monster1011 написа:yasen_ov4arov написа:DukeUnv написа:Red_champions много си нахален? Не стига, че не си от Левски ама и феновете ни коментираш. Свободна страна сме всеки може да си пише каквото иска. Уважавам те и твоите мнения ама в случая не си много прав.
Чакай малко сега хем го хокаш ,че си споделя мнението ,хем всеки има право на такова.Малко логиката я изпуснах но нищо.Иначе човекът е прав ,но то аз и не съм очаквал друго от феновете на Левски.Интелекта и футболната им култура не им позволяват да надникнат какво става във футболния свят след Вакарел .Имам чувството,че се конкурират с онези с ханъмата президент кой да се покаже като по-голям идиот и ако бяхте изкарали и плакати в подкрепа на Христолов щяхте да излезнете с едни гърди напред.За следващия път всички верни левскари от пловдивските села да поправят това
!
Левски е отбор създаден около 22 училище в центъра на София, ти си обикновен селянин от Пловдив. Ходи се повози на ескалаторите на ЦУМ, снимай се за спомен, и освобождавай града да няма задръствания
А защо не споделиш колко точно са тези "кореняци" столичани по времето на Освобождението градски?Аз ще ти кажа 23 700 души ,като когато избират София за столица до такава степен няма представителна сграда ,че князът отсяда в конака.Нещо подобно да можеш да кажеш за най-стария град на Балканския полуостров?Пууу аман от надути хасковски "кореняк" софиянци значи