Монтана - Левски|18 кръг|11 Март, Неделя|15:30ч|

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Монтана - Левски|18 кръг|11 Март, Неделя|15:30ч|

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 мар 2012 19:23

Синьо сърце написа:Че то при 0-2 беше ясно, че ще им отупаме чувала с брашното... Те и въздуха свършиха.Не забравяйте, че точно тогава се свириха две абсолютно измислени засади на Калво и Рамос, отиваха си на петарка по всички правила!

Мда ...
То не се искат особени познания от редовите залагащи, че при този резултат- 20-на мин. преди края и с оглед на класата на двата отбора на терена, водещите с 2-0 имат голям шанс да вкарат трети. :)
С една дума - нищо чудно, че при този резултат са "завалели" залагания за трети наш гол.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 мар 2012 19:24

zlatan написа:и вече като го чу,сподели.Знаеш ли колко мача в Европа се следят заради залагания.Наполи-Каляри 6-3-нали много често.
Ама ние БГ-фенчетата пускайте Канал3 бързо нещо става.

Къде съм писал да се пуска Канал 3 бързо levski/viewtopic.php?f=1&t=100807&p=3106589#p3106589 ?
Видях какво ще дискутират и споделих да си пуснете Канал 3, така повече народ ще види какво дискутират и ще може да си направи изводи за себе си.

Не трябва да се реагира първосигнално както го прави много народ, вижда се какво е анонсирано, изслушваш мненията по въпроса и всеки за себе си си прави заключение.

Не е сложно за разбиране, сложно е за приемане ;)

blue avalanche, с този акаунт не си ми интересен, а злобичката ти мисля да я игнорирам, пусни другият акаунт с него се опитваш да се държиш малко по-нормално.
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 мар 2012 19:25

tevez написа:Сега се прибирам,не съм гледал мача,но радвам се,че сме били.Честита победа и идва ред на Локото.

Задължително гледай головете, струва си ! ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 мар 2012 19:25

THE G.A.M.E написа:
Синьо сърце написа:Че то при 0-2 беше ясно, че ще им отупаме чувала с брашното... Те и въздуха свършиха.Не забравяйте, че точно тогава се свириха две абсолютно измислени засади на Калво и Рамос, отиваха си на петарка по всички правила!

Мда ...
То не се искат особени познания от редовите залагащи, че при този резултат- 20-на мин. преди края и с оглед на класата на двата отбора на терена, водещите с 2-0 имат голям шанс да вкарат трети. :)
С една дума - нищо чудно, че при този резултат са "завалели" залагания за трети наш гол.

Той,съдията,затова вдигна "засадите".трябваше да свършим САМО 3-0...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 мар 2012 19:29

PFC Litex написа:Сега прави абсолютно същото, само че нивото на Канал 3 е много ниско и не може да направи самото предаване професионално, а относно Савов като журналист, да, той е един злобен и подмолен слагач, който в мойте очи завинаги ще си остане един от многото.

Е чак злобен е много крайно определение, но да - съгласен съм че в момента пропада. Не забравяй, че всеки един журналист "ръчка" много или малко, нама как - иначе ще остане беден и гладен. Савов и преди го правеше, но някак знаеше кога и как да спре, сапикясваше се, а и доста от предаванията му бяха тип дискусия, сега е ... дрън-дрън
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 11 мар 2012 19:29

Атаката на титаните срещу Левски тръгва с пълна сила. Виждат, че отбора си стъпва на крака- нов треньор, нови спонсори, нови играчи. Единствено чрез удари под кръста могат да се опитат да препънат Левски. Не случайно Тройчо Торпедото още не минал през митницата и ревна против Левски. Но него го разбирам- нещастен човечец чието кредо е омразата. Сеира ще му гледаме после- ще бъде уптребен и захвърлен. Отново. Впечатление ми прави "независимата медия Канал 3". Как и от къде този Баранка ще изпрати СМС на редови журналист от въпросната медия. Защо не в БФС? Знам ли, може и да имат някаква връзка двамата. Може би Франческо Баранка да е от Удине. Всички знаем за топлата връзка между панчаревци и италианците. Когато започнат да им пригласят Тройчо и Канал 3 вече ми намирисва на организация. На края ще се окаже само голама какафония.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 11 мар 2012 19:31

blue avalanche написа:
THE G.A.M.E написа:

Мда ...

Той,съдията,затова вдигна "засадите".трябваше да свършим САМО 3-0...

Аааааааааааа, ясно! :) Но що ли коментираме-утре Стойчо Директивата ще обясни как стоят нещата в детайли и с присъщият му интелект
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Image БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 11 мар 2012 19:37

Добре де Литекс,може би прибързах малко ,но я ми кажи това не са ли твои думи.,,Аз предпочитам да коментирам само спортно-техническите неща на мачовете.Не държа че цитата ми е точен ,но думите ти бяха за това да се гледа за самата игра,а ти днес реши да разпалиш духовете с Канал3,ми що не коментира спортно-техническите неща.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 11 мар 2012 19:44

значи в Еврофутбол коефицента беше два часа преди мача 1,5 за над-в големите Букм. къщи ставките бяха 1,7 1,8,нооооооооооооооооо там за БГ-мачовете има ограничения в залозите мисля до100 евро на мач.Какво правят в Еврофутбол когато за даден мач се получи голям залог-веднага се уведомяват баш шефовете т.е. всички собственици на такива къщи са много навътре в нещата,а ОЩЕ ПО ЛОШО Е ЧЕ ТАЗИ НЕВИННА ФИФА ОТДАВНА Е В ИГРАТА.Това просто е бизнес и нищо друго.
LEVSKI_FOREVER

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 11 мар 2012 19:46

Йовов не трябва да бъде титуляр!
:evil:
Цветков се справя по-добре от него!
8-)
Видя се, че можем да решим един мач за много кратко време, ако го искаме.
Следващата ни жертва е Локо Пд, за КБ! :P
Левски завинаги в моето сърце![

Върни се в “Архив”