Чернев води отбора без лиценз?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Чернев води отбора без лиценз?

Мнениеот Кашчей » 08 авг 2009 23:13

viroglav написа:2 млн. лева не е толкова крупна сума. Защо не си откупите клуба, доколкото знам сельо иска точно толкова. Вече няколко години продължава тая сага, досега да ги бяхте събрали тези пари, а после по примера на Барселона сами ще се управлявате... 8-)

И като го откупят после.. какво?

Вас нали ви купиха "Титан".. още не могат да излязат от батаците на Лупи, а Селския ги е трупал доста повече години от Лупи.
Не прави сравнения с Барселона, защото за да се стигне до такова ниво трябват много средства, много нерви и много идея.За нервите и идеята не знам, ама пари май трудно ще се намерят, ако решат феновете да откупят акциите на Христолов и после да издържат клуба:
Заплати, консумативи, енергия, хонорари, пътувания, лагери, екипи, топки, данъци, осигуровки.....То не е само да го купиш, нали?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 09 авг 2009 00:12

viroglav написа:2 млн. лева не е толкова крупна сума. Защо не си откупите клуба, доколкото знам сельо иска точно толкова. Вече няколко години продължава тая сага, досега да ги бяхте събрали тези пари, а после по примера на Барселона сами ще се управлявате... 8-)

Ейййй аман от червено-сини ракиени фенове, неизваждали главата си от задника от години и незнаещи ситуацията, ама "дават съвети". Айде прочети тая статия, (дано я разбереш, че не е 1:1 по темата) и тогава говори колко крупна сума "иска" сельо!

http://sport.plovdiv24.com/76528.html
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Jimmy8
Контакти:

Мнениеот Jimmy8 » 09 авг 2009 11:15

Селският Идиот само казва че иска да го продаде за 2 милиона.По думите на Гергов,при него е стигнал до 12 милиона когато видял че иска да го купи.Цървула просто не иска да продава,това е истината!
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 09 авг 2009 14:26

Моделът на Барселона е неприложим при нас - това първо.

Второ - ако бляха само двата милиона, които ги иска Христолов - с мед да ги намажеш и отдавна да има сделка. Проблемът е пълния хаос и милионите дългове, които Селяка е направил от името на отбора...

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 09 авг 2009 16:19

Тоя човек просто не може да продава - нито футболисти, нито клуб, нито нищо. Просто с лакомия си гъз, за да не се мине винаги прецаква нещата. Поне така ми се струва на мен, дето го гледам отдалече.Не знам какво ще правите с него, ама съм сигурен, че той няма мозък да си направи сметката какво продава и колко струва. Преди няколко години можеше да вземе няколко милиона за Ботев, и миналата сигурно е могъл, ама ако някой дойде и му предложи пари, той ще вдига цената, докато го изгони, не щото не ще да се отърве, а от лакомия и простотия.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “Ботев”