Респект,Херо!!!
Велик си!!!
Димитър Димитров-Херо - българският Специален
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Димитър Димитров-Херо - българският Специален
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
СВОБОДЕН написа:Да, но следващия сезон с какви средства Литекс дублира титлата си? А миналия? И в двата случая Херо вече не беше треньор на Литекс. Да, Херо и Лафчис се сбиха на онзи мач. Но Лафчис беше президент на Левски, а Херо треньор на Литекс. Херо може и да е левскар, но когато води друг отбор се държи като истински професионалист и удаде ли му се възможност бие сините. Доказват го успехите ме с нафтата в миналото и последния с Черноморец. А на мен когато дойде в Левски ми направи много добро впечатление. Да загърбиш националния отбор заради Левски, това не е по силите на всеки. За съжаление въпреки дубъла тогава ръководството на сините не го оцени и го освободи прибързано без да му даде шанс да се пробва в турнирите. И за съжаление в основата на махането на Херо от Левски стои Наско Сираков когото също много уважавам, но онова решение му стои като катран в кацата с мед.
Не ме разбирай погрешно, уважавам Херо много. Той беше човекът, който научи онзи наш отбор да играе с преса, да тича и покрива постоянно празните пространства. Просто с това изказване, че винаги е бил левскар леко ми развали добрите впечатления дотогава. А и според мен това го каза, за да ви се хареса на вас- феновете на Левски. А самата работа я прие заради парите. Нека да не се лъжем, никой не бяга от повече пари. Все пак и те са хора, и те хранят семейства. Иначе си прав, че където и да е бил Херо, навсякъде е оставил огромна диря.
Относно другата част от мнението ти- не ми се спори за безсмислени неща. Ясно ти е, че всеки ще е прав за себе си. Ако си спомняш този сезон 1998/1999 вие направихте 14 победи и 1 равенство през цялата пролет. Общо взето тогава беше надцакване между Литекс и Левски. И се оказа в крайна сметка, че всичко трябваше да се реши в директния двубой на току-що ремонтирания "Герена". И тогава не ни бихте, въпреки подкрепата на близо 40 000 от трибуните. Т.е. така или иначе не доказахте, че сте по-добри и заслужавате повече да сте шампиони.
За миналия сезон- пак мога да кажа същото. Пак с нищо не показахте, че сте по-добри от нас. А съдийски грешки се правят в цяла Европа.
Както и да е, да не разваляме темата с нашите спорове.
[center]
[/center]

Никога до сега не съм му бил фен , по простата причина , че аз не съм го индетифицирал като треньора на моя отбор , защото по - често съм го гледал на противниковата скамейка отколкото на нашата . Иначе никога не съм поставял под съмнение , качествата му като специалист по футбол .
Така се стекоха , обаче обстоятелствата , че имах възможност да се запозная с него и лично и на няколко пъти да съм в неговата компания .
Мога да кажа , че Херо е невероятен човек !!!! Голямо сърце , широко скроен , всеотдаен и много , много луд !!!! Но от онази хубавата лудост , която кара нещата да се случват ! Точно такива хора като него са нужни на Бургас и Черноморец . Той не чака нещата да се случат , той ги прави , той ги предизвиква да се случват !
Свалям му шапка за неизчерпаемата енергия и огромния хъс ! Свалям му шапка , че възроди Черноморец от нищото и го направи такъв , какъвто е сега - Фактор в родното първенство .
Аз вярвам ,че той е магията , която ще накара хората от Бургас да се върнат на стадион Лазур и да подкрепят него и неговите момчета в похода към Европа !
Така се стекоха , обаче обстоятелствата , че имах възможност да се запозная с него и лично и на няколко пъти да съм в неговата компания .
Мога да кажа , че Херо е невероятен човек !!!! Голямо сърце , широко скроен , всеотдаен и много , много луд !!!! Но от онази хубавата лудост , която кара нещата да се случват ! Точно такива хора като него са нужни на Бургас и Черноморец . Той не чака нещата да се случат , той ги прави , той ги предизвиква да се случват !
Свалям му шапка за неизчерпаемата енергия и огромния хъс ! Свалям му шапка , че възроди Черноморец от нищото и го направи такъв , какъвто е сега - Фактор в родното първенство .
Аз вярвам ,че той е магията , която ще накара хората от Бургас да се върнат на стадион Лазур и да подкрепят него и неговите момчета в похода към Европа !
- slavia_forever
- Контакти:
И на мен много ми хареса този материал.
От все сърце желая на Херо НА ПЪРВО МЯСТО ЗДРАВЕ и след това да радва фвновете на футбола още дълги години!
Наистина Херо е способен треньор и добър човек!
От все сърце желая на Херо НА ПЪРВО МЯСТО ЗДРАВЕ и след това да радва фвновете на футбола още дълги години!
Наистина Херо е способен треньор и добър човек!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Всеки прави грешки в живота си, Херо не е по-различен от нас в това отношение, но сърцето, с което приема футболната игра е просто уникално! Дано все повече хора има като него! И дано успее в най-важната си битка! Успех, Херо, ние сме с теб!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

- калпазанчо
- Контакти:
Херо - легенда! Уникален треньор! Живее и диша с футбола!
Жив и здрав най-вече.
Марми ли си, Барби ли си, панда ли си, коала ли си - бегай в зоолигическата да пасеш трева
Жив и здрав най-вече.
Марми ли си, Барби ли си, панда ли си, коала ли си - бегай в зоолигическата да пасеш трева

[center]Member of Old School Boys [/center]
калпазанчо написа:Херо - легенда! Уникален треньор! Живее и диша с футбола!
Жив и здрав най-вече.
+1919

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

ОБичаме те Херо велик си В Пловдив ще бьдеш посрещнат както винаги.
- hristo1306
- Контакти:
Херо не е голям, той е велик! Какво ли щеше да стане, ако имахме и собственик живеещ с футбола, обичащ играта на 50 % от тази на Херо ? Ами нямаше да излезем от ШЛ , щяхме да бъдем абонирани за там !!!
две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената!