Монтана - Левски|18 кръг|11 Март, Неделя|15:30ч|

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Монтана - Левски|18 кръг|11 Март, Неделя|15:30ч|

Мнениеот siniq_fen » 11 мар 2012 21:07

ralka_levskarka написа:
siniq_fen написа:"Репортер на "Канал 3" съобщи, че в 16:57 часа е получил SMS от италианеца, в който той пишел, че срещата ще завърши 0:3 или 0:4. Текстовото съобщение е пристигнало малко след втория гол на "сините", около 70-ата минута на мача."

Доста нереално ми звучи да се вкара нов гол до края, ама може би целта в тая игра е да се спука топката :)

А смятай, ако засадите бяха свирени правилно, тогава какво щеше да е, аххх :mrgreen:

Е как какво - защитниците на Монтана нарочно покриват засадите, за да е оувър мачът :lol:
Само Левски!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 мар 2012 21:09

ralka_levskarka написа:
siniq_fen написа:"Репортер на "Канал 3" съобщи, че в 16:57 часа е получил SMS от италианеца, в който той пишел, че срещата ще завърши 0:3 или 0:4. Текстовото съобщение е пристигнало малко след втория гол на "сините", около 70-ата минута на мача."

Доста нереално ми звучи да се вкара нов гол до края, ама може би целта в тая игра е да се спука топката :)

А смятай, ако засадите бяха свирени правилно, тогава какво щеше да е, аххх :mrgreen:

Те и колегите са в играта бе,как я мислиш тая работа!Умишлено вдигат засади да запазят уговорения резултат! :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 11 мар 2012 21:09

Не,не, напълно невъзможно е мач, който в 70-та минута е 2-0 да завърши 3-0 или 4-0 :lol:

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 11 мар 2012 21:11

Поне говорят с имена и факти ,а не като някои други с "отлично информирани" източници !

Лично за мен резултата не е странен ,а поведението на футболистите на "Монтана".Без едно твърдо единоборство или влизане без дори нито един жълт картон ,а този отбор откровено не си пада по любезностите !
По цял свят уговарят мачовете само у нас не хващат никой !
Миналата година нашите мачове с "Калиакра" и "Академик" също бяха доста странни ,както и тоя по миналата с Миньор на "Армията",мачовете на "Славия" с двете локота.
Уредения мач с националния отбор в Турция ? като по него време имаше едни доста фрапиращи "дузпи" и в контролите на клубните отбори.
Все са неща над които трябва редовно да се замислим и компетентните органи да си свършат един път работа.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 мар 2012 21:16

percival написа:Поне говорят с имена и факти ,а не като някои други с "отлично информирани" източници !

Лично за мен резултата не е странен ,а поведението на футболистите на "Монтана".Без едно твърдо единоборство или влизане без дори нито един жълт картон ,а този отбор откровено не си пада по любезностите !
Миналата година нашите мачове с "Калиакра" и "Академик" също бяха доста странни ,както и тоя по миналата с Миньор на "Армията",мачовете на "Славия" с двете локота.
Уредения мач с националния отбор в Турция ? като по него време имаше едни доста фрапиращи "дузпи" и в контролите на клубните отбори.
Все са неща над които трябва редовно да се замислим и компетентните органи да си свършат един път работа.

От всичко това,дето си го изакал тука,кое,ТОЧНО, са "фактите",че ми убягнаха?

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 11 мар 2012 21:19

percival написа:Поне говорят с имена и факти ,а не като някои други с "отлично информирани" източници !

Напомни ми как завърши мача Монтана-ЦСКА от есента?

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 11 мар 2012 21:23

niki87 написа:Напомни ми как завърши мача Монтана-цесека от есента?

Колега,свали очилата моля те !
Мача завърши 0:0 първото и после 0:5 за ЦСКА ,но тогава никой от сътрудниците на УЕФА не каза че има възможност да е манипулиран за разлика от днес !
Казах ти имаше и мачове и на моя отбор които ми се сториха страни.По скоро трябва да има отделна тема за това не само този конкретен мач ,но модераторите правят нужното за да не може да се шуми около това !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 11 мар 2012 21:24

percival написа:
niki87 написа:Напомни ми как завърши мача Монтана-цесека от есента?

Колега,свали очилата моля те !
Мача завърши 0:0 първото и после 0:5 за ЦСКА ,но тогава никой от сътрудниците на УЕФА не каза че има възможност да е манипулиран за разлика от днес !
Казах ти имаше и мачове и на моя отбор които ми се сториха страни.По скоро трябва да има отделна тема за това не само този конкретен мач ,но модераторите правят нужното за да не може да се шуми около това !

Без да претендирам за абсолютна точност, тъй като този мач не го гледах, не беше ли 0:1 на почивката :? И къде му бяха на колегата сините очила :?
Само Левски!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 11 мар 2012 21:26

Воденичаров от Монтана остави доста добро впечатление и Мюлдер на няколко пъти доста сериозно увисваше, също и с Черно море Мюлдер не беше стабилен и имам усещане, че формата му спрямо есента е паднала.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
valiooooo
Контакти:

Мнениеот valiooooo » 11 мар 2012 21:27

Мачът край Огоста мирише като едно гостуване на "червените" от есента

Има нещо гнило в Монтана. Левски мина от там по същия сценарлии, по който ЦСКА прегази домакините есента, при коефициент "30" за 5 гола след почивката. Сега вицешампионите не бяха алчни и вкараха само три.

Особено комично бе последното попадение, което футболистите на Монтана по много странен начин организираха сами. Първо един защитник я подаде ни в клин, ни в ръкав на Станчев, дърпайки се след това, за да може бранителят да центрира. После друг играч на домакините отказа да пресече топката, за да стигне кълбото до Цветков, който необезпокояван вкара третото попадение в срещата.

Върни се в “Архив”