Има ли понятие от футбол Тодор Шабански?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Има ли понятие от футбол Тодор Шабански?
Има всякакви коментатори, но като Шабански няма такъв. Неможе един морално остаряло "лице" от телевизията да му се дава право да коментира точно футбол. Само близкото му приятелство с Борис Касабов му помага....
- a boy named goo
- Контакти:
Re: Има ли понятие от футбол Тодор Шабански?
Би ли ни споделил какво те провокира, че да придобиеш такова мнение за него ?
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
- Acm1899
- Контакти:
kikodude написа:Има всякакви коментатори, но като Шабански няма такъв. Неможе един морално остаряло "лице" от телевизията да му се дава право да коментира точно футбол. Само близкото му приятелство с Борис Касабов му помага....
Ми те всички в ринг са антипатични,освен двете каки ,особенно оная с бомбите е медена

Acm1899 написа:kikodude написа:Има всякакви коментатори, но като Шабански няма такъв. Неможе един морално остаряло "лице" от телевизията да му се дава право да коментира точно футбол. Само близкото му приятелство с Борис Касабов му помага....
Ми те всички в ринг са антипатични,освен двете каки ,особенно оная с бомбите е медена![]()
Тая с черничката коса ОПРЕДЕЛЕНО радва

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
- Red_champions
lisynger написа:Acm1899 написа:kikodude написа:Има всякакви коментатори, но като Шабански няма такъв. Неможе един морално остаряло "лице" от телевизията да му се дава право да коментира точно футбол. Само близкото му приятелство с Борис Касабов му помага....
Ми те всички в ринг са антипатични,освен двете каки ,особенно оная с бомбите е медена![]()
Тая с черничката коса ОПРЕДЕЛЕНО радвано не трябва да коментира спорт
И русата не е зле

Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
- a boy named goo
- Контакти:
lisynger написа:Acm1899 написа:kikodude написа:Има всякакви коментатори, но като Шабански няма такъв. Неможе един морално остаряло "лице" от телевизията да му се дава право да коментира точно футбол. Само близкото му приятелство с Борис Касабов му помага....
Тая с черничката коса ОПРЕДЕЛЕНО радвано не трябва да коментира спорт
На мен пък ми е най-симпатична онази русата, приятелката на Михаил Венков, Николета Маданска мисля, че се казваше.
Последна промяна от a boy named goo на 08 авг 2009 22:44, променено общо 1 път.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
Шабански е зле, а според мен най-добрите футболни коментатори са в Диема
Стига ве..тази русата и тя ли има..... ФУТБАЛЕР ??? 
аз си мислех ,че е сама мома
КАк пък всички са заети...
Най-харесвах Сибилка ,ама като разбрах ,че има гадже ми стана супер антипатична с крива уста

аз си мислех ,че е сама мома

Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

a boy named goo написа:
На мен пък ми е най-симпатична онази русата, приятелката на Михайлов Венков, Николета Маданска мисля, че се казваше.
Добре и двечките ги задържаме в Ринг

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
АКО ГОВОРИТЕ ЗА ПЕТЯ КУЗЕВА - ПОПИТАЙТЕ БОРИС КАСАБОВ...КЛЮЧА Е В НЕГО...САМО ЖЕНА МУ ДА НЕ ГО РАЗБЕРЕ...