Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот milen.hristov » 10 мар 2012 22:03

Blue Mind написа:На "Герена" продължават да преговарят с нови спонсори. Ръководството на Левски преговаря с букмейкърската къща "Евробет" , като нещата се движат от новите лица Стилян Шишков и Милена Модева.

Откакто Иво Тонев е новият силен човек в клуба 26 - кратните шампиони са подписали договори с ВТБ Капитал, американската компания за безалкохолни напитки "Пепси" и турската верига хоспитали "Аджъбадем".

Освен това договорът с "М-тел" бе преподписан. ;)

Договорът с мтел се подновява в края на календарната година

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 10 мар 2012 22:11

santiliana написа:Дано да си прав и наистина най-сетне да започне да се прави нещо наистина голямо и дълготрайно в Левски. Лично мен няма да ми е "болка за умиране", ако и тази година не вземем титла или купа. Но ме е грижа да започна да виждам, че нещо наистина се гради- и то съвсем не козметично. А с размах и "из основи". Защото не отива на един от най-старите БГ клубове и претендиращ за най-големия при това, да изглежда по онзи окаян начин, в който беше в края на миналата година. Говоря кардинално- база, ДЮШ, инфраструктура, маркетинг и реклама- ВСИЧКО. Просто- ПЪЛНА ПРОМЯНА! Отговаряща на съвременността...

На твоето мнение съм където са две там са и три нулеви, няма да е за пръв път, пък и по зле е било. Няма да е много старшно стига да е започнааало действително да се работи както твърди Тонев. Разбира се има и още хлебарки за изчистване, за да няма вътрешни хора които да съботират по новият път

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 мар 2012 22:33

milen.hristov написа:И Левски ще заприлича на Локомотив, с повече шефове от колкото футболисти. Мъдрите хора са го казали много баби хилаво дете

Това във връзка със Сираков ли го пишеш ?
То, ако назначат Наско, почти сигурно ще е спортно-технически Директор ...
Което означава, че най-после ще ни отърват от присъствието на "Гонзо" ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 10 мар 2012 22:59

THE G.A.M.E написа:
milen.hristov написа:И Левски ще заприлича на Локомотив, с повече шефове от колкото футболисти. Мъдрите хора са го казали много баби хилаво дете

Аз,лично,не виждам как Сираков ще работи ПОД Тонев.Две "силни личности" в Левски...Изображение
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 10 мар 2012 23:00

THE G.A.M.E написа:

Да във връзка със Сираков, просто е нелепо да има толкова много началници, отговорността се размива. Нали знаеш какво са казали хората много вождове, малко индианци.

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 11 мар 2012 00:50

[offtopic]Сега гледах клипове от мача на Левски със Славия през 2006 г.когато Йовов и Мечо вкараха,но искам да питам знае ли някой от къде мога да сваля целия мач да го гледам ? Мерси предварително :)[/offtopic]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 11 мар 2012 13:16

Преди малко гледах интервю със Стойчо М по бТВ екшън. Този човек е ОБСЕБЕН от Левски! Левски му е като мания. Всяка втора приказка му е за Левски. Много задръстен и комплексиран човек, който ще се удави в собствената си злоба.
Между другото, докато беше треньор по чужбината, при кратките му връщания в България по време на почивките си, ми се стори доста по-улегнал и променен, но сега само за 2 дни си развалих (а вярвам и не само аз) мнението за него. Даже е станал по-зле.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 11 мар 2012 13:50

ха, Стойчо- РИЦАРЯ НА ПЕЧАЛНИЯ ОБРАЗ- такова шиле като него нЕма... Той да се радва, че още диша след "набутването,"което направи на Черепа за Лима и Соуса... Но пък такива кат него ме "кефят"- с удоволствие ги "нареждам" до 9-то коляно- просто ми е противен... Чичо Митко е "друга бира"- типичен пример за българина на 50-те години- благ, никога не излязъл от добрия тон, и... общо взето- пич...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Мнениеот emilio » 11 мар 2012 13:52

ehh написа:Преди малко гледах интервю със Стойчо М по бТВ екшън. Този човек е ОБСЕБЕН от Левски! Левски му е като мания. Всяка втора приказка му е за Левски. Много задръстен и комплексиран човек, който ще се удави в собствената си злоба.
Между другото, докато беше треньор по чужбината, при кратките му връщания в България по време на почивките си, ми се стори доста по-улегнал и променен, но сега само за 2 дни си развалих (а вярвам и не само аз) мнението за него. Даже е станал по-зле.

+1 той живее от злобата си към ЛЕВСКИ а и затова е харесван от феновете им. Но простия човек си е прост и не може да се види от страни колко комплексиран човечец е :mrgreen:
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

http://vbox7.com/play:208c07ec

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 мар 2012 13:54

То се вижда манталитета, интелЕгентноста и отношението към играта футбол, като цяло на Стойчо и Ники Костов.
Само вижте, как отговори Костов на нападките на Директивата и веднага ще ви стане ясно, кой е по-футболният човек от двамата.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Левски”