Chelsea Forever написа:Днес се навършват 107 години от основаването на футболен клуб Челси.
Честит рожден ден и дано надвием Стоук
+107
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Chelsea Forever написа:Днес се навършват 107 години от основаването на футболен клуб Челси.
Честит рожден ден и дано надвием Стоук
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
THE G.A.M.E написа:Бих бил много доволен и радостен, ако Челси заиграе като Атлетик Билбао !
Треньори като Биелса, са почти винаги подценявани и пренебрегвани от супер-грандовете.
Обаче те наистина правят от нищо-нещо !
Аз лично до снощи, бях чувал за едва 3-4 човека от състава на Билбао ...
Обаче останах поразен от стила и начина на игра на тези неизвестни за широката част футболни фенове играчи !
Аз съм гледал няколко мача на Атлетик преди Биелса ... Играеха като Стоук и Евертън - изключително физически футбол и бяха едни, от най-ниско резултатните тимове в "Примера".
Вярно, трудно пускаха и гол, ама солта на играта са попаденията ...
Та, на мен лично, ще ми бъде много интересно, какво би направил Биелса начело на голям клуб, като Челси.
При това, вероятно с доста по-добри играчи като индивидуални качества от тези на Билбао ...
П.п.
За първи път виждам Юнайтед да са така разчекнати на Олд-а ...![]()
Бяха безпомощни в голяма част от мача, а на моменти, гаврата от страна на Атлетик беше брутална !![]()
Е, Сити също ги би по-лошо, ама там имаше червени картони и други форс-мажорни фактори ...
batmanlevski написа:отговарям според заглавието - най–големия проблем на ц. е а.с. дали обаче отборите на Л., Л., Ч . или Ч.М. ще бъдат ш. не е от з. защото м. е с . и н. да отиде при д . заради проблема с т.
Станко Йовчев написа:Да бе,ама ако забеляза,играчите на Билбао всички до един бяха на по 22-23 години,а не на 32-33 годиниКак искаш наще да тичат,да разиграват и да се движат по същия начин и със същата скорост и то в продължение на цял мач
Sardukar написа:Дрогба има рдДа е жив и здрав и да преподпише
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 гост