Ето колко струва победата на Левски в Монтана!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Оста "Стойчо Младенов - ПФК Левски"
Наскоро говорих с един израелец по скайпа.. играем една игра заедно, та си говорим чат пат, питах го, знаеш ли някой български отбор, той вика знам само един - ЦСКА. Питах го да си чувал нещо за Левски? Той вика не, знам само, че има 2 отбора ЦСКА, единия Москва, другия София. Така че не се мислете за голямата работа, доказано е, че по цял свят ако хората знаят някой български отбор то е ЦСКА! ЦСКА е отсранявал 3 пъти европейски клубен шампион, не Левски. Дори и да станете шампиони тази година, което би било истинско чудо, единствения шанс е Лудогорец да продадът титлата. Стойчо няма да ви даде да биете с/у нас, ако трябва ще накара играчите да ви убият на терена, просто няма да загубим.
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Doktorut написа:Hrabar написа:damyanov1963 написа:Стойчо пак се изцепи - в Саудитска Арабия знаели за цска, а не за Левски! Абе С(трой)чо, докато за Левски говорят в Европа, ти си говориш с камилите някъде в пустинята за цска, ама и от там те изгониха. Ти не случайно каза, че и от края на света би се върнал в цска, щото и в края на света не те искат!
Ахахахаха, аз съм обиколил цяла Европа, е как пък един не знаеше нищичко за "Левски". За разлика от ЦСКА, като буквално съм се изумявал, колко много хора знаят ЦСКА.
АЗ пък като ходя в Европа хората знаят за ЛЕВСКИ, знаят и за цска ама за тази от Москва и много се зачудват, че имало такъв отбор от България.
СМЯХ!
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Doktorut написа:Hrabar написа:damyanov1963 написа:Стойчо пак се изцепи - в Саудитска Арабия знаели за цска, а не за Левски! Абе С(трой)чо, докато за Левски говорят в Европа, ти си говориш с камилите някъде в пустинята за цска, ама и от там те изгониха. Ти не случайно каза, че и от края на света би се върнал в цска, щото и в края на света не те искат!
Ахахахаха, аз съм обиколил цяла Европа, е как пък един не знаеше нищичко за "Левски". За разлика от ЦСКА, като буквално съм се изумявал, колко много хора знаят ЦСКА.
АЗ пък като ходя в Европа хората знаят за ЛЕВСКИ, знаят и за цска ама за тази от Москва и много се зачудват, че имало такъв отбор от България.
Ахахахахахахаха, наздраве, разсмя ме
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
Hrabar написа:damyanov1963 написа:Стойчо пак се изцепи - в Саудитска Арабия знаели за цска, а не за Левски! Абе С(трой)чо, докато за Левски говорят в Европа, ти си говориш с камилите някъде в пустинята за цска, ама и от там те изгониха. Ти не случайно каза, че и от края на света би се върнал в цска, щото и в края на света не те искат!
Повечето си мислят за ЦСКА Москва. И мен са ме питали: "Ама как? И вие ли имате ЦСКА?"
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
Навремето на един мач на ЦСКА в Европа, червените бяха изписани не като ЦСКА София, а като София. Става въпрос за 90-те години!
Навремето на един мач на ЦСКА в Европа, червените бяха изписани не като ЦСКА София, а като София. Става въпрос за 90-те години!
Последна промяна от tihomires на 11 мар 2012 18:50, променено общо 1 път.
wilge написа:Hrabar написа:damyanov1963 написа:Стойчо пак се изцепи - в Саудитска Арабия знаели за цска, а не за Левски! Абе С(трой)чо, докато за Левски говорят в Европа, ти си говориш с камилите някъде в пустинята за цска, ама и от там те изгониха. Ти не случайно каза, че и от края на света би се върнал в цска, щото и в края на света не те искат!
Повечето си мислят за ЦСКА Москва. И мен са ме питали: "Ама как? И вие ли имате ЦСКА?"
Това съм го писал в темата за ЦСКА СОФИЯ ГАРДЪНС от УЕЛС:
Хахахаха, браво на момчетата! Иначе ЦСКА е изключително популярен отбор в Европа. Попадал съм в ситуации в които съм оставал страшно учуден колко е известен нашият отбор. Например на мача с Фулъм в Лондон, след края на мача ни задържаха на стадиона и се заговорихме с един от стюардите. Той директно ми заяви, че ЦСКА му е много добре познат, че е гледал мачовете на ЦСКА с Нотингам и Ливърпул в началото на 80-те и много му е харесвала играта на Цветан Йончев! Представяте ли си как мигах на парцали, като го слушах този англичанин да произнася името на Цецо Йончев с характерното английско произношение. Не се учудих, че познава ЦСКА, все пак в началото на 80-те ЦСКА е в Топ 10 отборите на Европа, но се учудих че помнеше името на Цецо Йончев. В друг случай се разхождам около новият стадион на Арсенал и правя снимки. Сложил съм си шала на ЦСКА но го бях увил около врата си, беше доста студено и всъщност се вижда един червено бял шал. Един от другите там туристи ме загледа и вика "Това не е ли емблемата на ЦСКА София?"...хайде пак мигах на парцали. Питах го откъде му е познат отбора, тоя се оказа испанец и сещате се връзката-Стоичков, България, ЦСКА...
Иначе в Барселона, във Валенсия, Порто, всички знаят ЦСКА по линия на Ицо, Любо и Емо. Абе...много мога да разправям за това, колко е известен ЦСКА в Европа.
Последна промяна от Hrabar на 11 мар 2012 18:53, променено общо 1 път.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
Привличането на Стойчо Младенов в ЦСКА има за цел единствено да се отклони вниманието на феновете от истинския проблем на отбора - неговите собственици и да се насочи негативната енергия към врага - Левски, БФС, правителството и който още се сетите. Именно затова от устата на този иначе добър като футболист и треньор, но изключително ограничен като интелект човек ще се ръсят бисер след бисер по адрес на всички "пречещи" на ЦСКА да постигне успехи този сезон. Междевпрочем, ако левскарите са забелязали и при Борат я има тази патология - когато Левски не е шампион или носител на купата са виновни всички други, но не и мъдрия ръководител и велик вожд. Явно в България да се оправдават собствените неуспехи с външна намеса е обичаен похват, използуван открай време от политиците - всяка една партия идва на власт и през целия си мандат "страда" от "тежкото" наследство на предишните управляващи. Да им се чуди човек защо изобщо се явяват на избори с мисълта да спечелят след като знаят какво тежко наследство ще получат и как заради него няма да се справят.
vaskonti написа:Абе защо първо не си отговорите защо Батков говори само за ЦСКА, пък после да държите сметка на другите, а?
Как да си отговори,то нестава само с ядене,трябва и акъл
Добре де, какво толкова го коментирате този истерик. Стойчо Младенов е извънредно некадърен треньор - резултатите му в Европа говорят красноречиво - Торпедо, Тулуза, ГАК. Апропо, Торпедо и ГАК вече ги няма на футболната карта. Аз обаче се чудя на Левски. Вместо да го дадат на съд, те си мълчат и се правят на девици. С такива ненормалници има само един начин на действие - съдебна зала.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- blue avalanche
- Контакти:
dodo7271 написа:Добре де, какво толкова го коментирате този истерик. Стойчо Младенов е извънредно некадърен треньор - резултатите му в Европа говорят красноречиво - Торпедо, Тулуза, ГАК. Апропо, Торпедо и ГАК вече ги няма на футболната карта. Аз обаче се чудя на Левски. Вместо да го дадат на съд, те си мълчат и се правят на девици. С такива ненормалници има само един начин на действие - съдебна зала.
А в "белите държави" трябваше да гледа поне 5 мача от трибуните и да се бръкне в джоба!Ама много дълбоко да се бръкне...Но,понеже,БФС-то е "синьо"...