Истинският проблем на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Истинският проблем на ЦСКА

Мнениеот mistreated » 08 мар 2012 14:37

zlostar написа:
mistreated написа:
Напротив, точно в ТОЗИ ПЕРИОД победихме Ювентус в София!

Странно, но аз си спомням 0-3 в София и 5-1 в Торино с 4 гола на Раванели :mrgreen:

Както и да си го спомняш, на мен ми е през оная работа, ако ме разбираш. Аз знам какво гледах и какво преживях след перфектния пряк свободен удар изпълнен от Михтарски. Помня и уникалния гол на Радуканов.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
S.T.A.L.K.E.R
Контакти:

Мнениеот S.T.A.L.K.E.R » 08 мар 2012 14:40

Alexander Frei написа:"Георги Аспарухов" има акт за държавна собственост

МВР е собственик на стадиона, ушев е държавна структура.
Alexander Frei написа:изрично е записано, че Левски има безвъзмездно и безсрочно право на оперативно управление върху имота.
Съгласно решение на Конституционния съд от 2001 година, ако някой е придобил към 1999 година безсрочно и безвъзмездно право на ползване върху държавен имот, то се запазва. ;)

Не е вярно, имоти дадени безвъзмездно за ползване, могат да бъдат реституирани от собствениците им, от преди одържавяването.

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 08 мар 2012 14:40

mistreated написа:
zlostar написа:
mistreated написа:

Странно, но аз си спомням 0-3 в София и 5-1 в Торино с 4 гола на Раванели :mrgreen:

Както и да си го спомняш, на мен ми е през оная работа, ако ме разбираш. Аз знам какво гледах и какво преживях след перфектния пряк свободен удар изпълнен от Михтарски. Помня и уникалния гол на Радуканов.

Гола на Радуканов наистина беше много добър, жалко че няма как да си го пишете :mrgreen: . Просто в Европа не минават номерата ви.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 мар 2012 14:41

zlostar написа:
mistreated написа:

Така ли? Кой вкара трите гола за Юве в София?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 08 мар 2012 14:43

danko_lud написа:
AN71 написа:данко учи уроците ,че като ти гледам интелекто ................... :( :( :(

Аз нямам интелект, аз имам сърце и то е за ЦСКА София!

Ако питаш мен нямаш нищо ама абсолютно нищо една знаеш ли какво е кътруна куха картуна това имаш :( и е много жалко за майка ти и татко ти направо ги съжалявам и аз имам син и е от Левски ама вдругиден е на Кембридж състезание по английски а не е в езикова гимназия и има покана за участие заедно с още 6 деца от цялата гимназия а ти седиш пред клавиатурата и пишеш глупост върху глупост.

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 08 мар 2012 14:44

vaskonti написа:
zlostar написа:
mistreated написа:

За Юве 3 не знам кой вкара, но за вас 2 вкара играч, който не трябваше да участва в мача :mrgreen:

danko_lud
Контакти:

Мнениеот danko_lud » 08 мар 2012 14:46

AN71 написа:
danko_lud написа:
AN71 написа:данко учи уроците ,че като ти гледам интелекто ................... :( :( :(

Аз нямам интелект, аз имам сърце и то е за ЦСКА София!

Ако питаш мен нямаш нищо ама абсолютно нищо една знаеш ли какво е кътруна куха картуна това имаш :( и е много жалко за майка ти и татко ти направо ги съжалявам и аз имам син и е от Левски ама вдругиден е на Кембридж състезание по английски а не е в езикова гимназия и има покана за участие заедно с още 6 деца от цялата гимназия а ти седиш пред клавиатурата и пишеш глупост върху глупост.

Ок успех на сина ти тогава!

Потребителски аватар
S.T.A.L.K.E.R
Контакти:

Мнениеот S.T.A.L.K.E.R » 08 мар 2012 14:49

zlostar написа: Просто в Европа не минават номерата ви.

На всички други страни минават, само в България комунистическите доносници пишат доноси против клубове от същата страна.
След донос се стига до анулиране на резултат, който е добър за всички Бг отбори.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 08 мар 2012 15:10

vaskonti написа:
zlostar написа:
mistreated написа:

Синята УЕФА!Изображение
А "голмайсторът" Михтарски имаше ли право да играе в този мач?
ПП.Не че е по темата,ама като гледам,те и модераторите не я спазват...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 08 мар 2012 15:22

Ами тя самата тема е за ключ от отварянето и. Не си виждат голите задници в момента, а все търсят някой друг да им е виновен при всичките гаври с БГ футбола през годините, които са причинили. Докато не погледнат първо в собствената си градинка и да си видят собствените грешките няма как да се оправят. Самата им позиция относно допинг скандала и скандала с Анисе показва тяхната безпринципност. Сега когато отново се тресът от вътрешни скандали пак ние сме им виновни за нещо.

Върни се в “ЦСКА”