modor написа:gilento93 написа:Сега Сафрончо как ще отиде на концерт на своят кумир?Направо ми става жал за него.
![]()
![]()
Малко по темата с концерти и идващи "звезди".Жонка ти няма ли да дойдеш насам,оттатък Дунав за едно концертче на националния?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
modor написа:gilento93 написа:Сега Сафрончо как ще отиде на концерт на своят кумир?Направо ми става жал за него.
![]()
![]()
Federer91 написа:Ако беше концерта на Guns N' Roses щеше вече да е проблем.Сега мача може да се играе без никакви проблеми. За какво да ходя на английската версия на чалгата.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
publicimage написа:ЦСКА-р написа:batmanlevski написа:Лейди Гага е номер 1 ,а отбора на Супата е на 89 място ,естесвено че ще предпочета Гага ,а не някакви изпадняци как лазят по терена ,то Лейди Гага сигурно бяга по-бързо от тях
А бе, бегай скрий се бе, да ви е*а с извинение в песимистите!
Как бе, оптимист съм, евентуално ще имаме шанс да бием някой гранд от калибъра на Кипър... пък било то и в контрола. Стига 500-те човека по трибуните да надъхат достатъчно националната ни гарнитура
gilento93 написа:McLovin написа:gilento93 написа:Сега Сафрончо как ще отиде на концерт на своят кумир?Направо ми става жал за него.
Ще отиде, не го мисли! БФС ще клекне пред кинтите и обществения натиск... Идвала звезда, N1, не знам си какво си... Ако музиката можеше да повръща, то това щяха да са песните на Гага съществото....
Надали тази може да събере повече от 50 000.Като голяма част от присъстващите ще са на възраст между 13/4-25 и на непълнолетните ще им трябват придружители.Та ето ти едни само 10 000 родители минимум за придружители.
saffron написа:Леиди ГАГА е наи фамозната поп изпълнителка в историята на музикалния шоубизнес![]()
saffron написа:лвлвлв... немога да повярвам ,че в целия форум има само един човек , които знае ,че Леиди ГАГА е наи фамозната поп изпълнителка в историята на музикалния шоубизнес![]()
тея кретени ако преебат концерта наистина ама наистина ше си тегля куршума или ще си прережа вените![]()
никои няма да разбере ,че един нормален човек си е заминал от АБСУРДИСТАН завинаги![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NCEcWA0wy_E[/youtube]
modor написа:saffron написа:Леиди ГАГА е наи фамозната поп изпълнителка в историята на музикалния шоубизнес![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта