Стойчо Младенов: Има държавна директива Левски да е шампион
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Стойчо Младенов: Има държавна директива Левски да е шампион
Браво на Стойчо за тва изказване. Държавния отбор трябва да се развива - за него държавата бащица намира големи спонсори, подарява стадиони и т.н. Пфуу- добре че не съм лвскар, защото мразя подаянията и мразя да съм галеното детенце. По-добре ми е да съм уличния гамен! 

- Red Warrior
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Red Warrior написа:Темата е според всички точки от правилника. Има инфо в нея има източник
Питах те, на какво се надяваш ?
Нали неочакваш тук да си пишете само "червени" ??
Тоест, да си се успокоявате: "вижте ги, те са слаби и добре, че "държавата" ще им помогне"
Дори и така да е ... Вас какво ви засяга ?
Вие не сте в "играта" за титлата ...
Гледайте си отбора, иначе приказката на повечето левскари, че няма цесекари, а има - антилевскари, ще излезе права !
Нямам нищо против да пишат и левскари в темата. Затова съм я пуснал в този подфорум. Трябва да е ясно кой кой е в българският футбол, а не задкулисно да се решава титлата.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Хайде пак се започна с "държавните директиви" и "международния заговор!
Винаги когато Стойчо Младенов застане начело на ЦСКА започва да говори едно и също!
Хайде поуспокойте се малко все още имате възможност да станете шампиони,ама по-добре вместо да гледате само другите отбори вземете си пооправете малко вашите си проблеми!

Винаги когато Стойчо Младенов застане начело на ЦСКА започва да говори едно и също!

Хайде поуспокойте се малко все още имате възможност да станете шампиони,ама по-добре вместо да гледате само другите отбори вземете си пооправете малко вашите си проблеми!
Много заблудени хора има...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
На Стойчо Младенов имам чувството, че ГА му пише изказванията!
- maymun 1914
- Контакти:
Интересно дали УЕФА не счита подобна ДЪРЖАВНА помощ за определен клуб като държавна намеса във футбола, което е строго забранено
Явно не счита,щом толкова години не направиха нищо на ЦСКА като беше държавен тим.
Сега дойде Еньовден и всичко се връща.
Явно не счита,щом толкова години не направиха нищо на ЦСКА като беше държавен тим.
Сега дойде Еньовден и всичко се връща.
Последна промяна от maymun 1914 на 09 мар 2012 11:51, променено общо 1 път.
- Паднахме се срещу едни....ТНС ли бяха, ТКЗС ли бяха?
- Red Warrior
- Контакти:
maymun 1914 написа:Интересно дали УЕФА не счита подобна ДЪРЖАВНА помощ за определен клуб като държавна намеса във футбола, което е строго забранено
Сега дойде Еньоден и всичко се връща.
А Левски не беше държавен тим, така ли?

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- maymun 1914
- Контакти:
Red Warrior написа:maymun 1914 написа:Интересно дали УЕФА не счита подобна ДЪРЖАВНА помощ за определен клуб като държавна намеса във футбола, което е строго забранено
Сега дойде Еньоден и всичко се връща.
А Левски не беше държавен тим, така ли?
Поне не колкото вас.
- Паднахме се срещу едни....ТНС ли бяха, ТКЗС ли бяха?

[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]
- krum_kravov
- Контакти:
Простите сметки показват, че ако ЦСКА спечели всичките си мачове до края ще е шампион, независимо от резултатите на съперниците си. Така че, мили цесекари, всичко е във ваши ръце. Биете в 14 мача и сте шампиони. Явно Стойчо не е толкова голям треньор, щом не вярва, че можете да биете в 14 мача- нали веднъж вече го е правил, какво му пречи пак? Много е лесно да се хвърлят така обвинения, ама нещо черно на бяло да има? Досега не съм видял Стойчо някога да е казал, че е виновен или да търси причината в своя си двор. Просто ставате смешни пред цяла България с тези кукурукувщини. Как ли ще увиснат тези мнения във въздуха ако Лудогорец стане шампион? Или тогава ще кажете- Ами то въпреки че имаше държавна поръчка Левски да е шампион, Лудогорец стана шампион понеже са толкова силни, че и Бойко не може да ги спре. Дрън-дрън. Толкова ли не разбирате, че Стойчо говори тези неща, за да ви се мазни, а и за да се оправдае, че няма да стане шампион. Да не говорим как ви хлъзнаха от "Титан" в последната седмица. Назначиха ви Стойчо и рязко спряха псувните по техен адрес. Направо ви обезцениха и ви приватизираха за 1 лев като губещо предприятие.
Последна промяна от krum_kravov на 09 мар 2012 11:58, променено общо 1 път.
Върни се в “Футбол - България”