Кондом за 100 лева използва Мара Отварачката
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- football.total
- Контакти:
Re: Кондом за 100 лева използва Мара Отварачката
Тва пък ако някоя кифла си мисли че ще седне да ми прави свирки с презерватив... Пълни изгъзици. И за 1000 лева да си вземе презерватив тоя Гущеров си остава 300 килограмов шопар и на всички е ясно че курвите са с него заради кинтите му. Пък тоя боклук Мара Отварачката беше на тарифа 300лв в Съни до преди 7-8 години, сега се ебе с презервативи за 100лв. Да не и е станала златна сливата...
Това фелацио и презерватив ми е много смешно. С непозната да и го наложа не ползвам, камо ли да ми го лапа
-
DmG написа:Благодарение на " модераторите " ( да не ги обиждам ) и гаррата със стоте ника , този форум стана жълт и чалгарски парцал ..... Честито , все така !
Никаква реакция от тях,явно им харесва! Афферрим и ашкоулсун!
SANSIRO7 написа:LSFC 1914 написа:Така и нас какво ни интересува това ???
Ако ще я посещаваш да знаеш какво да си носиш!
За този миндил ще си взема само един сап от кирка.
СПУКАНОГЪРНЕ
football.total написа:Тва пък ако някоя кифла си мисли че ще седне да ми прави свирки с презерватив... Пълни изгъзици. И за 1000 лева да си вземе презерватив тоя Гущеров си остава 300 килограмов шопар и на всички е ясно че курвите са с него заради кинтите му. Пък тоя боклук Мара Отварачката беше на тарифа 300лв в Съни до преди 7-8 години, сега се ебе с презервативи за 100лв. Да не и е станала златна сливата...
И да е била златна,вече се е изтъркала от толкова ашладисване.Не знам аспуха и дали все още е хромиран.
СПУКАНОГЪРНЕ
- arsenvengerin
- Контакти:
Най тъпата тема за сега, на кой му пука какви кондоми ползва тъпата Мара, тя е толкова тъпа че връзките на обувките не може за си завърже, но пък знае за кондомите . голямо важно.
Обичам Левски
- Синьо сърце
- Контакти:
Е те тая няма да я погледна, та ако ще от 200 лева капут да си купи. Най-много една чикия да направи, ма затова не требе кондом...Бррррр...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Тази тема още ли съществува ли.

И темата още не е изтрита..... модовете, спите!!!
[center]
[/center]

- shotgun blues
- Контакти:

велика тема ,ако трябва и 100 лева да струва - покривайте Кунчо деца !!!
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]