Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Re: Всекидневна около Левски.....
Не ми се мисли ако станем Шампиони, какви пари ще отпуснат руснаците за селекция ... 

Омръзна ми с тая селекция. На всеки полусезон идват 20 човека на проби, остават 2-3, другите само пътя дето бият и накрая в Европа пак е същото бездарие, с изключение на 2-3 сезона в последните 15 години. От влизането в ШЛ насам трябваше да имаме отбор, в който да се подменят максимум по един-двама играчи на сезон и да запазим солиден състав, а не да търсим знайни и незнайни португалци, холандци, африканци, мексиканци и каква ли не паплач.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- deepblue1963
"Само логото на новия спонсор на Левски ВТБ Кепитъл ще бъде на фланелките на играчите в мачовете от европейските турнири. В момента на лицевата част на екипите стои емблемата на дългогодишния партньор на сините „М-Тел", а името на руската банка е изписано на гърба на фланелките под номерата на футболистите и на гащетата. Ръководството на клуба обаче е провело разговори с представители на мобилния оператор, които са показали разбиране за ситуацията и са дали съгласие логото на ВТБ Кепитъл да бъде на гърдите на екипите в мачовете от европейските турнири наесен. Изискване на УЕФА е по време на двубои от Лига Европа и Шампионската лига на фланелките на даден отбор да има само един спонсор. Изключение прави единствено европейският шампион Барселона, на чийто екипи стои лого на две фирми."
Работата става сериозна...
Работата става сериозна...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Нормално е да се съгласят. Левски играе средно 6 мача в Европа. И после пак логото отива на гърба.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- london_hools
- Контакти:
Засега е ясно единствено, че "сините" търсят вратар и опорен халф.Добре де,не мога да разбера кога ще се вземе НАПАДАТЕЛ
От самолет личи,че на Левски му трябва качествен нападател 

- ralka_levskarka
- Контакти:
ОЧАКВАЙТЕ НА ЖИВО (спортал.бг) ОТ 14.30 ЧАСА: БРИФИНГ НА ЛЕВСКИ И НИКОЛАЙ КОСТОВ
london_hools написа:Засега е ясно единствено, че "сините" търсят вратар и опорен халф.Добре де,не мога да разбера кога ще се вземе НАПАДАТЕЛОт самолет личи,че на Левски му трябва качествен нападател
Че защо ни е вратар ? ... Пацо е уникален

Последна промяна от hazza на 10 мар 2012 13:19, променено общо 1 път.
Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?
Втори вратар
Митрев си тръгва в края на юни

TodorT написа:Втори вратарМитрев си тръгва в края на юни
Димитър Илиев

Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?
- ralka_levskarka
- Контакти: