storm написа:ДУЗПА ДУЗПА >.![]()
Почвайте се
Чакай. Вратаря Бускетс е факт, вратаря Рамос е мит

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
storm написа:ДУЗПА ДУЗПА >.![]()
Почвайте се
enguerino написа:storm написа:ДУЗПА ДУЗПА >.![]()
Почвайте се
Чакай. Вратаря Бускетс е факт, вратаря Рамос е мит
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:нашите с/у ГраМадата![]()
Двата ни леви бека ги няма, Лопез контузен, Филипе наказан, така че Алваро ще го мъчат отляво....![]()
enguerino написа:JackPackage написа:нашите с/у ГраМадата![]()
Двата ни леви бека ги няма, Лопез контузен, Филипе наказан, така че Алваро ще го мъчат отляво....![]()
Важното е Годин да играе и да не допуснете гол, те Гранада четох че имат 4ма наказани (нз срещу кой имат другата седмица та са се изчистили) и 4ма контузени
Sardukar написа:Много пече в Мадрид ххх за ся не ми харесва мача
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта