Новините за БАРСЕЛОНА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Re: Новините за БАРСЕЛОНА !

Мнениеот TheBest007 » 09 мар 2012 22:43

Oх, ами да ви кажа, Алба не го харесвам особено. Отбора става наситен с прекалено еднотипни играчи, а освен това е и доста нисък, което означава още проблеми с центрирания. :(
Въпреки, че е от школата, мисля че не би трябвало да ни е приоритет за ляв бек, който попринцип ни е по-слаб пост. Мисля, че Алба няма достатъчно класа да играе в този отбор. От "Ла Масиа" са го преценили и са го натирили още като малък, което е показателно за качествата му.
Аз харесвам повече Бейл ама неговата цена е до небесата надута :(

[offtopic]За Бейл: Боян нали го продадохме на Рома за 12 млн.евро? И имаше клауза, че след 2 години можем да си го върнем за определена сума? А ако не го направим Рома ще ни изплатят още 28 млн.евро? И така общата стойност на трансфера става 40 млн. евро? Смисъл, ако не си го върнем (99 %) ще можем да вложим тези пари в закупуването на уелсеца :) 8-)[/offtopic]
Изображение
ImageImageImage
KРАЛ КАРЛЕС :!:

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 09 мар 2012 22:46

[quote="TheBest007"]

Бейл е крило и определено не е от най-комбинативните играчи. Предпочитам Тейо, Санчес и Вия пред него. ;)
[center][/center]

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Мнениеот TheBest007 » 09 мар 2012 22:56

Rivaldo10 написа:
TheBest007 написа:

Бейл е крило и определено не е от най-комбинативните играчи. Предпочитам Тейо, Санчес и Вия пред него. ;)

Е да, но е играл и като ляв бек :)
Тейо също не е от най-комбинативните, а на Вия не се знае колко ще му е паднала формата след тази контузия :(
Изображение
ImageImageImage
KРАЛ КАРЛЕС :!:

Потребителски аватар
AMG
Контакти:

Мнениеот AMG » 09 мар 2012 23:30

И пак масово забравяте за Афелай. Моето лично мнение, ненатоварващо никого, е че Педро трябва да се продаде за 20 милиона (ако някой ги даде) и да се вземе Лам.
Всеки носи радост във форума - един на влизане, друг на излизане...

Потребителски аватар
frostbite
Контакти:

Мнениеот frostbite » 10 мар 2012 00:33

AMG написа:И пак масово забравяте за Афелай. Моето лично мнение, ненатоварващо никого, е че Педро трябва да се продаде за 20 милиона (ако някой ги даде) и да се вземе Лам.

Защо говориш така,за човек който вкара много важни голове в също толкова важни моменти! За Лам съм почти сигурен, че няма да се наложи, при нас само испанци и латиноамериканци се налагат
[center][/center]
[center][/center]

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 10 мар 2012 01:01

Аз пък предлагам за тия пари да направим 4 клонинга на Пуйол и ще си решим всичките проблеми в защита за години напред. ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 10 мар 2012 12:20

Lord VOODOO написа:Аз пък предлагам за тия пари да направим 4 клонинга на Пуйол и ще си решим всичките проблеми в защита за години напред. ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Веднага :mrgreen:
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 11 мар 2012 16:18

frostbite написа:
AMG написа:И пак масово забравяте за Афелай. Моето лично мнение, ненатоварващо никого, е че Педро трябва да се продаде за 20 милиона (ако някой ги даде) и да се вземе Лам.

Защо говориш така,за човек който вкара много важни голове в също толкова важни моменти! За Лам съм почти сигурен, че няма да се наложи, при нас само испанци и латиноамериканци се налагат

Лам ще ни пасне перфектно, но просто няма как да го вземем от баварците. Той е от играчите, които те не продават!
[center]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
AMG
Контакти:

Мнениеот AMG » 11 мар 2012 17:17

Както така не продават, си продадоха един от най-важните играчи на Милан ей така, за жълти стотинки. Не, че харесвам Бомел, обаче баварците бая я бяха окъсали... току-виж отпаднат и от ШЛ...
Всеки носи радост във форума - един на влизане, друг на излизане...

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 11 мар 2012 18:18

AMG написа:Както така не продават, си продадоха един от най-важните играчи на Милан ей така, за жълти стотинки. Не, че харесвам Бомел, обаче баварците бая я бяха окъсали... току-виж отпаднат и от ШЛ...

Случаят с Бомел е друг. Първо, че той е на възраст, второ холандеца е много конфликтна личност и все се кара с треньорите си, респективно обикаля клубовете като миндовата кучка... Не помниш ли, че на времето игра и за нас и набързо бе изритан...
[center]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Върни се в “Барселона”