Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Re: Към фенклуба на Левски ...

Мнениеот stefan_bg2 » 09 авг 2009 11:46

Напълно съм съгласен с автора на темата. Истината е такава, но просто и аз да съм фен на цска няма да искам да си го призная. 11 титли за 10г. да спечели отбор, който е създаден преди 3г. е нечовешко! И за това кой е най-титолувания клуб, искам да кажа, че е достатъчно да си завършил по математика с оценка 3, който вярва, че цска са "най" да ходи на поправка! ;)
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Oбновете сайта!!!

Мнениеот ЕМИЛ » 09 авг 2009 11:48

HanPagan написа:
7_!_2 написа:HanPagan, ти ако си левскар... аз съм космонавт и ви пиша от някоя совалка. :roll:

Може и да не съм Левскар , но синьо- бялата емлема е официалната.Факт.

Но не е истинската

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - БОТЕВ ПЛОВДИВ (официална тема)

Мнениеот DukeUnv » 09 авг 2009 11:49

KingForadayy написа:Ботев е умрял по най- куриозния и нелеп начин с куршум от сънародник в йеэуитското си чело.Даже и Господ му се е присмял.Какво повече има да се говори за тая мишка Ботев.

Ти си срам за БЪЛГАРИЯ!!! Махай се докато е време. Не те ли е срам да говориш такива гадни неща за Ботев бе? Я имай малко уважение! :evil: :evil:
Изображение

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Извинете се на Йовов! Ицо много си голям!!!!

Мнениеот delpi » 09 авг 2009 11:56

stefani написа:
delpi написа:
Alex написа:Ицо и велик !!!

Заради играчи като него съм левскар!!!

Заради играчи като него си заслужава да гледаш футбол. Те правят красивите неща в тази игра(включително и някой много красиви пропуски :lol: :lol: :lol: )!!!

Заради него няма да ида повече на мач тази година ! Той може да пропуска на сантиметри от гол линията :lol:

Ти губиш :lol:
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Re: Към фенклуба на Левски ...

Мнениеот SAMP » 09 авг 2009 11:59

Адски съм погнусен от факта, че в този форум има не малък брой потребители, които претърпяват мн странна метаморфоза.От човек, който има собствено мнение и отстоява възгледите си, се преминава във фаза:"съгласен съм със всичко","вече има такава тема" :evil: :evil: ,"научи се първо да пишеш","заключете темата" и т.н.
Ако някой има амбиции да става модератор, да праща на ЛС и да пита, а не да се "слага" и "подмазва" с всеки следващ пост, изключително дразнещо е ;)

И САМО ЛЕВСКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Мнениеот emigo » 09 авг 2009 12:00

delpi ако искаш само победи отивай в "Гей" сектор.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 09 авг 2009 12:02

emigo написа:delpi ако искаш само победи отивай в "Гей" сектор.

Кажи какво точно имаш предвид...
Има цитати за да се разбираме по-лесно...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

tprodanov
Контакти:

Re: Oбновете сайта!!!

Мнениеот tprodanov » 09 авг 2009 12:04

И не е официална. Болни мозъци. Левски има една емблема, и една резервна измислена по необходимост. Лопатата е на доизживяване, а тук има ебахти феновете, утре ако някой реши да смени българското знаме пак ще има покемони, които ще казват, абе новото е по-красиво, в старото има червено...

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - БОТЕВ ПЛОВДИВ (официална тема)

Мнениеот monster1011 » 09 авг 2009 12:06

yasen_ov4arov написа:Така гледам бая големи умове сте се насубрали тук ,типично за форум на Левски.Мисля да пропусна невероятния спор дали стадион Христо Ботев има 8 000 места или не и дали има нещо по-велико от победа над Публикум.Просто мога да ви посъветвам да почетете малко историята на Ботев.Хем ще видите ,че имало футбол и след Вакарел ,който учудващо "не го дават по телевизора" ,хем ще можете да се хвалите на приятели ,че сте чели нещо .Както и да е ,интересува ме дали ще се намери някой от аристократичната ви публика (например от фен клуба Синя лавина Дуванли) да се извини за просташкото ви поведение стил "комплексиран пловдивски фе на футбола с идол умрял наркобос" ?Та мислители от 1001 нощ през чепа ми е дали смятата Пловдив за по-селски град от вашия ,дали смятате,че имате по-богата история и по-голяма публика.То ми е пределно ясно,че щом съм във форума на Левски няма как да убедя титаните на мисълта подвизаващи се под прозвището "привърженици на отбора" или "ултраси на Левски".Но настоявам за едно извинение за тъпотиите ,говорени от вашите "фянове",просто защото не вярвам ,че чак 100 % от феновете ви са хипер мазни ,тъпи,надути селски пръчки (макар,че вече почвам и такива съмнения да имам) :roll: .

Би ли пояснил за кои обиди говориш за да видим дали си прав. Изреди обидите и ако има за какво ще получиш извинения

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Re: Армейци 1948

Мнениеот monster1011 » 09 авг 2009 12:09

tprodanov написа:
mertezaker написа:И аз бях сигурен, че ще ни се падне Динамо, такава е традицията- ЦСКА тегли възможно най-тежкия съперник, Левски най-лекия, който след това ги прави за смях

Разбира се, Дери бяха уникално силен отбор. Полупрофесионален, с точно два професионални футболиста в титулярите. Но ирландския колос бе смачкан!!!

А динамо към момента са един посредствен отбор. В българското първенство биха заемали място в средата.

Динамо ще заемат място в средата в БГ ако играят само 15 мача (един полусезон) а всички останали играят 30 мача. ЦСКА (а и Левски) ще са в зоната на изпадащите в Русия

Върни се в “Архив”