zlostar написа:mistreated написа:
И пак питам, някой може ли да направи аналог на годините управление на СДС и 2-те периода от по 3 поредни титли на Левски. Искам ясен отговор, не бръщолевения от сорта "на вас все някой друг е виновен".
Какво против имаш първия период. Тогава в отбора бяха Пламен Николов, Емил Кременлиев, Петър Хубчев, Цанко Цветанов, Златко Янков, Пламен Гетов, Гошо Гинчев, Наско Сираков, Илиян Илиев, Велко Йотов, Даниел Боримиров, Николай Тодоров и съм сигурен че изпускам още доста играчи. От този период е 6-1 с Ботев ПД, 8-0 с Локо СФ и 7-1 с вас. Можеш ли да ми кажеш срещу това какво имаше? След това започнаха мутренските години с титлите на Славия и СИК, Мултигруп и вие, ловешкия гном с Литекс. Лошото е че и Левски с Чорни влиза в този списък. Именно и това е причината за сериозното отдръпване на публика при нас, защото до тогава под 10К в София не сме били. Мисля тази реакция на публиката е показателна колко ни вълнуват титлите нас и колко вас. За нас Левски е идеал, а за вас всичко е цел.
Мутренските години не почват от Славия, а малко преди това - от ВИС-2. Познай чий спонсор бяха.