Със здраве.........
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
MORSKI написа:НалиИ ще ни изкарат едва ли не, че сме си купили и мача с ПСВ итози с Щутгарт - както журналята,които някои болни индивиди от тоя форум смятат ,че ни подкрепяли, решиха, че има уговорка с Македония Гьорче Петров и от Уефа разбираш ли ни разследвали , нищо,че самата Уефа не беше чувала за това разследване което води
Какво си говориш изобщо- КОЛКОТО ПОВЕЧЕ НИ МРАЗИТЕ- ТОЛКОВА ПО- СИЛНИ СТАВАМЕ!!!!
Със здраве.........
7_!_2 написа:Red_champions написа:7_!_2 написа:Колкото пъти съм бил на Кочината само веднъж съм си тръгвал в лошо настроение след загубата с 0:3 през не знам си коя година, всички други пъти се кеф...
Така ли , а тръгна ли си с кеф от "Армията",когато мачът беше 1:1 и гледахте как ни връчват титлата...май не беше много отдавна,а![]()
Започваш да си спомняш?Не?О,ще ти доразкажа-деня , в който чупихте седалки от яд,че гледате,как ставаме шампиони с 16 ТОЧКИ РАЗЛИКА!.Мхм,а стига бе,май се сети,за какво ти говоря!
Тогава пак с кеф си тръгнах, защото "шампиона" с цели 16 точки разлика не можа да ни победи, нещо повече изравни с дузпа за нагъзване...Даже и не бяхме на вашето награждаване, но за сметка на това се чуваше натръгване ето това:
http://vbox7.com/play:bd28b144
FCLS94 написа:Моряците много си повярваха, време е да ги свалим на земята.![]()
![]()
MORSKI написа:FCLS94 написа:Моряците много си повярваха, време е да ги свалим на земята.![]()
![]()
То и вие много си повярвахтеЩе видим кой кого- ние не сме Ботев с цялото ми уважение към агитката им- те отбор и за "Б" група нямат .....
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост