Комоли го оставете,той за друго трябва да бъде упрекван. Но за Далглиш е друг въпросът
Хенриииииии,чакаме
Съндърланд - Ливърпул, 10.03.2012, 17:00 ч.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Hakercheto
- Контакти:
Re: Съндърланд - Ливърпул, 10.03.2012, 17:00 ч.
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
- Jordan Henderson
- Контакти:
Hakercheto написа:Комоли го оставете,той за друго трябва да бъде упрекван. Но за Далглиш е друг въпросът
Хенриииииии,чакаме
Мхм, някой да знае фейсбук,туитър,скайп,нещо на Хенри да си поговора с него. Има какво да си кажем!
Всеки път си казвам - "По-жалки не можем да сме!" И всеки път ме опровергават ! Като се сетя как критикувах Рафа, сега направо ми се плаче, че го няма. Аз, лично, не виждам никаква разлика между Ливърпул при Ходжсън и Ливърпул при КД. Само едни 120 млн. в полза на втория, но играта и резултатите са същите. Не може да изгониш най-добрите си халфове и да ги пуснеш в Челси и Милан и да играеш с тия боклуци. Адам и Хендерсън са най-бездарните халфове в лигата. Сигурен съм, че Робин Ван Перси ще завърши сезона с повече голове, от колкото целия отбор на Ливърпул !
PeterForsberg написа:имам чувството,че играчите си избират мачове,в които да играя на 100% и мачове,в които да се крият по терена
Абсурд.Нали всеки един слаб мач им удря по репутацията.А на всеки е ясно,че незаменими футболисти няма.Ако не вършиш определено количество работа си заминаваш или сядаш на пейката.
А иначе... определено адски слаб и скучен мач и за двата отбора.Още по-лошото е,че си заминаваме с празни ръце като точков актив.
- liverpool96
- Контакти:
Трета поредна загуба. Боже, божеееее...
- deepblue1963
styopa написа:PeterForsberg написа:имам чувството,че играчите си избират мачове,в които да играя на 100% и мачове,в които да се крият по терена
Абсурд.Нали всеки един слаб мач им удря по репутацията.А на всеки е ясно,че незаменими футболисти няма.Ако не вършиш определено количество работа си заминаваш или сядаш на пейката.
А иначе... определено адски слаб и скучен мач и за двата отбора.Още по-лошото е,че си заминаваме с празни ръце като точков актив.
И каква "репутация" имат тези слабандурници?Каква "репутация" имат Даунинг,Хендерсън,Адам,Керъл,Енрике...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Charlie Adam lost possession 23 times today
Тая статистика е грешна. Тоя смешник толкова докосвания нямаше до топката, пък как я е загубил толкова пъти...
Тая статистика е грешна. Тоя смешник толкова докосвания нямаше до топката, пък как я е загубил толкова пъти...

- Jordan Henderson
- Контакти:
Аз ли пропускам нещо или Енрике е бездарник?
Енрике беше бездарник в първият сезон в Нюкасъл. Оттогава е най-добрият ляв бек в ВЛ и е страшно обидно да причисляваме него към слабоумните покупки през лятото...

Енрике беше бездарник в първият сезон в Нюкасъл. Оттогава е най-добрият ляв бек в ВЛ и е страшно обидно да причисляваме него към слабоумните покупки през лятото...
leoric написа:Charlie Adam lost possession 23 times today
Толкова са

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Чао чао ШЛ 

[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]