Стойчо Младенов: Има държавна директива Левски да е шампион

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Hellkeeper
Контакти:

Re: Стойчо Младенов: Има държавна директива Левски да е шампион

Мнениеот Hellkeeper » 09 мар 2012 12:17

Артилериста написа:ЦСКА,Лудогорец и Черноморец могат да станат шампиони само и единствено с футболни качества,без задкулисни игри,уговорки и други намеси,а вашето мизерно отборче ако стане шампион-то ще е станал заради примиерската помощ и държавната намеса в отбора си.

Не става само със сироп за кашлица, трябват и играчи, а вие нямате такива! Не знам защо изобщо си сложил ЦСКА в борбата за титлата. На този етап Левски, Лудогорец и Черноморец имат по-големи шансове от вас. А трябва да си наистина болен мозък, за да твърдиш, че Левски ако спечели титлата, ще е заради това, че Б.Б. е "намерил" спонсор (което не е баш точно така), но нищо, това е нормално за червените теории на конспирацията.

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 09 мар 2012 12:17

mitko_r написа:
THE G.A.M.E написа:
Артилериста написа:то е ясно-ЦСКА,Лудогорец и Черноморец могат да станат шампиони само и единствено с футболни качества,без задкулисни игри,уговорки и други намеси,а вашето мизерно отборче ако стане шампион-то ще е станал заради примиерската помощ и държавната намеса в отбора си.

Аз пък мисля, че Левски разполага с най-силните футболисти, и с най-качественият отбор.
И титлата ще бъде нещо напълно нормално ...
Защото просто сме най-добрите ... Можеби.

Резултатите или ще покажат това, или не.
Лудогорец към момента са тимът, с най-големи финанси.
Ако има реферска помощ тази пролет, то ще си проличи, за кой, кого, кога ...
Когато един отбор бие със сила и класа, също си личи.
Точно това каза и треньорът на Черно море след загубата ...
А когато някой вика на победите постигнати с класа и футболни качества - "победи направени с чужда помощ и "нечестен начин", то това може да означава само едно нещо - Че не разбира от футбол. ;)

Абе кво им се обясняваш на розовите.... и те , и лудогорец и черноморец и литекс ни идват на гости пролетта. Взимаме си домакинските мачове срещу тях и сме първи. Нека после розовите шамани да търсят вината в Капитан Планета, Волтрон и Батман. Пълни смешници!

ТЦ Литекс не ни идват на гости :mrgreen:

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 09 мар 2012 12:19

THE G.A.M.E написа:
Артилериста написа:то е ясно-ЦСКА,Лудогорец и Черноморец могат да станат шампиони само и единствено с футболни качества,без задкулисни игри,уговорки и други намеси,а вашето мизерно отборче ако стане шампион-то ще е станал заради примиерската помощ и държавната намеса в отбора си.

Аз пък мисля, че Левски разполага с най-силните футболисти, и с най-качественият отбор.
И титлата ще бъде нещо напълно нормално ...
Защото просто сме най-добрите ... Можеби.

Резултатите или ще покажат това, или не.
Лудогорец към момента са тимът, с най-големи финанси.
Ако има реферска помощ тази пролет, то ще си проличи, за кой, кого, кога ...
Когато един отбор бие със сила и класа, също си личи.
Точно това каза и треньорът на Черно море след загубата ...
А когато някой вика на победите постигнати с класа и футболни качества - "победи направени с чужда помощ и "нечестен начин", то това може да означава само едно нещо - Че не разбира от футбол. ;)

Ако Левски стане шампион със силна игра,което се съмнявам аз никога няма да каже,че всичко е уредено и нагласено,това се отнася и за всеки друг отбор-нека стане шампион най-добрия,а не най-подпомагания от съдии,премиери и тем подобни!Просто казвам,че за момента един отбор стартира с огромна преднина пред другите-държавна преднина :lol:
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 09 мар 2012 12:20

Hellkeeper написа:
Артилериста написа:ЦСКА,Лудогорец и Черноморец могат да станат шампиони само и единствено с футболни качества,без задкулисни игри,уговорки и други намеси,а вашето мизерно отборче ако стане шампион-то ще е станал заради примиерската помощ и държавната намеса в отбора си.

Не става само със сироп за кашлица, трябват и играчи, а вие нямате такива! Не знам защо изобщо си сложил ЦСКА в борбата за титлата. На този етап Левски, Лудогорец и Черноморец имат по-големи шансове от вас. А трябва да си наистина болен мозък, за да твърдиш, че Левски ако спечели титлата, ще е заради това, че Б.Б. е "намерил" спонсор (което не е баш точно така), но нищо, това е нормално за червените теории на конспирацията.

Я,селянино селски,като не е баш така ми обясни точно как стана?
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 09 мар 2012 12:21

Би ли ни казал в какво се изразява тази държавна преднина ,господин ГА?
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 09 мар 2012 12:23

Артилериста написа:
Hellkeeper написа:

Гражданино градски, ако си следил новините, щеше да знаеш как е, но нали по-лесно е да търсиш винаги конспирацията... Според теб сигурно Б.Б. е казал на ВТБ-то - ако не станете спонсор на Левски, няма да стъпите в България?

Та я ми кажи, гражданино градски, на вас кой ви намери предишните и сегашните собственици (визирам Митал и Лупи, както и Титаните)?

Потребителски аватар
pechelish
Контакти:

Мнениеот pechelish » 09 мар 2012 12:23

Тройчо знае колко малко трябва на червените мозъчета ,за да бъдат доволни.За това и говори за Левски ,единствено тая тема носи радост за червените.Синъото БФС,синята уефа и.т.н. Дори Мишел Платини даде заповед Левски да е шампион!
Последна промяна от pechelish на 09 мар 2012 12:24, променено общо 1 път.
Левски преживя 45.г комунизъм,но цфка панчаревско знаме надали ще доживее 45.г демокрация!

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 09 мар 2012 12:24

Артилериста написа:
Hellkeeper написа:

Момко прочетох ти всички мнения и ми прави впечатление, че освем да обиждаш друго не знаеш. Малко наблегни на възпитанието, че няма да си вечно на 18!

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 09 мар 2012 12:24

Тая година Левски няма и да е морален шампион :cry:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 09 мар 2012 12:25

POPCORN написа:безмислена тема...която дава повод само на комплексарите да се изивят :)

A най -големия комплексар познай кой е кой ли пусна темата? ;)

Върни се в “Футбол - България”