клуб създаден по Съветски обрезец. Хората бяха задължени първо да го подкрепят после да го обичат!
Първо разтреляха цялото ръководство на АС-23 после се пробват да си препишат първопреимство
Идва 11(б.р 25 ) кръг тогава ще се види кой-кого!!!
Си;но. Точно това искаме да чуем!
http://football.sportal.bg/news.php?news=354057 видоеото

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта