vaskonti написа:zlostar написа:mistreated написа:
И пак питам, някой може ли да направи аналог на годините управление на СДС и 2-те периода от по 3 поредни титли на Левски. Искам ясен отговор, не бръщолевения от сорта "на вас все някой друг е виновен".
Какво против имаш първия период. Тогава в отбора бяха Пламен Николов, Емил Кременлиев, Петър Хубчев, Цанко Цветанов, Златко Янков, Пламен Гетов, Гошо Гинчев, Наско Сираков, Илиян Илиев, Велко Йотов, Даниел Боримиров, Николай Тодоров и съм сигурен че изпускам още доста играчи. От този период е 6-1 с Ботев ПД, 8-0 с Локо СФ и 7-1 с вас. Можеш ли да ми кажеш срещу това какво имаше? След това започнаха мутренските години с титлите на Славия и СИК, Мултигруп и вие, ловешкия гном с Литекс. Лошото е че и Левски с Чорни влиза в този списък. Именно и това е причината за сериозното отдръпване на публика при нас, защото до тогава под 10К в София не сме били. Мисля тази реакция на публиката е показателна колко ни вълнуват титлите нас и колко вас. За нас Левски е идеал, а за вас всичко е цел.
Мутренските години не почват от Славия, а малко преди това - от ВИС-2. Познай чий спонсор бяха.
Ти ако си на 10 години някои сме по-големи!!! Кой сезон Вис2 станаха спонсори на Левски бе отворен? Точно сезона когато Славия станаха шампиони тогава, не преди това!!!
Когато говориш за неща дето не си гледал недей се прави на всезнаещ. През този период докато Вис-2 беше спонсор на Левски, Левски не спечели титла, а само една купа.Като на финала ви бихме с 5-0. А през това време шампиони станаха Славия на СИК, вие на Мултигруп и Литекса на Гришата!!! Само в твоята глава сезона 1994-95 сме били с екипи с надпис Вис2. Оставям на страна, че ви бихме вас със 7-1, кандидат шампиона със 8-0 и третият с 6-1!!!